Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

cafe szkoda szkoda, ale chociaż niedziela bez chłopaków:) i dziex za wiarę :P zapieprz był, ale już luz :) Radzio byl baaardzo grzeczny:)
a wogóle to już na rosól nastawiam i jutro będzie luz total:) ino nici z rolad powyciągac:P ochh nie przeżyję że zapłaciłam stówę za samo mięso wolowe!!! a jeszcze wcześniej kupiłam kuraki, szynkę i karkówę...........aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! a jak im nie będzie smakować, to z domu powyrzucam:P już mówiłam m. że jak ich będzie odbierał z dworca to ma powiedzieć, że mają chwalić bo więcej nie gotuję:P hihihi

Agnisia... mam jeden problem... nic nie robię z przepisów, wszystko na czuja:) muffiny wyszły super ale jedyne co mogę ci napisać, to dałam: mąkę, jajka, cukier, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, sodę, pure z dyni (pocukrzone), słonecznik, czekoladę, rodzynki, trochę soli... pewnie o czymś zapomniałąm... przepisy są na necie, ale co tam... ostatnio stwierdziłąm jedno: skoro jest tyle prxepisów na 1 ciasto, to jak zrobię na czuja i w innych proporcjach to i tak coś wyjdzie:P i zawsze wychodzi :P a z przepisów to różnie:P

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

dzieki krawatek spróbuje znaleść coś w neci i też pewnie ztuninguje :P

kurcze przeleciało nie tak dawno w ciąży a tu już roczki za pasem. Cafe- ja też już o tym myśle tym bardziej ze pojęcia nied mam jak to ogarnąć bo ludzi sporo a miejsca nie wiele, moja mama zaoferowała sie ze u niej możemy zrobić ale nawet przerażam mnie robienie stanie przy garach i tak na prawdę obsługiwanie wszystkich. Najchętniej zrobiłabym u D w knajpie ale on kreci na to nosem;/

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

cafe82
my powoli myslimy o roczku
nie mam pojecia jak to ogarne
ale jakos na pewno,hahahaha
mam tylko nadzieje,ze w jeden weekend uda sie wszsytkich zgrac

cafe, spakujcie sie i jedźcie!!!!:) sama chętnie bym pojechala, ale póki co Rado najważniejszy!

wiecie co?? normalnie ręce opadają, ale nawet się nie denerwuję, tylko się z tego śmieję hihihihih wiecie co mi m. powiedział? mówię że już padam i że się npracowałam dzisiaj,a on mi: "to po co robiłaś, zamówilibyśmy pizze i tez by było ok " normaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalnie nie mogę :D :P :D hihihihihihihi hahahahahahahah ależ on zabawny :P

Agnisia

kurcze przeleciało nie tak dawno w ciąży a tu już roczki za pasem. Cafe- ja też już o tym myśle tym bardziej ze pojęcia nied mam jak to ogarnąć bo ludzi sporo a miejsca nie wiele, moja mama zaoferowała sie ze u niej możemy zrobić ale nawet przerażam mnie robienie stanie przy garach i tak na prawdę obsługiwanie wszystkich. Najchętniej zrobiłabym u D w knajpie ale on kreci na to nosem;/

my chcielismy zrobic w knajpie,obiad kawka
ale nie da rady w jeden dzien wszystkich zgrac
chrzestna czarka studiuje tez
zona K brata rowniez
siostra K przyjezdza z ziel gory
no szkoda gadac
dlatego zrezygnowalismy
zrobimy u siebie
podzielimy gosci na sobote i niedziele i juz

cafe82
Agnisia

my chcielismy zrobic w knajpie,obiad kawka
ale nie da rady w jeden dzien wszystkich zgrac
chrzestna czarka studiuje tez
zona K brata rowniez
siostra K przyjezdza z ziel gory
no szkoda gadac
dlatego zrezygnowalismy
zrobimy u siebie
podzielimy gosci na sobote i niedziele i juz

no ale przecież jak powiesz wszystkim wczesniej to sie jakoś ogarma. ale w sumie 2 dzieci 2 dni impreza hihi

krawatek- "mogliśmy zamówić pizze"- dobrze! facet to zawsze wie co powiedzieć haha i w dodatku po zakupie miecha za taką kase :P

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Witam się
Jak Wam nocka minęła?
Mi okropnie,Weronika co chwile się budziła i krążyła(jak na złość tej nocy godz. dłużej:wink:).
Teraz ja oczy na zapałkach i najchętniej poszłabym spać,a młode szaleją.
Dobrze,że mój dziś obiad gotuje,bo mi weny brak(pomysłów też).

angela mam nadzieje,że szybko rozwiążesz swoje problemy i wracaj do nas.
cafe szkoda,że Wam wyjazd nie wypalił.
Najgorzej jak człowiek się nastawi a tu kicha..
Ale przynajmniej macie dziś niedziele dla siebie:smile:

Nad urodzinkami też myśle(bardzo intensywnie).
Chcemy zrobić całej 3 za jednym razem:D,tylko nie wiem gdzie my gośći upchniemy?

Miłego dnia:smile:

CZeść dziewczynki i za życzenia dizękuję :)
Miałam imprezę niespodziankę :)

Cafe - mi też jest szkoda, nawet nie wiesz jak, ale co poradzić mam?

Szyszka - dziękuję za zdjęcia - miałam prześliczną sukienkę :) - a Twoja córeczka wyglądała jak mała księżniczka :)

Krawatek - bardzo współczuję Radziowi! I Tobie, bo stres związany z chorobą maleństwa znam. Oby ten antybiotyk pomógł i żebyście spokojnie siedzieli sobie w domku.

Nie pisałam, bo połowa z Was by mnie zaciukała, ale Adaś kończy też już drugi antybiotyk w tym miesiącu. Zdecydowałam się, pomimo, że lekarz mówiła, że jest w miarę dobrze z Adasiem, ale zaleca antybiotyk, żeby się nie przemęczał. Wiem, że lepiej nie dawać, ale stwierdziłam, że antybiotyki to nie trucizna, a tak nimi straszą.

O dziwo jest prawie listopad, a ja mam dwóch zdrowych synków w domu - rzadkie.

I Radzio zaraz nam wyzdrowieje.

Pisałam o książce - Cukiernia pod aniołem. Nie ma takiej. Jest amor :D

Angela - współczuję cokolwiek złego się dzieje.

Agnisia - masz rację - przeleciał ten czas niewiarygodnie szybko. Ale jaka to przyjemność patrzeć na te nasze skarby :)

dzień dobry???
nie dla mnie. chociaz....
byliśmy z Radem na izbie pprzyjęć, bo strasznie rzęził z rana, lekarz osłuchał i powiedział ze jest ok, tylko znowu angina. i że antybiotyk powinien zadziałać niebawem, a jutro do naszego lekarza. ale jestem spokojniejsza, że póki co szpital nie grozi, uffffffffffffffffffff

za to teście. czy ja Wam kiedyś pisałam, że są spoko - już nie!!!! wyobraźcie sobie, że m. dzwoni do nich gdzie już są i czy pociąg ma opóźnienie, a oni na to, że ..... NIE JADĄ!!!!!!!!!!! *****! a nie mogli zadzwonić? ja pier... wiecie jaakiego mam nerwa???? tyle roboty i wszystko na nic!!!!!!!!!!!!!!! nawet nue maam jak tego wszystkiego pomrozić...normalnie szlag mniiie trafił, co za ludzie??!!! jak można nie powiedzieć??????????????????????????????????????????

maja być jutro ale ja to pierniczę.
czujecie jak jestem wku*** ??

cafe82
hej kobitki

arisafajne urodzinowe plany
no my chcemy zrobic pod koniec listopada,bo pozniej mam olkowe imieniny...mikolaj swieta

Plany fajne ale czy wypalą?Okaże się.
Troche mnie to przeraża,potrójne urodziny,mikołaj,swięta:lol:

krawatek
dzień dobry???
nie dla mnie. chociaz....
byliśmy z Radem na izbie pprzyjęć, bo strasznie rzęził z rana, lekarz osłuchał i powiedział ze jest ok, tylko znowu angina. i że antybiotyk powinien zadziałać niebawem, a jutro do naszego lekarza. ale jestem spokojniejsza, że póki co szpital nie grozi, uffffffffffffffffffff

za to teście. czy ja Wam kiedyś pisałam, że są spoko - już nie!!!! wyobraźcie sobie, że m. dzwoni do nich gdzie już są i czy pociąg ma opóźnienie, a oni na to, że ..... NIE JADĄ!!!!!!!!!!! *****! a nie mogli zadzwonić? ja pier... wiecie jaakiego mam nerwa???? tyle roboty i wszystko na nic!!!!!!!!!!!!!!! nawet nue maam jak tego wszystkiego pomrozić...normalnie szlag mniiie trafił, co za ludzie??!!! jak można nie powiedzieć??????????????????????????????????????????

maja być jutro ale ja to pierniczę.
czujecie jak jestem wku*** ??

Zdróweczka dla Radzia.
Nie dziwie się,że jesteś wkurzona...
Przecież mozna było zadzwonić i uprzedzić....ajajjajajaj.