Skocz do zawartości
Forum

Mamy rocznik 83, 84, 85 i 86

Ardhara

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kwiatuszek9876

Witam u nas weekend sie kończy :(((
Zakupy się udały i kupilismy butki w ccc :)) Gabi się bardzo podobaja i mi też . Dzis ta pogoda do ... raz słońce a późnije deszcz .

Mumy to pewnie wszystko przygotowane co do tego wielkiego dnia .

Gość patusia23

Dzień Dobry

My już po wizycie u ortopedy Natalce ściągnęli szynę (ma zwolnienie z w-f do 10.04 ),za oknem piękne słoneczko mieszkanie się wietrzy.

kwiatuszek super z butkami

Mumy na pewno będzie dobrze

Gość kwiatuszek9876

Witam Patuś nie mogę patrzeć na taką smutną minke u Ciebie .

U nas nieładnie słoneczko się schowało i beeee na dworze . Patuś a ty też kupowałaś Zuzie buty w ccc ?

Ciekawe co z innymi dziewczynami ?

Witam przepraszam że przeszkadzam ale mam ładne i w dobrym stanie buciki na wiosnę i lato po mojej córci są w bardzo dobrym stanie polecam
�iczne sanda�i ,, Kornecki'' rozmiar 27 (979795851) - Aukcje internetowe Allegro

Róşowe pó�uciki (979749059) - Aukcje internetowe Allegro
RĂ�ťOWE TRAMPECZKI dla dziewczynki (979767140) - Aukcje internetowe Allegro

:36_2_53:

Gość patusia23

kasica bardzo fajne ja oglądałam je w Deichman My mamy całe białe tylko z różowym znaczkiem.

Witam

Ja muszę się wziąć za przygotowania (bo oprócz tego że święta T ma urodziny).
Wczoraj piękna pogoda i wróciliśmy do domu dopiero po 19.

Miłego i spokojnego dnia

czesc wam!!!

u nas piękna pogoda, słoneczko świeci, zaraz zawoże tesciową do pracy i biorę się do roboty, dzisiaj przyjaeżdża mojego M siostra z angli i trzeba by zrobic co pysznego na obiadek, jeszcze nie wiem co ale napewno cos wymyśle.
Gorzej z wykonaniem, nadal boli mnie kręgosłup, nie moge dziecka wyciągnąć z łużeczka ani sie schylic, nic oprócz bólu nie do zniesienia. chyba to korzonki, nic innego mi nie przychodzi do głowy.

http://www.suwaczek.pl/cache/98c18b9f0d.png http://s2.pierwszezabki.pl/007/0074369a1.png?165
http://www.suwaczek.pl/cache/9564428274.png http://s2.pierwszezabki.pl/007/0074369a0.png?6560

Gość patusia23

skatharudis idź do lekarza co by Cię na dobre nie rozłożyło

Ja właśnie spisałam listę zakupów na święta i cały czas chodzę i dopisuję bo coś mi się przypomni.Jutro T jest krócej w pracy więc od jutra zakupy i przygotowania do świąt.

Gość kwiatuszek9876

Witam troszke mnie nie było ( tylko 2 dni )))) Ale nie było czasu .

Wczoraj byłam w pracy cały dzień i jeszcze mój dziadek zmarł i święta do bani :(((

Dzis już po spacerku ładnie więc późnije znów pójdziemy .

Skat idz do lekarza bo może ci dysk wylecial albo co . Pamiętaj że masz jeszcze dzieci .

Kasica fajne butki tylko ja nie lubie kupować butów na allegro , wole je dotknąć i wszytko

Gość kwiatuszek9876

Patuś ty podałaś kiedyś przepis na te placki drobiowe . Powiedz mi czy musi to stać 3 godziny w lodówce ? I czy pieczarki wkroiłaś surowe ? Bo tak myśle ze zrobie dzis , bo mam pieczarki ale nie mam papryki ale chyba nie musi byc

Gość patusia23

kwiatuszek9876
Patuś ty podałaś kiedyś przepis na te placki drobiowe . Powiedz mi czy musi to stać 3 godziny w lodówce ? I czy pieczarki wkroiłaś surowe ? Bo tak myśle ze zrobie dzis , bo mam pieczarki ale nie mam papryki ale chyba nie musi byc

Ja nigdy nie trzymam w lodówce 3 godziny zawsze wkładam tak na około godzinę.Pieczarki surowe daje,papryka tylko dla urozmaicenia aby było kolorowe

Gość kwiatuszek9876

Acha bo mam jedengo podwójnego fileta więc zrobie , robiłam juz coś podobnego tylko że ja nie miałam pieczarków . A smażyłaś po dwa razy z oby dwóch stron ?

To zachwilkę pewnie cie nie będzie bo na zakupy . Ja wogóle tych świat nie czuje a wiara tak wariuje że szok .

Gość patusia23

kwiatuszek9876
Acha bo mam jedengo podwójnego fileta więc zrobie , robiłam juz coś podobnego tylko że ja nie miałam pieczarków . A smażyłaś po dwa razy z oby dwóch stron ?

To zachwilkę pewnie cie nie będzie bo na zakupy . Ja wogóle tych świat nie czuje a wiara tak wariuje że szok .

Tak smażyłam po obu stronach:)
Ludzie strasznie wariują,ja gdyby nie urodziny T to tradycyjnie to co na święta ale przez urodziny trzeba ciut więcej bo troszkę gości będzie