Skocz do zawartości
Forum

Mamy rocznik 83, 84, 85 i 86

Ardhara

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kwiatuszek9876

no fajnie masz . Ja mam trochę rzeczy po Wiki to jest od M kuzynki bo jest starsza od Gabi o 1,5 roku też . Ale teraz mała chodzi do przedszkola i mówiła ze dużo rzeczy nie będzie miała więc trzeba zacząć kupować

Jestem :) Ja dopiero teraz, bo muszę czekać aż mi M kompa zwolni, bo jego laptop padł, a że ja nie pracuję, a on pracuje właśnie na kompie to przejął mój sprzęcik - niech mu będzie :)

Ja też często przeglądam Zośkowe ciuszki. My dostajemy ciuchy po kuzynce Zosi - Oli, która jest 9 m-cy starsza, także ja nic nie kupuję, chyba, że akurat coś się nawinie a potrzebuję, ale rzadko się tak zdarza. Masę ciuchów dostałam też ze stanów po innej kuzynce, ale to ciuszki na 3-4 latka wiec trzeba czekać. Właśnie dziś przeglądałam je - są przesliczne, takie różne kompleciki i kilka sukienek, ale wszystko jeszcze za duże...
Ja ciuszki po małej też puszczam w obieg - mamy jeszcze młodszą kuzyneczkę i moja psiapsiółka też ma córcię, więc obdzielam je obie :) No i kolejna dziewuszka w rodzinie w drodze, więc potem ona przejmie te łaszki:)

M poleciał z tym nieszczęsnym kompem do kolegi, ja już zrobiłam mu obiad na jutro (bo ja planuję jutro odwiedziny u koleżanki - mieszka koło parku i chcemy połazić, bo u mnie na osiedlu jak śnieg stopniał to się okazało, że całe chodniki osrane!!!). A teraz chwila relaksu przed snem :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-26026.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68097.png

Gość kwiatuszek9876

Witam :) Mnie wczoraj tak wciągnełyście w sprzątanie że umyłam okno :)) Ale teraz fajnie się przez nie patrzy :))
Dziś bylismy na małym spacerku , bo musieliśmy jak bysmy nie musiały to nigdzie bym nie szła .Chodz lepiej jest już po tej maści :) Mała spała całą noc wogóle się nie obudziła i nie wierciłą w nocy nawet ładnie oddychała i nie chrapała :)))

Patuś to jest niższa od mojej bo Gabi ma 94

Marciołka ta druga część jest super fajnie się czyta niedługo zaczynam się za tzrecią część