Skocz do zawartości
Forum

Mamy czerwiec 2007 :)

Rekomendowane odpowiedzi

To może ja napiszę coś więcej. Wczoraj nie miałam na to czasu. Więc tak.. Kubuś urodził się 13 czerwca o godzinie 21:20. Waga 3650g, długość 57cm. Ciąże przebiegała prawidłowo. Poród wspominam bardzo miło- szybko, bez żadnych komplikacji. Kuba uwielbia bawić się klockami- budować wysokie wieże, poza tym kąpiele, bańki mydlane, książeczki, rower, sanki i wszystko inne co jeździ. Jest pogodnym, ciekawskim dzieckiem. Rozwija się prawidłowo. Poza mową.. Ciężko. Od jakiegoś czasu jest strasznym niejadkiem. Wcześniej zjadał wszystko co dostał. Teraz tylko kanapki z jagodami, omlety i zupę pomidorową. Nic więcej nie chce tknąć. Może na początek tyle wystarczy :)
Czy są jakieś mamy maluszków urodzonych w czerwcu 2007?

witamy serdecznie! I odswiezamy watek! Jestem mama Nathana i Laili, Natix urodzil sie 4czerwca o 22.09 z waga 3350g i 51cm. Po porodzie wielki krzyk i tak juz zostalo :) WITAMY! Moj lobuziak jest przekochanym zbuntowanym zywiolem :) chodzi do przedszkola i w locie lapie angielski (zmuszony bo mieszkamy w IRL) Troche klopotow wychowawczych ale to przez pojawienie sie nowego czlonka rodziny :) ktory mi wlasnie chrapie spiac slodko na moim brzuchu :) oDzYwAjCiE SiE dZiEwCzYnY! Co tam u Waszych pociech!