Skocz do zawartości
Forum

Hej !

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/osobki/aniolki/16.gif Witam Serdecznie !http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/osobki/aniolki/18.gif

Zalogowałam się dzisiaj więc pare słów o mnie. Mam na imię Kasia, mam 24l, mieszkam w Wołominie. Jestem mamą Maciusia (6,5l) i Aniołka Wojtusia.
Moim hobby jest fotografia i grafika a ostatnio też długie spanie :)
Mam nadzieje że spędze z Wami trochę czasu i nie będę za bardzo przynudzać :)
Pozdrawiam

Wojtuś miał wade wrodzoną :Smutny: jedną podobno z najcięższych do wykrycia. Ciężko jest mi uwierzyć w to co Pani dr na oddziale noworodkowym mi powiedziała że to wada populacyjna tak to chyba nazwała, zdarza się niezmiernie rzadko i bardzo duży pech że trafiło na nas. Myślę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Jedyne co nie bylo wskazane a czego mialam sporo w ciąży to stres. Miałam wypadek samochowody, zmarł mi dziadek, moje dziecko o mało co nie utopiło się w studzience kanalizacyjnej bo jakiś mądry człowiek jej nie zabezpieczył, no i miałam kontrole w firmie przez jakiegoś życzliwego klienta. Stresu miałam dużo. Teraz ze swojej strony chce zrobic wszystko aby go oganiczyć.
Najpierw 2 ząbki do wylecznia które mi się posypały, i obrona pracy inżynierskiej. Jak już to zrobie będę gotowa.
Teraz mam jeszcze do zrobienia cytologie. Poszłam w terminie 6tyg po porodzie na cytologie. Mialam odebrac w ten czwartek ale pani dr powiedziala że jest do powtórki. A ja nie mogłam zrobic jej raz jeszcze bo miesiączka. Odebrałam więc pieniażki bo pani dr jest jakaś niesłowna. Tak w ogóle to cierpie na deficyt dobrego lekarza ludzkiego, który by mnie zrozumial itd a na razie widze, bynajmiej tutaj, że głównie chodzi o pieniążki.

monikouette
witaj Kasiu :)
serdecznie witamy na forum i zachecamy do pisanai, ale widze ze nie potrzebujesz zachety bo piszesz smialo, duzo i bez ograniczen :lol: tak jak lubie :)
pozdrawiam i do poczytania moze na jakims wspolnym watku?? ! kto wie :)

Piszę śmiało - wyssałam to z mlekiem matki :Śmiech:

Myślę, że podyskutujemy na jakimś ciekawym wątku jeszcze nie raz :D