Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

puszek
Martek73
ronia
ja was chyba nie mam na nk ? ::(:

Ja Ciebie też nie.

Wysyłam Ci na PW moje dane.

ja z całego forum mam Kasię bo łatwo mi było ją znaleźć :)

poza tym witam się jako nowa na tym watku- jeśli przygarniecie biednego puszka

http://c.wrzuta.pl/wi19899/119cd6340019c04945d0981c/0/puszek
Witamy i ciesze się przogromnie :D a kociak śliczny :Całus: licze że będzie zaglądać tutaj do nas :D

puszek
ok nie ma nikogo to znikam, uwidział mi sie rosół z makaronem domowym, więc musze zrobić makaron.rosół się już robi

a poza tym podobno ma tu jutro przyjść....teściowa:leeee: więc musze uprzątnąć mieszkanie buahaha

jej ale fajnie ja jeszcze nigdy nie robiłam sama makaronu :Psoty:

Ardhara
hej dziewczyny

wreszcie mam nowy system i moge kozystac ;) komp mi calkiem siadl i nawet wlaczyc go nie dalo rady wiec calkowity reset oprogramowania byl ;)

zaraz was podczytam co sie tu wyrabialo

witaj witaj dobrze że nowy system już postawiony

AgaiLila

Dziewczyny co do spania z dzieckiem to bedac w ciazy nawet mi to do glowy nie przyszlo... ale po narodzinach okazalo sie ze Lila placze nawet kiedy ide do wc...Tylko cycek i na rekach... wiec nie bylo mowy o spaniu w lozeczku...staralismy sie ja nauczyc ale po trzech ciezkich tygodniach przegralismy ta walke:leeee:

kurcze my do dzisiaj śpi z Olką :mdr:

Ardhara
Martek73 - wlasnie ostatnio mam tak ze gdy nie jem dluzej to mnie wsystko boli :( nei wiem czy to leki moga powodowac ?

Ja miałam tylko cukrzycę ciężarnych, ale moja mama od lat leczy się na cukrzycę.
Cukrzyca z tego co wiem, to nie boli, tylko spustoszenie powoduje w organizmie. A przez zbyt długie nie jedzenie spada cukier.

A duży masz cukier?

Ale podpytam mamy.

http://fajnamama.pl/suwaczki/w7e0oow.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2mib36tc2.png

adriana8899
Hej.
Wrocilismy juz od Oliwki. ::): Ale ona juz fajna. Tak duzo rozumie i wogole. Juz malo widac ze przeszla tyle. Tylko szkoda ze jeszcze nie czolga sie, nie raczkuje. Dalej nie ma czucia w nozkach.
Ale wierze ze wszystko przed nia i jeszcze beda razem z Gabi smigac! :D

świetnie że już jesteś :D fajnie że maluszek i rodzice się nie poddają i walczą
podziwiam trzeba mieć w sobie tyle siły wiary i samozaparcia

AgaiLila
wiecie ze ja nigdy domowego makaronu nie jadlam? Ale zawsze mi sie wydawalo ze jest przepyszny:)

Roniu my tez dalej z mala spimy i sie nie zapowiada na zmiany. Lozeczko od pol roku stoi na strychu. Mysle ze zaczniemy ja uczyc spac w swoim lozku dopiero kiedy skonczymy remont jej pokoiku(a roboty jeszcze od groma)
a co robicie w jej pokoju ?
Ja się boje tego że cholernie ciężko będzie ją odzwyczaić ;/
zresztą już jak ją odkładamy to potrafi się obudzić

ronia
AgaiLila
wiecie ze ja nigdy domowego makaronu nie jadlam? Ale zawsze mi sie wydawalo ze jest przepyszny:)

Roniu my tez dalej z mala spimy i sie nie zapowiada na zmiany. Lozeczko od pol roku stoi na strychu. Mysle ze zaczniemy ja uczyc spac w swoim lozku dopiero kiedy skonczymy remont jej pokoiku(a roboty jeszcze od groma)

Wszystko:D
my mieszkamy w domu ktory jeszcze niedawno byl ruina. W tej chwili zostaly po nim tylko mury (doslownie, nawet dach i sufity zmienialismy). Jej pokoik obecnie, nie ma podlogi ani zrobionych scian, ale mysle ze wiosna sie tym zajmiemy. Narazie jej wszystkie rzeczy sa u nas w sypialni:)

Adus szczescie w nieszczesciu ze Oli psychicznie ladnie sie rozwija. Napewno to pomaga w rechabilitacji. Co do pokoiku to planuje zrobic na scianie "pikasso" i wogole pelno pomyslow mam wiec kiedy skoncze wstawie pewnie z 10 fotek:D

Ja niestety musze spadac bo R domaga sie swoich praw do kompa. Zajrze w nocy albo z rana:)
Dobrej nocy, dla wszystkich kobitek!

http://www.suwaczek.pl/cache/c367ad7e73.png

Martek73
puszek
ło...zjadłam ten rosół z makaronem własnej roboty i chyba wyzionę ducha

Ja też jestem.

Dzisiaj Puszku też miałam rosół własnej roboty, tylko jadąc do pracy połowę wylało mi się w samochodzie. KOSZMAR

no to sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, nie ukrywam, że byłabym zdenerwowana:36_33_12:

AgaiLila
ronia
AgaiLila

Wszystko:D
my mieszkamy w domu ktory jeszcze niedawno byl ruina. W tej chwili zostaly po nim tylko mury (doslownie, nawet dach i sufity zmienialismy). Jej pokoik obecnie, nie ma podlogi ani zrobionych scian, ale mysle ze wiosna sie tym zajmiemy. Narazie jej wszystkie rzeczy sa u nas w sypialni:)

Adus szczescie w nieszczesciu ze Oli psychicznie ladnie sie rozwija. Napewno to pomaga w rechabilitacji. Co do pokoiku to planuje zrobic na scianie "pikasso" i wogole pelno pomyslow mam wiec kiedy skoncze wstawie pewnie z 10 fotek:D

Ja niestety musze spadac bo R domaga sie swoich praw do kompa. Zajrze w nocy albo z rana:)
Dobrej nocy, dla wszystkich kobitek!
Aga dobrej nocy :D