Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

witam i ja po długiej nieobecności, jakaś taka deprecha mnie dopadła wstawałam bo musiałam szłam do pracy i do łóżka, dzięki Bogu niedługo ( a zarazem długo) wyjeżdzamy może tam odpocznę liczę już dni do wyjazdu

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

a co może być dołek psychiczny. Mijają latka wsyscy dookoła dzieciują tylko qwa nie ja.
Jak sie dowiedziałam , że przyjaciółka bedzie miała bliźniaki bez zadnego wysiłku to popadłam w deprechę. Nie mam siły już w pracy znów dziewczyny w ciąży :( na studiach też :(

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

dbozuta
a co może być dołek psychiczny. Mijają latka wsyscy dookoła dzieciują tylko qwa nie ja.
Jak sie dowiedziałam , że przyjaciółka bedzie miała bliźniaki bez zadnego wysiłku to popadłam w deprechę. Nie mam siły już w pracy znów dziewczyny w ciąży :( na studiach też :(

wierze
ja przechodziłam to troche inaczej patrzyłam na zaciążone i nie mogłam znieść widoku że mają a ja nie
nie mogłam oglądać malutkich dzieciaczków bo mnie ściskało
i nie powiem Ci żebyś się wyluzowało że będzie ok i napewno zajdziesz bo kurcze tego nie wiem
nie wiem co jest przyczyną że tak długo i nic, ale może trzebaby zacząć szukać przyczyny a nie czekać
drążyć temat bo naprawdę warto i depresja nic nie da trzeba mieć silę i walczyć o to małe szczęście

Roniu przyczyny szukamy, w czerwcu mam mieć zbieg. co 2 tyg. jeździmy gdzieś na badania ale wszyscy rozkładają ręce bo musze mieć laparoskopie a ta dopiero w czerwcu nie ma opcji żeby ją przyspieszyć :(

dbozuta
Roniu przyczyny szukamy, w czerwcu mam mieć zbieg. co 2 tyg. jeździmy gdzieś na badania ale wszyscy rozkładają ręce bo musze mieć laparoskopie a ta dopiero w czerwcu nie ma opcji żeby ją przyspieszyć :(

więc wszystko przed wami
zleci szybciochem chociaż teraz wydają się to wieki
wiem co mówie /pisze/ jak się czeka to się cni. Oby dało to rezultaty albo diagnoze wiadomo łatwiej walczyć z tym o czym coś wiesz niż z wiatrakami ...

ja już nie mam siły na walkę :( jestem tak zła ze szok zła na siebie, i z każdym dniem ta złość rośnie. czasami mam ochote sie porostu nie obudzić

dbozuta
ja już nie mam siły na walkę :( jestem tak zła ze szok zła na siebie, i z każdym dniem ta złość rośnie. czasami mam ochote sie porostu nie obudzić

nie gniewaj się ale może rozmowa na ten temat z psychologiem
może dałoby to jakieś owoce
wiesz podejście psychiczne jest ważne naprawdę a Ty nie możesz tak do tego podchodzić jesteś wspaniałą kobietą i jasne że pragniesz tego najważniejszego w Twoim życiu i wiem że ciężko tak patrzeć że komuś się udaje a Tobie wiatr w oczy

ronia
ja to na głodzie jestem napadłabym kogoś w ciemnym zaułku :sofunny:

ku źwa a ja jakie mam swędziawki :whistle: Oj poczochrałabym się z mężusiem, poczochrała :D Był tylko na weekend teraz już 3 tydzień mija buuu... Dobrze, że mam swój "zmierch" i potem całą noc o Edwardzie śnię :love::D

dbozuta
witam i ja po długiej nieobecności, jakaś taka deprecha mnie dopadła wstawałam bo musiałam szłam do pracy i do łóżka, dzięki Bogu niedługo ( a zarazem długo) wyjeżdzamy może tam odpocznę liczę już dni do wyjazdu

Witaj kochana... Jejku ... Tulę Cię mocno i nie smutkaj ::(: Kochana może tak ma być chwilowo, macie czas dla siebie i zobaczysz ,że nawet się nie obejrzysz a będziesz tuliła swoje maleństwo wyczekane, wystarane :love: Zobaczysz na pewno będziesz miała po sto kroć wynagrodzone czekanie ...

http://s6.suwaczek.com/200906061762.pnghttp://s6.suwaczek.com/201204141662.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0191959d1.png?2723
:Aniołek:08.07.11

rorita
ronia
ja to na głodzie jestem napadłabym kogoś w ciemnym zaułku :sofunny:

ku źwa a ja jakie mam swędziawki :whistle: Oj poczochrałabym się z mężusiem, poczochrała :D Był tylko na weekend teraz już 3 tydzień mija buuu... Dobrze, że mam swój "zmierch" i potem całą noc o Edwardzie śnię :love::D

dbozuta

Witaj kochana... Jejku ... Tulę Cię mocno i nie smutkaj ::(: Kochana może tak ma być chwilowo, macie czas dla siebie i zobaczysz ,że nawet się nie obejrzysz a będziesz tuliła swoje maleństwo wyczekane, wystarane :love: Zobaczysz na pewno będziesz miała po sto kroć wynagrodzone czekanie ...
musisz dokładniej mi opowiedzieć o tym co masz :D i o czym śnisz:D

ronia
rorita
ronia gadulcu do spania :D Olka ni woła :Oczko:? :love:

Oj uszy by ci opadły jakbyś posłuchała :sofunny: Wyobraź sobie co musi się śnić jak zawsze z ręką w majtach się budzę :Oczko::sofunny:
a ja wiem co Ty tam robisz
może to zwykłe trzymanie moczu jest :hahaha:

Ufff to mnie uspokoiłaś ,bo ja już do seksuologa się zapisywałam, że coś nie halo :sofunny:

No si przecież Ty stara d... już to tylko potopy i krzyżaków pamiętasz :Oczko::love:

http://s6.suwaczek.com/200906061762.pnghttp://s6.suwaczek.com/201204141662.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0191959d1.png?2723
:Aniołek:08.07.11

rorita
ronia
rorita
ronia gadulcu do spania :D Olka ni woła :Oczko:? :love:

Oj uszy by ci opadły jakbyś posłuchała :sofunny: Wyobraź sobie co musi się śnić jak zawsze z ręką w majtach się budzę :Oczko::sofunny:
a ja wiem co Ty tam robisz
może to zwykłe trzymanie moczu jest :hahaha:

Ufff to mnie uspokoiłaś ,bo ja już do seksuologa się zapisywałam, że coś nie halo :sofunny:

No si przecież Ty stara d... już to tylko potopy i krzyżaków pamiętasz :Oczko::love:
i biblie kojarze :D

Gość agnieszkab31

cześć babulce,
Ronia & Rorita wam to tylko butla winka,chipsy i całą nocke byście na kanapie przegadały hyhyhy :D

a ja znów się nie wyspałam.śniły mi się dzieci i "płaczące" domy.gosh,taka popierdówka,że pół nocy przeryczałam.

robię kawusię,wstawajcie.