Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

adriana8899
Jeszcze nie mialas? Nawet przy tabsach??
Kuzwa cos mi sie malz zaczyna z kowalska bratac. Kolezanke sobie znalazl?? A ta do niego hahaha, hihihi, postawisz piwko, choc pogadac, pojedz mi do sklepu bo na ciebie mozna liczyc... Nosz urwal nac... :what::36_2_43:

na początku brania tabsów miałam brązowe nieduże plamienie i tyle
no ciekawa jestem jak długo czekać mam :D
zmierzyłabym temp ale musze wstawać do Olki i kaplica

ale ostatnio powiedziałam do swojego że @ nie mam
on coś niedokładnie się ubrał
i mówie a co jak okaże się że zaciążona jestem to mam usunąć ? wiedziałam że powie że nie ...
:) więc na luzie co ma być będzie

A u mnie jest ruuuuuuuuuuuziowo :hahaha:

Mam wyniki, lekko sp** mi humor. W 3dniu cyklu: LH, FSH, TSH3gen, FT4, FT3, progesteron, testosteron - wyszły ok. Problemowe najprawdopodobniej są: estradiol na granicy normy - 92 pmol [90-716], prolaktyna 796 mlU/l [102-496]. Miałam skonsultować je z ginem ale wyjechał na urlop - wróci za tydz. a od 5dc miałam brać clostilbegyt a potem duphaston i zastanawiam się co robić teraz.

Natasza

Mam wyniki, lekko sp** mi humor. W 3dniu cyklu: LH, FSH, TSH3gen, FT4, FT3, progesteron, testosteron - wyszły ok. Problemowe najprawdopodobniej są: estradiol na granicy normy - 92 pmol [90-716], prolaktyna 796 mlU/l [102-496]. Miałam skonsultować je z ginem ale wyjechał na urlop - wróci za tydz. a od 5dc miałam brać clostilbegyt a potem duphaston i zastanawiam się co robić teraz.
wiesz co zalezy od gina ... lekarza
ja miałam wysoką prl i tą po obciążeniu też
a mimo to moja endo powiedziała że są dobowe tak duże i różniące się wyrzuty żeby się tym nie przejmować zaczęła mi leczyć tsh mimo ze bylo w normie ale przy górnej granicy
wzięłam leki zaszłam

Natasza

wiesz co zalezy od gina ... lekarza
ja miałam wysoką prl i tą po obciążeniu też
a mimo to moja endo powiedziała że są dobowe tak duże i różniące się wyrzuty żeby się tym nie przejmować zaczęła mi leczyć tsh mimo ze bylo w normie ale przy górnej granicy
wzięłam leki zaszłam