Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

adriana8899
Natasza
Takiego smaka mi na obiad zrobiłyście, że zjadłam już.... 7 czekoladowych kulek i prince polo i to chyba nie koniec... eh;P

Rowerem, rowerem, a jak... tylko zapasową dętkę zabierz.... No i po takim dystansie jakiś fajny Pan musi być wynajęty do reanimacji wycieńczonego sportowca, uwzględnij to Ada, hihi

U mnie na wiosce wyglodzonych, spragnionych swierzych widokow kawalerow nie brakuje Nataszko. :hahaha: Wiec to nie problem. Problem by byl gdyby stratowali Ronie, tak sie do niej pchajac. :sofunny:
nie martw się Roni jest tak dużo :Szok: że każdy by się dopchał :lol: :Padnięty:

ronia
adriana8899
Natasza
Takiego smaka mi na obiad zrobiłyście, że zjadłam już.... 7 czekoladowych kulek i prince polo i to chyba nie koniec... eh;P

Rowerem, rowerem, a jak... tylko zapasową dętkę zabierz.... No i po takim dystansie jakiś fajny Pan musi być wynajęty do reanimacji wycieńczonego sportowca, uwzględnij to Ada, hihi

U mnie na wiosce wyglodzonych, spragnionych swierzych widokow kawalerow nie brakuje Nataszko. :hahaha: Wiec to nie problem. Problem by byl gdyby stratowali Ronie, tak sie do niej pchajac. :sofunny:
nie martw się Roni jest tak dużo :Szok: że każdy by się dopchał :lol: :Padnięty:

:hahaha: To Ciebie jest tak jak mnie. :sofunny:

adriana8899
ronia
adriana8899

nie napewno nie :Nieśmiały: stasznie przytyłam znowu ::(: odstawiam tabsy anty bo żreć mi się chce non stop

ronia
adriana8899
ronia

nie napewno nie :Nieśmiały: stasznie przytyłam znowu ::(: odstawiam tabsy anty bo żreć mi się chce non stop
Ja jestem na cilescie i powiem Ci ze nie zauwazm roznicy. Ostatnio schudlam przez "warunki srodowiskowe". :hahaha: Ale i tak mam duzo za duzo.

Natasza
W takim razie trzeba będzie zrobić kolejkowe:36_2_25: albo casting i przecedzić napaleńców!

Spoko-polowa padnie w polowie drogi z wycienczenia-jak sie jara to sie tak szybko juz nie biega-grozi zawalem. :hahaha:

Zla jestem. Kupilam wszystko na pyszny obiad na ktory mialam mega ochote. Tesciowa powiedziala ze zrobi go. A przed chwila ide po obiad a tam... Zupa... ::(: A gdzie moje parowki w nalesnikach?? Robie strajk! Nie jem zupy. :hahaha:

ronia
Natasza
W takim razie trzeba będzie zrobić kolejkowe:36_2_25: albo casting i przecedzić napaleńców!

tak z ciekawości pytam masz dziecie ?

Sie robi póki co

Ale za to mam stwora na zastępstwo...

Dbozuta mój tasiemiec pochłonął jeszcze jedną kulkę, 15dkg łuskanego słonecznika i 8 mega dużych ciastek z makiem (poświątecznych z resztą - własnego wyrobu twarde jak kamień a idą jak woda:P)

Natasza
ronia
Natasza

tak z ciekawości pytam masz dziecie ?

Sie robi póki co

Ale za to mam stwora na zastępstwo...

Dbozuta mój tasiemiec pochłonął jeszcze jedną kulkę, 15dkg łuskanego słonecznika i 8 mega dużych ciastek z makiem (poświątecznych z resztą - własnego wyrobu twarde jak kamień a idą jak woda:P)
robienie jest przyjemne :)