Skocz do zawartości
Forum

Przetwory na zimę - jabłka - kłopot


Ulla

Rekomendowane odpowiedzi

Mam duży problem i potrzebuję rady. Zaprawiłam podsmażone jabłka na szarlotkę do słoików, które potem zapeklowałam. Nie wiem dlaczego ale wszystkie które zrobiłam naszła pleśń. Słoiki nie były zapowietrzone, były wygotowane, a mimo wszystko nie wyszło. Dlaczego? Może ktoś wie i zna przepis na sprawdzone zasmażone jabłka w słoikach na zimę?

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wq3e5en5kuzrs6.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5eqgubclqa.png

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...