Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kingolandia

U nas mocno ćwicza nózki.Kiedy Kamilka zasypia to potrafi tak wierzgać nóżkami i odpychać sie od szczebelek ze robi bączki i potrafi sie obrócić na pleckach o 360 stopni , a do tego przewraca sie ciągle na brzuszek.Wiec musze ja pilnować.Właśnie zasnęła .Mam juz wolne.Teraz odpoczynek :wanna1:

Gość kingolandia

patrycja`81

a ja juz sie odzwyczailam porownywac dzieci i ich osiegniecia,w tym samym mniej wiecej wieku;bo i po co?tylko sie zamartwialam...cale szczescie,ze maz sprowadzal mnie na ziemie:D
/QUOTE]

Racja.Każda dzidzia idzie własnym torem rozwojowym.Na wszystko przyjdzie czas.Trzeba sie tylko cieszyć z nowych umiejętności naszych wszystkich szkrabów.

Nasza Julka tez przewraca sie z brzuszka na plecki, a jednym z najbardziej ulubionych zajec jest drapanie po mojej poduszce albo Taty. Zwykle po ostatnim nocnym karmieniu ok 4 zostawiam juz Ja u nas w lozku:) Masz racje Patrycja - porownywac nie mozna. A co do spania u nas jest tez podobnie 2-3 godz aktywna i ok 30 drzemki, na spacerze i po spi naprawde dlugo... A co do usypiania nocnego to mam ogromna poprawe, zasypia prawie od razu, wczesniej mialam zawsze walke...Oczywiscie budzi sie na jedzenie, ale juz sie tak nie meczymy:) Dowodem na to jest, ze moge sobie teraz do Was pisac.:):36_27_5: