Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

witam mamusie i ich pociechy.ja dopiero teraz.w czwartek polska,ale sie ciesz.Tylko znajomi lecieli tprzed wczoraj i lot sie spoznil z 19.30 na 23.45 kurcze oby to nas ne czekalo.raz mielismy w tamtym roku 8godz spoznienia,ale teraz jest dzidzia i to co innego.Mam nadzieje,ze nie bedzie zadnego spoznienia:)Luciasuper fotki:)tylko i jedynie pozazdroscic zostalo:):lezak::basen:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-35609.png

sylwusia
witam wszystkich w ten poniedzialkowy dzien!!!
Lucia wstawiaj szybko zdjecia bo ja tez umre z ciekawosci!!!!
Motylek moja kolezanka byla u jednej fryzjerki gdzies niedaleko polskiego kosciola u Ani,tez sie oglasza na poloni,i powiem ci ze bylam z nia i nie polecam szczerze.moja kolezanka byla nie zadowolona strasznie,wogole jej sposoby cieniowania wlosow byly chyba z przed I wojny swiatowej,i wogole zle ja sciela i nie tak jak chciala,wogole to umowila sie na pasemka ktorych jej nie zrobila,zafarbowala odrost i troche 'pocieniowala' i moja kolezanka zaplacila 700kr,gdzie wlosy byly do poprawki,z jednej strony byly krocej sciete,i od farbowania miala plamy na czole,ach szkoda gadac!Poprostu nie polecam.

hej sylwusia a mozesz mi napisac gdzie ta ania przyjmuje? bo ja tez sie wybieram do fryzjera i nie chcialabym do niej trafic....