gocha26 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Cześc Mamuśki:)Ja muszę sie pochwalic wynikami, właśnie wróciłysmy z ważeniai mierzenia. Annika waży 6,960 kg i mierzy 65 cm. Hm... w ciągu czterech miesięcy urosła 12 cm, 3 cm średnio miesięcznie.Piękną pogodę dziś mamy:)A ja 3 dzień na diecie, zobaczymy co z tego wyjdzie... Wczoraj mąż mnie opieprzył, ze mam zacząc jesc, bo nie bede miała siły dla Małej nawet, no i faktycznie, więc od dziś łączę 2 diety, no i zobaczymy co z tego wyjdzie... Nutrilett i ViktVaktarna Odnośnik do komentarza
kati Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Motylek ja chcialam takie kupic jak planowalam wyjazd na swieta i przywiesc ze soba krzeseĹko do karmienia stolik ARTI Cesar-wys 0zĹ (526082922) - Aukcje internetowe Allegro a w rezultacie mam takie IKEA | Matplatsstolar | Barn- & juniorstolar | ANTILOP | Barnstol med säkerhetsbälte z tym blatem IKEA | Matplatsstolar | Barn- & juniorstolar | ANTILOP | Bricka till hög barnstol nie jest zlee ale ja chcialam ladnijsze Odnośnik do komentarza
julia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Gocha gratuluje wyników Anniki My wrócilismy przed chwilka ze szczepienia. No i moj mały ma dokladnie taka sama wage co Anika czyli 6960. Szczepienie zniósł dzielnie, lepiej niz ja bo ja sie poryczalam. Dostal jednoczesnie 2 szczepionki, jedna w jedno udo, druga w drugie udo. Jeszcze czegos takiego nie widzialam zeby wkuwac jednoczesnie igły i wstrzykiwac. Malutki troszke poplakal i juz jest dobrze. Teraz śpi. Mam nadzieje ze długo bedzie spal, bo moze wtedy nie boli go tak bardzo. Odnośnik do komentarza
Tygrysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 czesc! nie wiem czy nas poznajesz,ale to dzieki Tobie znalazlam sie na tych stronach. Dawno juz zalogowalam sie ,ale mam tak dzien wypelniony ,ze nie bardzo mam czas na internet. Jesli moge ,to chcialabym cos doradzic na temat krzeslka do karmienia. Mnie rowniez podobaja sie nasze polskie krzeslka o wiela bardziej niz szwedzkie.Sa takie sliczne,kolorowe i z roznymi funkcjami.upieralam sie zeby zamowic takie rzeselko przez internet.sa o wiele tansze niz szwedzkie.jednak do tego czasu kupilismy drewniane w IKEA. Nieodpowiadalo mi i juz po paru dniach pojechalismy i kupilismy najtansze,zwykle,plastikowe na metalowych nozkach z .i jestem zachwycona.osobno sprzedaja dmuchana poduszeczke i co najwazniejsze podstawek na ktorym mozesz postawic talerzyk lub zabawke .dzieki temu nie musisz przystawiac krzeselka zbyt blisko stolu gdzie maluch odpycha sie nozkami i zaczyna bujac krzeselkiem. Naprawde polecam. Odnośnik do komentarza
motylek1204 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Julia i Gocha gratuluje wynikow!!A co do szczepienia to juz tutaj tak jest ze dzieciaczki dostaja przy pierwszym szczepieniu i potem jak koncza piaty miesiac powtorka. Kati ja chyba tez kupie to samo bo tak sie zastanawiam ze poco wydawac ok 1000 kr na takie zbajerowane skoro ma to byc tylko do jedzonka.W to miejsce wole malej kupic jakies dodatkowe zabawki czy cos takiego. Jejku ja sie chyba dzis nie wybiore na spacerek bo teraz akurat Fasolka spi i ciekawa jestem za ile sie obudzi,a z samego rana to jakos mnie nie chcialo sie wyszykowac Odnośnik do komentarza
motylek1204 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tygryskuczy spotkalysmy sie w ica maxi? Jezeli tak to witam serdecznie i mam nadzieje ze podoba Ci sie nasze forum. Jak sie chowa synus mam nadzieje ze dobrze Odnośnik do komentarza
motylek1204 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 a tak na marginesie... Kingolandia Twoja Kamilka ma dzis rowno 5 miesiecy i 5 dni....:36_4_11: ja to mam pamiec co???? Odnośnik do komentarza
Tygrysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 tak ,spotkalam Was w ica. my wciaz czekamy z utesknieniem na zabki i zaczynamy uczyc sie chodzic.chociaz maly to straszny leniuszek,chyba za ciezka pupe ma. a jak Twoja malutka radzi sobie z zabkowaniem Odnośnik do komentarza
Tygrysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Fabcio jazynowa, a mama ogorkowa Odnośnik do komentarza
Gość kingolandia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witamy. A u nas znowu Kinga po 4 dniach w przeszkolu przyniosła wirusa.Koszmar. Gratulacje dla Anniki i jej mamy. Super wyniki.Ja mam po Kindze krzesełko i jestem z niego bardzo zadowolona Odnośnik do komentarza
motylek1204 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 z tym naszym zabkowaniem nie jest tak zle.Fasolka bywa czasami marudna ale tylko wieczorami a teraz wlasnie dochodzi do tego do czego sluza zabki i pomalutku zaczyna mnie gryzc jak ja karmie.Mnie sie to strasznie niepodoba i zwracam jej uwage ale ona jak widac ma z tego tytulu ogromna frajde. A teraz zmykam bo ksiezniczka sie wreszcie obudzila to moze wyjdziemy z chalupki caluski dla wszystkich i do pozniej papatki Odnośnik do komentarza
Tygrysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza
julia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tygrysek masz cudnego synka. A jaki powazny Odnośnik do komentarza
Tygrysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza
Tygrysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 dzieki! twoje malenstwo tez slodzitkie.zreszta wszystkie nasze skarby sa kochane i to w kazdym wieku Odnośnik do komentarza
kati Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tygrysek jaka z nich sliczna pparka a jaki on powazny w tym gajerku Odnośnik do komentarza
Gość lucia77 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 .. Odnośnik do komentarza
Gość lucia77 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 . Odnośnik do komentarza
julia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Lucia jaki Daawidek jest duzy tzn wysoki. Moj maluszek od narodzin urósl tylko 10cm. Niby to ok, ale mi sie wydaje malo Odnośnik do komentarza
Gość lucia77 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 . Odnośnik do komentarza
motylek1204 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Lucia o ile dobrze pamietam to Ty dzisiaj zaczelas szkole... napisz szybciutko jak tam ci idzie i ogolne wrazenia. Ja caly czas sie zbieram zeby isc na sfi ale jakos sie nie sklada.W tamtym roku chodzilam raz w tygodniu na takie lekcje do ogniska polskiego ale za duzo sie tam nie nauczylam wiec po pierwszym semestrze zrezygnowalam i tak moja edukacja szwedzkiego sie zakonczyla. Odnośnik do komentarza
julia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dziewczyny czy ktoras z Was chrzciła moze dziecko tutaj w szwecji? Odnośnik do komentarza
Migotka27 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Motylek moze cie to zainteresujeBabyproffsen Sverige (Barnvagn Skötbord Resesäng Bilstol) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi