Skocz do zawartości
Forum

Urodziny 6-latki

Anya

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zwracam się do Was z prośbą. Pomóżcie bo nie mam pojęcia. Synek został zaproszony na urodziny do koleżanki i musimy wybrać jakiś prezent. Jeśli chodzi o dziewczynki to ja jestem na etapie 9 miesiąca :Oczko: a potrzebujemy dla 6-latki. Proszę Was o jakieś pomysły.

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

Wiesz teraz jest wszystko na topie co dotyczy Hanna Montana i Winks. Moja Julcia ma 6 lat więc jestem na czasie. Również teraz jest modne wszystko to lub jak kto woli wszelkie gadżety dotyczące jednorożca Sparkle np. piórniczki torebeczki portmanetki itd. Z pewnością znajdziesz coś fajnego:)

http://www.suwaczek.pl/cache/2555a2fa51.png

"I znów mówi mi Twój głos, Twój zapach szepta chodź,chodź
masz w sobie coś co sprawia że Ci nigdy nie odmawiam..."

patusia23
anya
no ja tak myślę, że maksymalnie do 100zł. To chyba będzie w czym wybierać? :Oczko:

Oj to na pewno będzie w czym wybierac,a nie wiesz co dziewczynka lubi??lalek pewnie ma dużo ,ja bym przystała nad czymś edukacyjnym

nie mam zielonego pojęcia.... :Szok:
Damian jest teraz w szkolnej zerówce i doszło dużo "nowych" dzieci do których zalicza się między innymi ta dziewczynka wiec nie wiem o niej zbyt wiele.... ::(:

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

anya
patusia23
anya
no ja tak myślę, że maksymalnie do 100zł. To chyba będzie w czym wybierać? :Oczko:

Oj to na pewno będzie w czym wybierac,a nie wiesz co dziewczynka lubi??lalek pewnie ma dużo ,ja bym przystała nad czymś edukacyjnym

nie mam zielonego pojęcia.... :Szok:
Damian jest teraz w szkolnej zerówce i doszło dużo "nowych" dzieci do których zalicza się między innymi ta dziewczynka wiec nie wiem o niej zbyt wiele.... ::(:

To faktycznie ciężko skoro praktycznie nic się nie wie,
Może jakiś zestaw biżuteri dla dziewczynki
Modellino - Zestaw Księżniczki - Biżuteria - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl

Jest teraz dla dzieci tych zabawek że ciężko się zdecydowac i trafic w gust dziecka