Skocz do zawartości
Forum

Zapiekane pierogi


Falilia

Rekomendowane odpowiedzi

- 2 opakowania mrożonych pierogów(z mięsem lub kapustą z grzybami)
- 2-3 kremówki 30%
- zupki knora (4 małe saszetki): 2 szt. krem z borowików i 2 szt. np. cebulowej (mogą być z grzankami)
- żółty ser
Ugotować pierogi, wyłożyć na brytfannie jedną warstwę, posypać startym serem, znowu warstwa pierogów i na wierzch starty ser.
Zupki knora wymieszać ze śmietaną. Zalać pierogi. Przykryć wszystko serem.
Zapiekać w piekarniku około 30 minut w 150-180 stopni
Pycha ale ciężkie! Dobrze potem wypić sobie miętkę:love sick:

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...