Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Nam się potem weekend rozkręcił. Maciuś zrobił mi fajny prezent urodzinowy - rozchodził się na dobre, a jeszcze dzień wcześniej ograniczał się z chodzeniem do 1 pomieszczenia. I umie robić zakręty (obroty wokół osi) :Śmiech:
Wczoraj byliśmy w ZOO i to był hit weekendu :Śmiech:
A dziś od rana byłam w szpitalu, najpierw odebrałam wyniki z tomografii (ktoś wie co to miedniczka ekstrarenalna, bo w Googlach nie ma takiego określenia?), a potem wizyta u gastroenterologa. Ale po tym jak wystałam się jak głupia a lekarza jeszcze nie było to zmieniłam termin na piątek, bo K siedział w domu z Maćkiem i przebierał nogami żebym szybko wróciła.
Miałam dziś zapisać na angielski, ale nie dam rady, może jutro się uda.

Babeczqa – hehe, zmieniam zdaniem, teraz mnie się wydaje, że Oliwia do Twojego męża jest bardziej podobna :Śmiech:
A czy Ty grzywkę zrobiłaś sobie dopiero w ostatnim czasie, bo mam wrażenie, że na początku jak byłaś na forum to nie miałaś grzywki?

Alutka7912
Z nowinek wekendowych to Jula już sama myje sobie ząbki (póxniej wkleję zdjęcia) no i wczoraj sama pieknie zaczęła chodzić. :Śmiech: Chodziła z kuchni do pokoju tj. ponad 5 metrów:Oczko:później po pokoju, ode mnie do W. i tak wkoło :Śmiech: A dzisiaj juz nie chciała hihihihihi :Śmiech: Leniwiec ta moja Jula :Śmiech:
:brawo:

RenataOslo

Miałam pytać: dajecie dzieciom witamnę D3 ?? jak tak to ile?

Ja Maćkowi nie daję.

asia78

Zaczelam kopenhaska, tzrymac kciuki za mnie!!!!!!!!!!!
Asiu, trzymam kciuki żebyś wytrwała te 13 dni.

Dziubala
Nam się potem weekend rozkręcił. Maciuś zrobił mi fajny prezent urodzinowy - rozchodził się na dobre, a jeszcze dzień wcześniej ograniczał się z chodzeniem do 1 pomieszczenia. I umie robić zakręty (obroty wokół osi) :Śmiech:
A dziś od rana byłam w szpitalu, najpierw odebrałam wyniki z tomografii (ktoś wie co to miedniczka ekstrarenalna, bo w Googlach nie ma takiego określenia?), a potem wizyta u gastroenterologa. Ale po tym jak wystałam się jak głupia a lekarza jeszcze nie było to zmieniłam termin na piątek, bo K siedział w domu z Maćkiem i przebierał nogami żebym szybko wróciła.

Pierwsze słyszę...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912
Dziubala

Pierwsze słyszę...

no ja też nie wiem co to to jest!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Lema – ale się biedny Franuś za Tobą spłakał. To pokazuje jak bardzo mocno jest z Tobą związany.

Kajoszka – super blender :yes:, też bym taki chciała. Jak kiedyś siostrze mówiłam, że taki by mi się przydał to dostaliśmy od niej na gwiazdkę cały zestaw malakserowy. Kupę miejsca to zajmuje a rzadko z niego korzystam, bo za dużo potem mycia. A taki blender to by było coś :Śmiech:

isa32
A i D daje to do myślenia, że powinien być już w domu na co dzień itd. Zresztą to już postanowione :Śmiech:

Tak, to SUPER! :Uśmiech:

Alutka7912
Zapomniałam wam rano napisać...wczoraj głaskałam Julke po głowie to wyczułam że na skórze ma jakigos strupka. Po ogledzinach okazało sie że na skórze głowy w jendym miejscu ma taka żółtą skorupkę...Czyżby to ciemieniucha?? Teraz?? Posmarowałam jej rano to miejsce oliwką, ale jesli nie zejdzie lub sie bedzie rozprzestrzeniało to jutro ide z nia do lekarza.

Możliwe, że to ciemieniucha. Jak Asia pisała to objaw alergii.

Dziubala
Lema – ale się biedny Franuś za Tobą spłakał. To pokazuje jak bardzo mocno jest z Tobą związany.

Kajoszka – super blender :yes:, też bym taki chciała. Jak kiedyś siostrze mówiłam, że taki by mi się przydał to dostaliśmy od niej na gwiazdkę cały zestaw malakserowy. Kupę miejsca to zajmuje a rzadko z niego korzystam, bo za dużo potem mycia. A taki blender to by było coś :Śmiech:

isa32
A i D daje to do myślenia, że powinien być już w domu na co dzień itd. Zresztą to już postanowione :Śmiech:

Tak, to SUPER! :Uśmiech:

Alutka7912
Zapomniałam wam rano napisać...wczoraj głaskałam Julke po głowie to wyczułam że na skórze ma jakigos strupka. Po ogledzinach okazało sie że na skórze głowy w jendym miejscu ma taka żółtą skorupkę...Czyżby to ciemieniucha?? Teraz?? Posmarowałam jej rano to miejsce oliwką, ale jesli nie zejdzie lub sie bedzie rozprzestrzeniało to jutro ide z nia do lekarza.

Możliwe, że to ciemieniucha. Jak Asia pisała to objaw alergii.

Tylko tak sobie myslę...ciemieniuch teraz?? Jak ciemiaczko zarośnięte?? Objaw alergii tez mi tutaj nie pasuje bo Jula na nic uczulona nie jest...zreszta miałaby też jakies krostki na rekach a nie tylko na głowie....

Alutka7912
Dziubala
Ja też o tym "ektrarenalnym" pierwszy raz słyszę ale myślałam, że w Googlach coś znajdę, a tam nic o tym nie ma. Może w opisie z tomografii jest błąd, hmm?

Możliwe że błąd. Sprawdx wyrazy podobne :Śmiech:

Sprawdziłam w opisie czy dobrze przeczytałam, ale ok. A w Googlach nie chcą wyskoczyć wyrazy podobne. No trudno, poczekam do piątku.

Oliwka wstała:lol:
za dlugo sobie niepospała, K. poszedl do pracy na popoludniu, teraz czas isc z Oliwka na spacerek, po drodze po pampersy, bo brak zachacza mi sie juz w oczach i niechce miec niespodzianki :)

No i wrcoe okolo 16.00 do was bo wowczas oliwka jeszcze sie przespi pol h bo tak to mi chodzi spac o 21.00 a wczoraj o 19.00 bo nie kimnela sie pod wieczor i klapa:neutral:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Dziubala
Babeczqa – hehe, zmieniam zdaniem, teraz mnie się wydaje, że Oliwia do Twojego męża jest bardziej podobna :Śmiech:
A czy Ty grzywkę zrobiłaś sobie dopiero w ostatnim czasie, bo mam wrażenie, że na początku jak byłaś na forum to nie miałaś grzywki?

Alutka7912
Z nowinek wekendowych to Jula już sama myje sobie ząbki (póxniej wkleję zdjęcia) no i wczoraj sama pieknie zaczęła chodzić. :Śmiech: Chodziła z kuchni do pokoju tj. ponad 5 metrów:Oczko:później po pokoju, ode mnie do W. i tak wkoło :Śmiech: A dzisiaj juz nie chciała hihihihihi :Śmiech: Leniwiec ta moja Jula :Śmiech:
:brawo:

RenataOslo

Miałam pytać: dajecie dzieciom witamnę D3 ?? jak tak to ile?

Ja Maćkowi nie daję.

asia78

Zaczelam kopenhaska, tzrymac kciuki za mnie!!!!!!!!!!!
Asiu, trzymam kciuki żebyś wytrwała te 13 dni.
Tak kochana od niedawna grzywka no jakies 2-3 -4 miesiace :)no od maja:) czyli 4 pelne:usmiech:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

asia78
Dobra prztrwalam gotowanie zurku:happy:teraz czas na cwiczenia fizyczne czyli odkurzanie. Wiecie ze ta dieta ma zaleznie od dnia od 400 do 900 kalorii?:surprised:

Ja wiem, bo stosowałam :Oczko: Na pewno schudniesz na niej Asiu co najmniej pięc kilo przez te 13 dni jeśli będziesz piła duzo wody codziennie i rygorystycznie będziesz jej przestrzegała. Ale od razu przygotuj sobie jadłospis na dalsze odżywianie po tej diecie bo jesli po tych trzynastu dniach zaczniesz jeśz wszystko tak jak przed tą dieta to te zgubione kilogramy szybko wrócą:Oczko:Wiem co mówię:Oczko: Trzymam kciuki za Ciebie:Oczko: