Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie poszły a ja przyszłam, ale na chwilke :)

Co do kąpania się w wannie/prysznica to ja nie wyobrażam sobie nie robić tego codziennie... :Szok: Uwielbiam rano wziąśc szybko prysznic i wieczorem też się spryszniocować :) Alka też jest dziennie kapana. Chcę jej przekazać jak bedzie większa, ze higiena jest bardzo ważna :yes: Kobieta musi być ZAWSZE świerza i pachnąca ! Lato czy zima to prysznic obowiązkowy ! W lecie 2 razy dziennie a w zimie to już można raz chociaż ja tak piszę a dupke zawsze rano moczę hehe :D

Małżyk śpi, Alka też :) Miło się na nich patrzy :)

Spokojnej nocy !

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Dziubala

Aida - dziękuję za życzenia. A praca nie daje mi pieniędzy, bo jestem na wychowawczym :Oczko:

Hehe, no ale wychowawczy tez kase moze dawac:) a chyba wiecznie na nim nie będziesz ;)

Renatko, jeny to się strachu najadlas, a lekarze super, a Mikołaj duży że ho, przystojniak vbędzie:) Karolina teraz wazy podobnie :36_2_9: a wzrosto pewnie kolo metra juz ma.mlode jedza i jedza ale z waga daej malutko , wazne ze zdrowe.

Lema
isa32
RenataOslo

Ja tak! Chyba, że w wyjątkowych sytuacjach, jakieś imieniny teściowej czy coś w tym stylu, że wróciliśmy do domu później niż zwykle, Mikołaj zasnął we wózku, ale jeśli nie matakich okolicznosci to codziennie.

U nas tak jak u Renaty
Ostatnio jak wiem, że wrócimy późno to kąpię Alę po południu :Uśmiech:

My tez tak robilismy zawsze.

Ja co drugi dzien, wiem, że to starcza, pytałam lekarzy a nawet sa zwolennicy że tak lepiej, a jak mam całą trojke ogarnąć, to to jednak długo trwa. Jesli wyskoczy coś , ze koniecznie trzeba-przekupkanie konretne itp, to kąpiemy na pewno wtedy ;)

Witam sobotnio

Jestem niewyspana, mimo że wstałam z łóżka o 9.00, ale nie mogłam spać bo w mieszkaniu słychać było rajwach a ja mam płytki sen. Poza tym w nocy Maciek miał kilka godzin bezsenności. Chodził po łóżeczku wstawał, siadał, gadał.... Wszyscy spali tylko nie ja. Liczyłam rano na śniadanie do łóżka ale skończyło się na marzeniach...
W ogołe to nieciekawie się dzień zaczyna :Smutny:, choć powinien być wyjątkowy... Popołudniu mają być goście, może wtedy humor mi się poprawi...

kwiaciarka
RenataOslo
Dziubala, z okazji URODZIN wszystkiego tego, co najlepsze, dużo zdrówka, zadowolenia z CAŁEJ ROZINKI, sukcesów wychowawczych i tych w życiu codziennym!!!
:36_4_11::36_4_12::36_4_9:

ja skladalam wczoraj , ale dzis takze się dołączam :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA DZIUBALKO!!!

Kochana Dziubalko ! Z okazji urodzinek dużo zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy :D Samych radości, pociechy z dzieci i męża :Oczko:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

kajocha
kwiaciarka
RenataOslo
Dziubala, z okazji URODZIN wszystkiego tego, co najlepsze, dużo zdrówka, zadowolenia z CAŁEJ ROZINKI, sukcesów wychowawczych i tych w życiu codziennym!!!
:36_4_11::36_4_12::36_4_9:

ja skladalam wczoraj , ale dzis takze się dołączam :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA DZIUBALKO!!!

Kochana Dziubalko ! Z okazji urodzinek dużo zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy :D Samych radości, pociechy z dzieci i męża :Oczko:

Dziubala od nas tez wszystkiego co najlepsze:):Całus:

Z tymi wlosami to u tej fryzjerki wolalam nie ryzykowc, ona zawsze scina za krotko. A ja na razie zapuszczam wloski:yes:

Idziemy na 12 na chrzciny do Madzi a Stefan wlasnie udal sie na drzemke:oops:nie wiem jak go dobudze