Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
asia78
Wlasnie myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ni godziny:sofunny:

I tym optymistycznym akcentem sie odmeldowuje, ide do fryzjera zaraz z jeszcze musze dogotowac spagetti

Ja tam znam dzień :sofunny:

Co będziesz robić u fryzjera z włosami?

Zrobilam sobie pasemka i obcielam a jutro ide na pazury:lol:

kwiaciarka
asia78
Wlasnie myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ni godziny:sofunny:

i

a wy chlopaki pierzcie gacie, bo i wy nie znacie heheheh:sofunny::sofunny:

RenataOslo
asia78
Dobra a tak apropos to macie szlafroki dla maluchow? Musze pojechac kupic Stefanowi bo z tamtego juz wyrosl a czesto chodzi pa kapaniu:happy:

ja kupiłam taki
SZLAFROK KĄPIELOWY 116cm 3 KOLORY Nowe Fv (392217010) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo fajna frotka wchłaniajaca wode, moze przesadziłam z rozmiarem, ale póki co tylko rekawki za dlugie bo na długosc to mógłby byc jeszcze dłuzszy /długie, długosc, dłuzszy-masłomaslane hehe/

Ja mam taki dla Polusi:) jest swietny a z rozmiarem to chyba rzeczywiscie przesadzilas, bo ja mam dla Poli 116:smile:

Dziubala
Z moich okien znika piękny widok :Smutny:
http://img529.imageshack.us/img529/1786/widokzp5.jpg

Nie panikuj,juz dlugo tam nie pomieszkasz:yes:

Asia – pokaż fotkę fryzury :Uśmiech:
Fakt, że nie będę tu długo mieszkać, ale to prawie rok patrzenia na cudze okna :Wściekły:

Renia – tak, w Cocodrillo mają zaniżoną numerację ale nie wszystkiego. Szwagierka kupowała Maciusiowi bodziaka z półśpiochami rozmiar 74, ale bodziaka musiała wymienić na 86 żeby Maciuś mógł to ubrać jako komplet.
Generalnie jak patrzę, to u nich chyba właśnie z bodziakami jest problem w numeracji.

Dziubala
Asia – pokaż fotkę fryzury :Uśmiech:
Fakt, że nie będę tu długo mieszkać, ale to prawie rok patrzenia na cudze okna :Wściekły:

Renia – tak, w Cocodrillo mają zaniżoną numerację ale nie wszystkiego. Szwagierka kupowała Maciusiowi bodziaka z półśpiochami rozmiar 74, ale bodziaka musiała wymienić na 86 żeby Maciuś mógł to ubrać jako komplet.
Generalnie jak patrzę, to u nich chyba właśnie z bodziakami jest problem w numeracji.

I masz rację, bo ja kupiłam 98 i jest taki akurat, pochodzi do konca wrzesnia i bedzie za mały, ale kupiłam mu śpioszki tez na 98 sugerując sie bodziakiem, to o półtorej stopki za duze. Za to bardzo wąskie.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

RenataOslo
Dziubala
Renia - a kupowałaś w sklepie?

Tak, w sklepie.
Chciałam teraz kupic body z dlugim rekawem na allegro, ale chyba 98 bedzie na jesien/zimę za mały. Wiekszych body nie znalazłam.

Adaś miał body 98. Długo było za duże, a potem jak przestał nosić bodziaki, to tego 98 teściowa przerobiła na bluzkę (odcięła dół) :Śmiech:
Ale Twój Mikołajek też większy więc nie ma się co sugerować. Tym bardziej, że teraz im się coś pokiełbasiło z rozmiarówką bodziaków :Oczko: