Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Lema
RenataOslo
isa32
Cześć :Uśmiech: noc przespana w całości!!! ani jednej pobudki :Niespodzianka:

:36_7_8::ok::36_7_8:

Może i ja się tak doczekam :ehhhhhh:

Doczekasz sie:Uśmiech:

Wiesz, on pewnie za tym smoczkiem tak rozpacza w nocy, stad sie budzi z placzem...

A w ciagu dnia, oprocz zasypiania on go ciagnie? Czy tylko do spania?

No właśnie, że wciągu dnia wcale nie ciągnie, jak dopadnie smoka to rzuca mówiąc bee. Ale do drzemek dziennych też musi być smok.
Również ma 2 smoczki w łóżeczku, tylko po co szukać, jak można krzyknąć-matka na równe nogi i dynduś w dziobie :hmm:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Sliczna Julenka:Całus:

Z tym smoczkiem to musicie sie zawziac ze nie dacie i koniec. Jak wiecie ze nie bedziecie mogly wytrzymac to wyrzuccie smoczki calkiem. A zapomnialam pierwszego dnia troche mu ucielam koncowke:yes: nie bardzo mogl go zlapac i generalnie mu sie nie podbal ten smoczek, bo byl za maly do utrzymania w buzi. A potem juz nie chial go sam

asia78
Sliczna Julenka:Całus:

Z tym smoczkiem to musicie sie zawziac ze nie dacie i koniec. Jak wiecie ze nie bedziecie mogly wytrzymac to wyrzuccie smoczki calkiem. A zapomnialam pierwszego dnia troche mu ucielam koncowke:yes: nie bardzo mogl go zlapac i generalnie mu sie nie podbal ten smoczek, bo byl za maly do utrzymania w buzi. A potem juz nie chial go sam

kurcze ja mam stracha, bo jak zacznie w nocy ryczec, to mi tutaj policję sąsiedzi sprowadzą, że dzieciaka "traktuję"

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif