Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :) jesteście? czy herbatka się parzy? ;)
ja wróciłam z cudownych zakupów w tesco ;) kasy poszło a nic szczególnego nie przybyło... zdążyłam już odkurzyć, nalać sobie zimne piwko :) jeszcze mam w planie wytrzeć kurze, ale czy mi starczy sił na prasowanie? Wątpię ;) gadam z mamą o Alce, która jest w świetnym humorze, siedzi w piaskownicy, biega po trawie i teraz śpi jak suseł :) ach, już jutro do niej jadę :)

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

isa32
Asia dzięki, super zabawka. Mudzę koniecznie taką kupić, Alicja będzie zachwycona :)

musze Lalce kupić :) bedzie zachwycona !

Lema
Witam:)

Bylismy u pediatry, powiedziala, ze Franico jest wyjatkowy, bo jak zwykle u niego zadnych typowych objawow stwierdzic nie mozna. Uwaza, ze to nie jest skaza bialkowa, ona stawia na alergie na jakies zboza, ale mowie, ze on nie dostaje niczego takiego no i tu od razu przypomniala mi sie drozdzowka od babci. W kazdym razie dostalismy recepte na bebilon pepti, mamy stoponiowo przejsc na nie i jakis miesiac podawac i obserwowac. Niewykluczone, ze to nietypowe objawy skazy bialkowej. Z mama przeprowadzilam powana rozmowe, obiecala, ze zadnego pieczywa i tym podobnych nie poda Frankowi do czasu, az jej pozwole.

Pozyjemy, zobaczymy...

super wieści !

babeczqa
wrocialm...wkurzona ze hejjjjj:Zły:

mialam problem z Oliwka
plakala dobra godzine z krotkimi przerwami jaki powod....:Zły:
ww babcipokoju ze jest duzy jest wsyztskio poodsuwane lacznie z lawa...lawa ma ostre katy zakonczone metalami:Zły:...to jest stara lawa..:Zły:.no i oliwia sie bawila i nagle patrze babcia ja chwyta i odciagla a oliwia sie ywrywala i walnela warga w ten kant...co za tym idzie..pytam sie babic " uderzyla sie?? gdzie??":Zły:a babcia : nieudezyla si etylko tak placze...jaks ie wkurzylam i mowie babcia przeciez widzialami nawet slychac bylo ze sie uderzyla , stalam obok do jasnej ciasnej.:Zły:...i nagle biore Oliwie na rece ona ryczy a z wargi jaka czerwoniasta krew hohoho...no nic zatamowalam..ale chodzi mi o to ze niedosyc ze prawdy niemowi to jeszcze klamie...a niech mi jeszcze cos dzisiaj powie to jak dosram to hohoho...no jestem zla....:Zły:
teraz Oliwia poszla spac zawsze przed drzemka dostaje kaszke...do picia..no ale niechce wypic bo cala warge ma opuchnieta....mnie szlak trafi zaraz....:Zły:

biedna Oliwka... A babci wybacz :yes:

asia78
Kto smignie z nami nad zalew? bo samej mi sie nie chce

ja sie pisze :D

asia78
:Niespodzianka::duren:A propos okladow zimnych to moi znajomi ieli kiedys taka nianie,ktora oklady robila nozem!!!!:surprised:

Ożesz kurwasz bo inaczej nie napisze ! debilizm jakich mało !

kwiaciarka
asia78
Ja Polusi taki dawalam 3x miala odruch wymiotny,wiec robie normalny twarog:)

A Dziubala juz gdzies poleciala? No i Kajocha sie jeszcze nie zmaeldowala dzis!!!

Dziubala przymierza pewnie sukienki, a Kajocha liczy ile jej zwroca podatku :)

hehe a nie licze, A. policzy :D a tak na marginesie jeszcze raz wielkie dzieki !! :Całus:

kwiaciarka
wstawilam zupe , tzw. "smietniczke" :)

u mnie to sie nazywa wyjątkowo ekskluzywnie... PRZEGLĄD TYGODNIA :lol:

kwiaciarka
aha i uwielbiam jak ma 1dni dniowy zarost , ekhm :)
a moja mama lubi jak on jest ogolony jak pupa niemowlaka, a ja go zawsze na impry ciagne zeby sie nie golil, a on zawsze gada - musze sie ogolic, bo znow mi tesciowka powie , ze łeeeeee nie ogolony ?
kurde moja mama ma inny gust :)

ja lubię jak A. jest ogolony bo nie napisze gdzie mnie to drapie... :Nieśmiały:

kwiaciarka
dajecie dzieciom arbuza? ela uwielbia :)

a jeszcze nie dawałam, ale musze dać :) chociaż nie prędko bo Alka ma koniec z nowościami bo chyba w krótkich odstępach podałam jej kilka rzeczy i jej plecki i ramionka wysypało i głupia Kajoszka teraz nie wie z czego...:Niespodzianka:

isa32
Dziubala zrelaskowana ;)
Kajocha czyta i nic nie pisze :(
Kwiaciarka przed herbatką ;)
Reszty nie ma :( cóż idę popracować jeszcze trochę.
Fajnej nocy Babki :)

już pisze już ! zaczytałam sie ;)

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

co do okladow nozem ....
w przedszkolu nabilam sobie guza , lece do pani i wolam = prosze pani, prosze pani ,uderzylam sie , guz wychodzi... a pani krzyczy do drugiej pani - irena przynies noz ! :Niespodzianka: dziecka ( czyli moja) fantazja podzialala - beda mi odcinac guza buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :Śmiech: ;)

Ale jaka dzielna bylam, to az do dzis nie wierze, bo ona ten noz przyniosla, ta druga wziela i zbliza do mojego czola, a ja nic, zeby zacisnelam i czekam az bedzie ciela :) hahahh jaka bylam zdumiona ,ze tylko przylozyla hgahahah :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Alutka7912

Miłego Dziubalko i udanego relaksu przy pilingu....Może Cie jakis przystojniak bedzie pilingował? :sofunny:

Tam są wyłącznie kobiety :Śmiech:

isa32
mój kumpel kiedyś użył takiego fajnego powiedzienia: że z obcymi kobietami (u nas mężczyznami) jest jak z drogą restauracją na którą nie stać. Popatrzy się w menu a potem wraca do domu :Śmiech:
No więc patrzę :) choć moje domowe ciacho też niezłe ;)

Trafne porównanie :Śmiech:

kwiaciarka
pamietam jak kuba ogladal jak mial lat 3 epoke lodowcowa i tam ten maly zlazi z drzewa i robi kupe. Patrze a Kuba leci do lazienki , urywa kawalek papieru toaletowego i leci do kompa i wyciera monitor. Pytam co robisz??? a kuba - bo kupe zrobil!!!!! heheheh

:sofunny:

Alutka – super przedłużony weekend Wam się zapowiada :)

Kajoszka – i jak Alusia?

kwiaciarka
dziewczyny czy my bedziemy przenosic nasz watek z noworodkow i niemowlakow na maluchy? :)

To nie od nas zależy tylko od Góry ;)

kwiaciarka
co do okladow nozem ....
w przedszkolu nabilam sobie guza , lece do pani i wolam = prosze pani, prosze pani ,uderzylam sie , guz wychodzi... a pani krzyczy do drugiej pani - irena przynies noz ! :Niespodzianka: dziecka ( czyli moja) fantazja podzialala - beda mi odcinac guza buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :Śmiech: ;)

Wiem że to nie było śmieszne ale się uśmiałam :Śmiech:

A w ogóle to mam wrażenie, że teraz jest piątek :Śmiech:

O peelingu - REWELACJA! Szczerze peolecam :yes:
Peeling całego ciała jest suuuuuperowy!!! Szkoda, że ja wcześniej na to nie wpadłam. Skóra jest gładziutka, pachnąca, nawilżona, wymasowana (!). Samodzielny peeling domowy to amatorszczyzna ;). Jak nie zapomnę to będę chodzić co 3-4 tygodnie :)