Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
babeczqa
wiecie jak sie wystraszylam serce do teraz mi wali

bylam z Oliwka na spacerze...
nagle zasnela mi w wozku...no adobra prubuje ja dobudzic a ta oczu w gore i nic tak jakby tracila przytomnosc na reke biore to zawse sie budzi a tu nic...dalam jej pic...i wkoncu ocknela sie...chyba albo za goroco ...albo to mleko???ale mleko tzn kaszka na mleku modyfikowanycm hcyba nie co mowiecie????:()

A czemu ją budziłaś skoro zasnęła?
Wygląda na to, że łapała fazę snu ram czy rem ;) i może była w trakcie jak jej przerwałaś. Przynajmniej mam nadzieję, że to taki powód, a nie coś poważniejszego.

Myślę podobnie jak Dziubala nam dorosłym też się przecież tak zdarza ;) nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

babeczqa
Dziubala - ...no niewiem...bo to byla dziwna reakcja dla mnie...jak jejs ie chce spac to nagle sie budzi a oczek takich nierobi:(no ale dobra zobaczymy
Jak się powtórzy taka reakcja albo coś innego równie niepokojącego to skonsultuj z pediatrą.

babeczqa
niedawalam jej jeszcze sreka ani jogurciku a jaki proponujesz??podac??

Ja bym podała. Już tu pisałam, że Maćkowi daję serki z OSM albo z Zott'a. Jogurty naturalne z tartym jabłkiem lub bananem albo też jogurty Zotta. Na początku Maciusiowi wyskakiwały krostki na brzuszku (przez pierwsze 3 serki), teraz nie ma żadnych skutków ubocznych :)

Asia - jedziecie z dziećmi?

K kiedyś zaproponował żebyśmy pojechali w wakacje na kilka dni bez dzieci. Bardzo mi się ten pomysł spodobał. A wczoraj mówił, że mu wpadł projekt, który ma zrobić do końca sierpnia więc pojedziemy we wrześniu. No i czar prysł, bo we wrześniu to ja nie chcę jechać.
A wymyśliłam, że moglibyśmy pojechać do mojego kuzyna, który jest w samym środku Paryża w placówce PAN i kilka razy nas już zapraszał. Mielibyśmy noclegi za grosze albo nawet za darmo. I wszędzie blisko bo to centrum miasta. Ale nawet nie zdążyłam K o tym pomyśle powiedzieć, bo wyskoczył z tym zleceniem.

Podziele sie z Wami tym co mi wczoraj powiedzial pan od pralki. Ze calgon jest drogi i nieskuteczny,jak rozbiera pralke to tak samo wyglada z calgonem i bez grzalka:surprised:Ze raz na pol roku trzeba pralke pare razy wyprac Kamiksem takim do odkamieniania czajnika:) A co bylo mojej pralce? wylatywala woda przez dozownik dlatego ze zatkaly sie dysze,ktorymi leci woda do plukania plynem. A zatkaly sie tym czarnym szlamem, ktory robi sie z plynu wlasnie

Dziubala

K kiedyś zaproponował żebyśmy pojechali w wakacje na kilka dni bez dzieci. Bardzo mi się ten pomysł spodobał. A wczoraj mówił, że mu wpadł projekt, który ma zrobić do końca sierpnia więc pojedziemy we wrześniu. No i czar prysł, bo we wrześniu to ja nie chcę jechać.
A wymyśliłam, że moglibyśmy pojechać do mojego kuzyna, który jest w samym środku Paryża w placówce PAN i kilka razy nas już zapraszał. Mielibyśmy noclegi za grosze albo nawet za darmo. I wszędzie blisko bo to centrum miasta. Ale nawet nie zdążyłam K o tym pomyśle powiedzieć, bo wyskoczył z tym zleceniem.

Oczywiscie ze z dziecmi,my nie jezdzimy sami. Zadne z nas by tego nie chcialo

Alutka7912
Dziubala
Alutka7912

Jak mam nadrabiać?? To pewnie zalezy od ilości napisanych postów tak??? :Oczko:

:yes:

Alutka - a te sny to masz jakieś fajne chociaż?

Śni mi sie że przychodzę do szkoły (średniej) a tam mam masę zaległości, nieusprawiedliwionych nieobecności....I wszyscy maja do mnie o to pretensje, że wciąż mnie nie ma, że nie zaliczam zaległości i że jak tak dalej pójdzie to nie zdam matury.....A ja zawsze na to odpowidam: że matura i tak nie jest mi potrzebna bo ja już studia skończyłam i jestem magisterm:sofunny::sofunny:

hehehhe, fajny sen ;)

Alutka7912
W. dzisiaj będzie w domu dopiero ok. 21, no i dobrze:Oczko:obiadu nie musze robić:Oczko:

buhahahhah, usiadlam przed kompem i smieje sie do ekranu non stop jak Was czytam ;)
isa32
Witajcie :)
No po lekarzu ekstra, bo mnie nie przyjął :Zły: wszystko rozumiem, ale dzwonię, mam przyjść, bo nie ma zwpisów, przychodzę i mnie nie przyjmie, bo za dużo ludzi. A nie można przez telefon udzielić wyczerpującej informacji, czyli że muszę przyjść 4 godz. wcześniej? Ech... popołudnie zmarnowane, bo nic nie załatwiłam, naczekałam się na tramwaj (3 pod rząd nie przyjechały!!!), bo samochodem nie mogłabym jechać po wizycie i wróciłam umęczona. Umówiłam się do innego okulisty na wtorek, na 17 i wtedy się okaże co mi jest, albo i nie jest ;)
Ala cudnie wypoczywa. Ma dla siebie całą wielką piaskownicę, w której szleje do utraty tchu :) cieszę się, że wypoczywa, cały dzień na powietrzu, jutro już po nią jadę, więc wytrzymam :) Dzisiaj mam w planie poza lekarzem rodzinnym (wyniki badań do kontroli) zaplanowane duuuuże zakupy na sobotnią imprezkę. Więc w domu znów padnę ;)

Ja w ciazy chodzilam do endokrynolga, kurde co za gosc, zapisywal na konkretna godzine, Ty przychodzic i sie okazuje ,ze 4h jest opóźnienia, nawet w ciazy mnie nie przepuscili :( a super bo mialam na 20 wizyte, weszlismy o polnocy :Zły: do dzis jak pomysle, to mnie trafia .

Dziubala
A ja dziś idę do salonu kosmetycznego :D, na peeling całego ciała :D. W weekend mamy wesele muszę (moja skóra) ładnie wyglądać :D

uuuuuuuuu, no to bedziesz pikna na tym weselu, co Ty tak ciagle po weselach biegasz? kurcze, ja za roczek u mojego brata bede balowala :)
isa32
asia78

A kwiaciarko to chyba niezle poherbatkowala skoro jeszcze jej nie ma?:)

:Śmiech:

hjehjehje , nie powiem, nie powiem, herbatka byla pyszna tej nocy ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

asia78
Dziubala

Oczywiscie ze z dziecmi,my nie jezdzimy sami. Zadne z nas by tego nie chcialo

o, to tak jak u nas :)

Isa - na pewno jest piękny :Podziw:. Zresztą do Paryża o każdej porze roku bym pojechała, bo jeszcze nigdy tam nie byłam. A to jedno z moich marzeń.
A nie chcę we wrześniu, bo Adaś zaczyna wtedy przedszkole, to będzie pierwszy miesiąc w nowym miejscu, z nowymi paniami i dziećmi. Chcę przy tym być na wypadek jakby się zdarzył się kryzys czy choroby. Poza tym nie bawiłabym się dobrze wiedząc, że teściowa siedzi w domu z chorym Adasiem i zdrowym Maćkiem albo co gorsza z 2 chorych dzieci.

asia78
Podziele sie z Wami tym co mi wczoraj powiedzial pan od pralki. Ze calgon jest drogi i nieskuteczny,jak rozbiera pralke to tak samo wyglada z calgonem i bez grzalka:surprised:Ze raz na pol roku trzeba pralke pare razy wyprac Kamiksem takim do odkamieniania czajnika:) A co bylo mojej pralce? wylatywala woda przez dozownik dlatego ze zatkaly sie dysze,ktorymi leci woda do plukania plynem. A zatkaly sie tym czarnym szlamem, ktory robi sie z plynu wlasnie

:oh::oh::oh:

asia78
kwiaciarko u nas jest taki pediatra, beznadziejny swija drga,ale modny, ze do niego az do polnocy sa wizyty

Ty, to ja jak wlazlam o polnocy do tego goscia to mowie do niego, podziwiam pana, ze panu sie chce tak po nocach pracowac, a on do mnie tekst - no jak sie jest dobrym to pelno ludzi przychodzi, do mnie nawet z niemiec przyjezdzaja :Niespodzianka: hahahhahaha nie dosc ,ze w d....... ma pacjentow, ze czekaja po 4 h na plastikowych taborecikach, to jeszcze samochwala hehehe
A, zapomnialam , jeszcze zdzierca :)