Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

1000

Moja za nasze cudowne lipcowe dzieciaczki!!!!

kwiaciarka
asia78
Powiem Wam jeszcze jaka mam taktowna sasiadke. Chciala kosic trawe,ale jak zobaczyla ze mamy gosci to kosial dopiero jak poszli. Ktos inny by mial to hdzies ze musi czekac tylko wzialby sie za koszenie i juz

no bardzo fajna sasiadka , takich to szukac jak igly w stogu siana

Mam takich sasiadow naprzeciwko i obok, ze wiem ze moga na nich liczyc chociaz to nie zadna przyjazn typu kawka herbatka

asia78
kwiaciarka
No chyba zmykam sobie , bo P. sie niecierpliwi.
tak mnie naszly dzisiaj mysli, ze w tym necie to mozna nawet przyjaznie nawiazac, tak jak z Wami :)

Mozna mozna:)

No lec juz do P. bo moze herbatka na Ciebie czeka;)

heh, no moze, moze, biorac pod uwage niezbyt fajny ranek, lepsze poludnie, super popoludnie to mam nadzieje na jakis czadowy wieczor :) :Spoko:

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
asia78
kwiaciarka
No chyba zmykam sobie , bo P. sie niecierpliwi.
tak mnie naszly dzisiaj mysli, ze w tym necie to mozna nawet przyjaznie nawiazac, tak jak z Wami :)

Mozna mozna:)

No lec juz do P. bo moze herbatka na Ciebie czeka;)

heh, no moze, moze, biorac pod uwage niezbyt fajny ranek, lepsze poludnie, super popoludnie to mam nadzieje na jakis czadowy wieczor :) :Spoko:

Ja mam w planach obejrzec jeszcze Hell's kitchen a potem do lozka;)

helooooo.
Ale wczoraj Oliwia sie wylatala...padla w odmu o 21. bos pala tez okolo1 7 na dworze po zmeczeniu:):Padnięty::Padnięty:
SUPER spala cala noc.
Bawila sie wpiaskownicy i w baseniku plywala....ohh super bylo..:Święto:
mnie maz wsadzil na barana jak worek pyrek i poleial pod zimny prysznic ...myslalam ze go udusze:)ale z drugiej strony zawsze lubilam jak tak sie wyglupia:):Oczko::Oczko:
Dziiaj kolejny dzien upalu. niemam pojecia co bedziemy robic...oliwia wstala o 5.30.....wiec niemam pojecia jak ten dzien bedzie wygladal:)

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

asia78
No stronka mi sie trafila az milo:D

Mam pytanie do wszystkich dziewczyn. Uzywacie elektrycznych depilatorow? czy te wlaski zawsze beda wrastac? czy po pewnym czasie to mija?
kochana ja uzywalm zwyklej maszynki....jak dla mnieto najlepsze...a z wloskami wrastajacymi czesto zala sie dziewczyny ...i to wlasnie jak gola depilatorami...jaki w tym sek niewiem???

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

czesc!!!

Moj maly syncio konczy dzis roczek :D a poniewaz wczoraj nie spal caly dzien i o 18 udal sie na spoczynek,wiec mial dzis plan rozpoczac dzien o 4.45 :grrrrrr:Chyba mu sie wydawalo ze juz trzeba swietowac;) Zarzadal jedzeina potem kupa a potem do zabawy.:sofunny:Ale wredna matka wsadzila go z powrotem do wyrka i jakos zasnal

kwiaciarka
Dzis podjelam decyzje, ze Ela zostanie zapisana razem z Kuba na basen od wrzesnia.
W podjeciu decyzji pomoglo mi to, ze byla dzis u nas moja 4 letnia siostrzenica, ktora boi sie wody. W basenie , w ktorym wody miala do pasa ( moze troche mnie) siedziala w kole dmuchanym!! Kuba odkad skonczyl 3 lata chodzil na basen z roczna przerwa i sie wcale nie boi, nurkuje, plywa itp. Chce zeby Ela tez sie nie bala wody.

Fajnie :)
A ta dziewczynka może mieć tylko taki okres, że boi się wody. Adaś nad morzem histerycznie wręcz bał się podejść do morza i nikomu z nas nie pozwalał się zbliżyć do wody nie mówiąc o wejściu do niej. Jak siostra wzięła go do parku wodnego to pół godziny histerycznie płakał, a po pół godzinie zaczęła go brać na sposób, tu mu zamoczyła stópki, potem rączki. A potem już gładko poszło i w zeszłym tygodniu K musiał go wziąć do parku wodnego bo Adaś nie mógł się doczekać. Jak teraz jest tu babci to też przez telefon pyta kiedy pójdzie na basen, tak mu się spodobało.
Hmm, teraz też mi krąży myśl żeby dzieci na basen zapisać ;). K mówi żeby się zorientowała w zajęciach dla dzieci :)

asia78
Mam pytanie do wszystkich dziewczyn. Uzywacie elektrycznych depilatorow? czy te wlaski zawsze beda wrastac? czy po pewnym czasie to mija?

Używałam kiedyś depilatora przez kilka lat. Niestety z wrastaniem zawsze tak będzie i to coraz gorzej, bo włoski robią się coraz cieńsze i słabsze żeby wyrosnąć ponad skórę. Ale jest to też indywidualna sprawa, bo mnie tak dużo nie wrastało jak koleżance. Bardzo pomaga pilingowanie (np. 2 x w tygodniu).

heloł !!

asia78
Nuchna wszystkiego najlepszego,pociechy z dzieciakow i meza i spelnienia wszystkich marzen!!!!!

Aniu kochana !! Zdrówka, miłości, pociechy z dzieci i męża !! Samych sukcesów zawodowych i uśmiechu na buzi od Kajoszki i Alki !!

asia78
Powiem Wam jeszcze jaka mam taktowna sasiadke. Chciala kosic trawe,ale jak zobaczyla ze mamy gosci to kosial dopiero jak poszli. Ktos inny by mial to hdzies ze musi czekac tylko wzialby sie za koszenie i juz

super masz sąsiadkę :yes: w dzisiejszych czasach to już rzadkość niestety żeby ludzie byli tak życzliwi :Szok:

asia78
No stronka mi sie trafila az milo:D

ja używam maszynki do golenia - zawsze kupuję sobie jednorazowe :)

Dziubala
kwiaciarka
Teraz bede grzebac po allegro w celu wywolania zdjec - czy Wy wiecie, ze nie mam jeszcze ani 1 zdjecia Eli wywolanego? wszystko na kompie.

Kochana, ja nawet Adasia żadnego nie mam wywołanego :Smutny:. Zbieram się za to wywołanie jak sójka za morze. Ale ciężko spośród tysięcy fotek wybrać nawet "tylko" kilkaset.

ja mam wywołane zdjęcia Alusi od 0-12 miesięcy :) staramy się wywoływać na bierząco bo potem jest cięzko usiąść i zrobić porządek ze zdjęciami :Padnięty:

Dziubala
Po obiedzie Maciusia jedziemy do Ikei na zakupy i tam też my zjemy obiad więc w domu nie trzeba gotować :D. Jak dalej będzie piękna pogoda to potem pojedziemy do parku :)

Miłego dnia :)

zapowiada się miły, rodzinny dzionek :) super !! bawcie sie dobrze :yes:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png