Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
babeczqa
zauwazylam ze Oliwka sie agresywna zrobila:(martwi mnie to bardzo

Może to jednorazowe.

K. pracuje w AMINO - na transporcie ..zaladunek rozladunek itp...czasem na lini produkcyjnej...

Oliwka raczej ostatno wlaczyl jejs ie agresor totalny!!!!!!!!!!!niewiem jak reagowa cpoporstu jestemw szoku ...bo niema jeszcz eroczku praktyczne a zachowuje sie jak trzylatek zbuntowany

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

babeczqa
Dziubala
babeczqa

Może to jednorazowe.

K. pracuje w AMINO - na transporcie ..zaladunek rozladunek itp...czasem na lini produkcyjnej...

Oliwka raczej ostatno wlaczyl jejs ie agresor totalny!!!!!!!!!!!niewiem jak reagowa cpoporstu jestemw szoku ...bo niema jeszcz eroczku praktyczne a zachowuje sie jak trzylatek zbuntowany
...no chyba sie z nim rozwiode...

Dziubala
babeczqa
Dziubala

Zrobiłam eksperyment. Zalogowałam się i próbowałam otworzyć link Asi. I znów pojawiła się stronka do logowania :arf:
bo to musisz sie na linku otwartym dopiero zalogowac wtedy wskoczy

Acha! Zaraz spróbuję :D

Udało się, trzeba było od razu tak pisać ;)

Smutne :(. Historii nie znam. O co chodzi z tym chłopakiem?

babeczqa
Dziubala
babeczqa

Może to jednorazowe.

To praca fizyczna więc męcząca. Ale snu powinno mu starczyć 6-8h (zależy ile kto potrzebuje). A ile śpi po nocce?

babeczqa

A na czym polega ta agresja i w jakich sytuacjach tak się zachowuje?

Agresja???

jak sie czegos niepozowli, straszniekrzyczyy, bije, tak jakby miala cos do powiedzenia na ten temat, gdy sie ja wezmie z miejsca idzie wto samo i robi to co niewolno typu --->dotyka maszynki gfazowej ..i juz dosiega do samych palnikow jak sie zkrobnie na paluszkach....i wtedy znowu tos amos ie zaczyna

Gdy wyjdzie z wozka ---bo np. przymierzam jej buciki czy sukienke, niechce wejsc don iego w sklepie robie mi arie, wrzeczy, kopie nogami, krzyczy....cos straszngeo, poruta i wstyd mi ...a niewiem skad to sie u niej wzielo..

oczywiscie tej agresji jest "iles" w ciagu dnia po za tym jest super...slodka i wogole...ale jak to si edzieje...ten jej bunt, jestem bezradna...jestem w szoku