Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dziś jadłam jogurt to Maciek patrzył na mnie jak sęp więc mu dałam łyżeczkę (alergolog mówiła żeby zacząć od 1 łyżeczki po 1 rż. a to w sumie niewiele dni już zostało). Zjadł ze smakiem (!) i widać, że chciał więcej, ale się bałam, bo raz, że to ma białko krowie, a dwa to jeszcze był to jogurt truskawkowy. Zobaczymy czy teraz coś mu wyskoczy.

Dziubala
Jak dziś jadłam jogurt to Maciek patrzył na mnie jak sęp więc mu dałam łyżeczkę (alergolog mówiła żeby zacząć od 1 łyżeczki po 1 rż. a to w sumie niewiele dni już zostało). Zjadł ze smakiem (!) i widać, że chciał więcej, ale się bałam, bo raz, że to ma białko krowie, a dwa to jeszcze był to jogurt truskawkowy. Zobaczymy czy teraz coś mu wyskoczy.

Julka tez tak na mnie patrzy jak cos jem :) Wtedy wspina sie na mnie woła "am" :) I weź ty nie daj dziecku chociaż spróbowac :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Dziubala
Maciek już wstał (qupa go obudziła), ale mam jeszcze chwilę spokoju, bo teraz ładnie bawi się autkami (oczywiście qpa już przewinięta). Niech korzysta póki Adaś śpi ;)

Julci qpa w spaniu nie przeszkadza. Jej nic nie rusza hihihihihi...czasem sobie myslę że to moje dziecko to jakies dziwne jest bo nie zachowuje sie jak małe dziecko...ani nie płacze, nie marudzi, zawsze ładnie jadła i je, ładnie spi, bawi sie sama, ciągle sie smieje, nie chorowała jeszcze i wszelkie zmiany przyjmuje bez większych protestów.. Ciesze sie że jest taka bezproblemowa :Śmiech:

Dziubala
Adaś też już wstał, tego z kolei głód obudził. Jak sam powiedział "mój brzuszek jest już głodny i burczy" :Śmiech:

Miłego popołudnia :)

Miłego popołudnia i wekendu :) Ja w wekend rzadko wchodze do internetu bo zazwyczaj nie ma nas w domu :) Zreszta troche odpoczynku nie zaszkodzi...uzależnic sie można :)

Tak więc zycze słoneczka w wekend, przespanych nocek i wielkiego apetytu dla naszych dzieciaczków:) Do napisania w poniedziałek :)

Dziubalko poczekaj chwilke,ale moze nic nie bedzie. W kazdym razie ja tzrymam kciuki:) A ja dzis karmilam Pole a Stefan chociaz jadl 2h wczesniej to siegal reka do miski i mlaskal znaczaco:) zeby mu tez dac. A Polcia na to: Mamo zabierz go,bo mi zje:Śmiech:

ALutko do zobaczenia w poniedzialek:)

A reszta strajkuje?

Alutka7912
aida77

daltego się odchudzam..to jest 52,5 kg/170cm...

Jesuuuuu.....to wyobrax sobie że ja mam 172 cm wzrostu i waże teraz 69 kg....a chciałabym 65 czyli tyle co zawsze :) A Ty mi tu z waga 50 kg wyjeżdżasz????? :) hihihihihihi Oszalałaś chyba hihihihihihi Laska jesteś jak nie wiem co :)

alutka, no ja wlasnie pisze, kiloglramy, kilogramom nierowne...Ja nie wyobrazam sobie u siebie wagi 65 kg!! mzoe kwestia kosci...aj w ciazy tpo maks 60 wazylam, wiec jzu nic nie wiem, ale serio serio zanm wiele dziewczyn wazacych 10kg wiecej a wygladajacyhc do mnei podob nie...\wiec to naprawde roznie jest.

Ja boczki, widze, mnei to drazni..no ale po tym co mowicie..czuje sie lepiej, mzoe faktycznie na siebie patrzy sie bardziej krytycznie i jest przewrazliwnionym. W zimie spoko, nigdy nie chce byc chudsza, ale latem w niektorych ciuchach tak-troszeczke;)

Pogoda wczoraj superm dzis za to Kicha...

Alutka, ta moja dieta wsumei podobnie..tylko ze ja zawsze gdzies sie zlamie :Uśmiech: No nic, poki co nie ma efektow u mnie ide dalj nadrabiac

isa32
Alutka mnie też było za ciężko. I też nie było widać, że aż tyle przytyłam. Pod koniec to już się zaczęłam martwić, że się tych kilosów nie pozbędę, ale i tak nie umiałam sobie niczego odmówić :Śmiech: A ja książkowo: najpierw przez 2 miesiące non stop mdłości 24h na dobę, poszłam na zwolnienie bo byłam w stanie tylko leżeć ( i jeść!) najlepiej się czułam 7-8 mies. a w 9 bardzo mi puchły nogi... W 4 zachorowałam, więc leżałam miesiąc w łóżku, bo wiadomo że silny antybiotyk odpada. W sumie wspominam dobrze ten okres, pierwszy raz w życiu nic nie musiałam robić ;) tylko brzuch hodować :) ale dolegliwości różne były. Za to cera i włosy pierwsza klasa :) nie mówiąc o biuście :Śmiech:

Ja z akrolinka idealnei , ..reklama ciazy;) + 6kg+
Z blixniaczkami...wszystkie dolegliwosci na maks, przelezalam plackeim prawie cala ciaze, krwawienia, krwotoki, szpital, podrtzymywanie, ciagle leki, no szok, zygalamna jilometrcala ciaze a nie tylko na poczatek, tragedi, 8kg+ ale porod przedwczesny szpital one 56 dni w spzitalu, ja 10 hemoglobina ponizej 6, przetaczana krew - z kaja to tez wzorcow, na maksa...

slado, rozstepow, nie ma niczego negatywnego u mnie to fakt, nawet biust m i urosl woec na plus;) Z kaja karmilam 6 meisaice, blixaniczki 6 miesiecy plus odcaganie kolejny meisaic

isa32
no brawa ogromne dla Juli za postępy w mówieniu

:brawo:

Ala jeszcze po swojemu nawija ;) Jak coś chce to nie mówi daj, tylko DA :Śmiech:

no walsnie...a mei sie lekraka w czwartek pytala czy moje uz zdaniami mowia :sofunny: Rozsmieszylo,nmie to i powidzialam ., ze maksymalne zdanie ktore mowi natalia to"cie jeś" co oczywiscie oznacza chce jesc- o ile mozna to nazwac zdaniem...ona stweirdzila ze mozna :sofunny: ;)

kaja wsumei jzu duzo mowila w tym wieku, ael to rtaczje nie est typowe, wiec uznalam ze kobieta przesadza;)

Joł heloł babolki :)

Kajoszek wrócił :)

Alutko kochana jesteś, że tak zaraz się zastanawiasz co z Kajoszkiem :Całus: Mamuśka mnie nawiedziła wczoraj :D Spała u nas bo A. miał na noc do pracy więc sobie poklachałam z mamusią :) Normalnie a dziób mnie boli od plotów heh :lol: Fajniusio było spędzić z mamuśką więcej czasu :yes:

Julian kosmiczny z irokezem !! BAJKOWE ZDJĘCIE :D

Dziubalku foteczki z wakacji superanckie :) Napisz jak Maciuś po jogurciku :) Ja sama Alusi dałam ostatnio masełko do bułeczki i o dziwo jej nie opsypało na czole :) Kajoszka być zadowolona bo może ta nietolerancja była chwilowa i Alka za niedługo będzie mogła jeść inne jedzonko :) Aaaa i gratki ząbkowe :)

Sinka super foteczki :) Kubuś już duży chłopczyk i ta słodka buziulka :lol:

Asiu masz tak uśmiechnięty dzióbek, że aż miło się fotki oglądało :D Widać, że jesteś zadowolona z urlopu w JG :)

Lemo a Ciebie na zdjęciach było mniej, ale to zrozumiałe bo byłaś o tydzień krócej z Lipcófffkami :) I widzę, że ostry "seans spirytusowy" sobie urządziłyście :) Drinkowanie na całego :) Kolore drinki... mniam :) Żałuję, że nie miałam okazji z Wami tak posiedzieć i poklachać, ale znająć mój niewyparzony dziób pewnie miałybyście mnie zaraz dość :D :lol:

Zmykam laseczki bo mi się makaron na spagetti gotuje :D

AHA !!! MÓJ MĄŻ MA 2 TYGODNIE URLOPU - Kurde OBY PADAŁO :D bo inaczej mi ucieknie i będzie kopał dziure w ogrodzie i ani seksowania nie będzie :sofunny:

Przeczytalam wszystko co naskrobałyście i potrzebującym zdrówka życzę dużo dużo !!

Isa trzymam kciukaski za mała Alusię i za jej zdrówko !! Przytulam Was obie ! Będzie wszystko ok :)

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Dziubala
isa32
Ala ma tylko jedną szmaciankę, którą dostała od mojej koleżanki. Mówię do niej: przytul lalę, a ona kładzie lalkę na podłodze i sama się kładzie na niej i ją ściska :Śmiech: ale też woli samochód, klocki. O i kręgle też by jej przypadły do gustu :Uśmiech:

Ale słodziutko :Podziw:

:) no, moje się tula do wieelkich pluszakow-tygruska i l;apouchego-prezenty z chrzcin:) Tez tak słodko :)

Dziubala suuper zjdęic, ajkaos tak szybko się skonczyly że w szkou bylam;) Ladni Ci w blond, Macius do Tatusia podobny, leme było mi miło widziec i Franusai, Adas z polusai w namiocie albo z banannami przd laptopem nili:) Ogolnei widac ze było fajnie:) Karolika ze mna ogladala nawet ;)