Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piątkowo

Ło matko ale popisałyście od rana :Niespodzianka:

Maciusiowi pomógł syrop, potem ładnie spał do 6.00 z przerwą k. 4.00 gdzie wydarł się jakby go żywcem obdzierali, ale się wystraszyliśmy. A okazało się, że nóżka mu się zaklinowała między szczebelkami i ciągnął ją w przeciwnym kierunku. Musiało go strasznie boleć.
Dziś na spacer nie wychodziliśmy po bo padało cały czas :Kiepsko:

Miałam dziś iść do fryzjera na 14.00 do fryzjerki mojej siostry. Wizytę musiałam odwołać, bo cały czas u nas padało. Co z pech. Szkoda tym bardziej, że ta fryzjerka jest dziś ostatni dzień w pracy, bo niedługo rodzi. A teraz widzę, że przestało padać. Grrr, ale i tak bym nie zdążyła, bo to na drugim końcu Krakowa, a do tego i tak dzieci jeszcze śpią.

Alutka7912
isa32
babeczqa

...ja kochana jestem w trakcie @ i nic a nic nieboli, a mam pytanie czy wy jakos sie teraz antytabletkujecie ???po ciazaczu???:clown:

Ja biorę, ale właśnie mam zamiar przestać ;)

Ja nie biorę i nie mam zamiaru, stawiam raczej na gumisie :lol:

Tak jak ja :Śmiech:
Wieki temu jak miałam tabletki anty to bardzo mi nie służyły. Na tyle się zraziłam że nigdy więcej ich nie wezmę. Choć nie powinno się mówić "nigdy" ;)

isa32
anemii Alicja nie ma. Za dużo leukocytów i wyniki moczu: bakterie i coś tam jeszcze, ale nie wiem co... naszykowałam sobie wyniki żeby je zabrać i sprawdzić w necie lub Was zapytać, ale zapomniałam :Zły:

Isa – a może tu zapytaj Analityk medyczny - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl,
albo tu Położna - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl

isa32
babeczqa
Sinka
I moje słoneczko.

Kurcze @ sie zbliża brzuch pobolewa ale nie az tak bardzo.

żapraszam na kawke
...ja kochana jestem w trakcie @ i nic a nic nieboli, a mam pytanie czy wy jakos sie teraz antytabletkujecie ???po ciazaczu???:clown:

Ja biorę, ale właśnie mam zamiar przestać ;)

Czyżby dlatego, że... ;). Cieszę się, bardzo :):):)

Przyszła mailem jakaś reklama ale wyjątkowo jej szybko nie skasowałam, bo coś przykuło moją uwagę ;). Spodobało mi się to i zamówimy takie dla Adasia, Chyba, że K powie "nie" ;). Ale sądzę, że też mu się to spodoba, a Adaś będzie wniebowzięty :)
Jedyny minus - nie ma na to miejsca i zaczynam mieć dylemat z zamówieniem...
http://www.leomark.pl/index.php?mode=produkt_full_lista&recordId=3508

asia78

O to do chodzenia blisko,lec po buty:) Ja jeszcze nie lece,bo Stefan nia ma wcale zapedow do chodzenia tzn do chodzenia ma tylko nie do puszczania sie.

Maciuś też się nie puszcza, widać, że się boi i szybko szuka asekuracji. A buty na razie ma te z Jastrzębiej. Nowych nie zamierzam mu kupić póki nóżka nie urośnie ;)

Alutka7912
asia78
Ja nie wiem co kupimy Stefanowi,moze rowerek? nie ma pomyslu wcale,ale na usprawiedliwienie dodam ze on ma duzo zabawek od Poli

Rowerek dla Julci zaproponowała że kupi chrzestna matka :) ale odradziłam jej ten zakup bo Julcia w tym sezonie na pewno na nim nie pojexdzi, a jak ma stac i sie kurzyc to bez sensu. Więc kupi jej garnek z klocuszkami Swiat-zabawek.pl :: Garnuszek na klocuszek Fisher Price a rowerek to jej na wiosnę kupimy :)

Mamy ten garnuszek (po Adasiu ;)), fajny jest :)
A jak piszemy tu o rowerkach na prezent to chodzi nam o tego typu ŚLICZNE ROWERKI ARTI WIEWIÓRKA - SUPERPROMOCJA ! (393412781) - Aukcje internetowe Allegro

isa32
Chrzestny pytał co na roczek. Chciałabym taki pchacz, ale nie wiem, czy nie jest za późno?? Jak myślicie?? Ala jeszcze nie chodzi. Jak za rączki to owszem, ale może właśnie taki pchacz by się sprawdził, bo wczoraj próbowała pachć krzesło :Niespodzianka: I jeszcze co myślicie o stolikach edukacyjnych, Asia, Dziubala, Nuchna sprawdzają się?

Co do stolików edukacyjnych to polecam :)
A na pchacza nie jest jeszcze za późno. Są też takie, które potem służą za stoilik edukacyjny :). Maciek ma pchacza, dostał kilka miesięcy temu jak zaczął rwać się do stania ale nie przepada za nim, na razie ;)
http://img374.imageshack.us/img374/3583/maciuzpchaczem2tk6.jpg

Dziubala
Alutka - śliczne fotki. :) Z tym kucykiem to Julka wygląda jak taki czupurek chochlikowy, a z tą spineczką to taka grzeczna dziewczyneczka :)
Co do podobieństwa do W, to teraz ciężko powiedzieć do kogo Julka jest podobna. Poproszę o fotkę, na której jesteście w 3, bo na razie wygląda jak mieszanka Was obojga :)

Poszukam i wkleję :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Dziubala
Przyszła mailem jakaś reklama ale wyjątkowo jej szybko nie skasowałam, bo coś przykuło moją uwagę ;). Spodobało mi się to i zamówimy takie dla Adasia, Chyba, że K powie "nie" ;). Ale sądzę, że też mu się to spodoba, a Adaś będzie wniebowzięty :)
Jedyny minus - nie ma na to miejsca i zaczynam mieć dylemat z zamówieniem...
http://www.leomark.pl/index.php?mode=produkt_full_lista&recordId=3508

Fajny ten samochód :) Może Julci taki do ogrodu kupię :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png