Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
aida77
Lema
Moja:)

Za podroz Asi i Dziubali:)
Za mily weekend:)
Za to, zeby szybko plynal czas do urlopu i baaaaaardzo wolno podczas niego:)
Za spotkanie trzech lipcowek w Jastrzebiej:)

Trzech? to kogo jeszcze? - poza Asia i Dziubala ?

Jeszcze Lema :)

Hmmm....No to kochana Ty masz urolp czy mieszkasz w Jastrzębiej?? :) hihihi...bo juz się zakręciłam :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Witam,

Alutka7912
Dziubala
aida77

Trzech? to kogo jeszcze? - poza Asia i Dziubala ?

Hmmm....No to kochana Ty masz urolp czy mieszkasz w Jastrzębiej?? :) hihihi...bo juz się zakręciłam :)

wszystki trzy jadą na urlop do Jastrzębiej, żadna tam nie mieszka ;)

Lema, czytałaś książkę?
Ja tak, mnie się podoba, tylko chyba nie dałabym rady być tak bardzo,do konca konsekwentna.
Poza tym Mikołaj śpi w duzym pokoju póki co i zazwyczaj w nocy budzi się bo smok wypadł. A tak jak piszą by położyćkilka smoków do łóżeczka to się boję, że będzie na nich spał i całe ciałko odciśnie a wtedy bedą pobudki z bólu, ehhh, co sądzisz???

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

RenataOslo
Witam,

Alutka7912
Dziubala

wszystki trzy jadą na urlop do Jastrzębiej, żadna tam nie mieszka ;)

Lema, czytałaś książkę?
Ja tak, mnie się podoba, tylko chyba nie dałabym rady być tak bardzo,do konca konsekwentna.
Poza tym Mikołaj śpi w duzym pokoju póki co i zazwyczaj w nocy budzi się bo smok wypadł. A tak jak piszą by położyćkilka smoków do łóżeczka to się boję, że będzie na nich spał i całe ciałko odciśnie a wtedy bedą pobudki z bólu, ehhh, co sądzisz???

A możecie mi też przesłac tę ksiażkę na wycichowska@wp.pl :)

A co do smoczka to ja Julci wkładam zawsze dwa...najczęściej po kilku minutach od uśnięcia wypada jej juz z buzi ale w nocy sama sobie go wkłada. Jest jej go łatwiej znależć bo jeden zawsze ma nad głową (ten zapasowy) :) I nie odciska jej się nic na ciele mimo że czasem śpi na nim :)

Moje dziecko zgrzyta zębami!!!!!! Masakra!!!! hihihihi :) Mlaszcze jak najęta i cmoka, a teraz jeszcze zgrzyta. Az mi ciarki normalnie przechodzą. Poza tym chyba jej służy klimat wsiowy hihihihihi bo śpi jak zabita. W sobote spała od 20 do 8.30 rano :) bez pobódki w nocy (zreszta ona i tak sie nie budzi). No i zaczęła zasypiać sama tzn. nie siedze juz obok niej dopóki nie zaśnie. Teraz udkładam ja do lóżeczka i wychodzę, a jak wstaje to po chwili kładę ją spowrotem. Po dwóch razach odkładania juz sie nie podnosi i po kilkunastu minutach usypia :) Kolejny sukces!!!! :)

A gdzie Kajocha?? Też na urlopie?? :)

Alutka7912
Moje dziecko zgrzyta zębami!!!!!! Masakra!!!! hihihihi :) Mlaszcze jak najęta i cmoka, a teraz jeszcze zgrzyta. Az mi ciarki normalnie przechodzą. Poza tym chyba jej służy klimat wsiowy hihihihihi bo śpi jak zabita. W sobote spała od 20 do 8.30 rano :) bez pobódki w nocy (zreszta ona i tak sie nie budzi). No i zaczęła zasypiać sama tzn. nie siedze juz obok niej dopóki nie zaśnie. Teraz udkładam ja do lóżeczka i wychodzę, a jak wstaje to po chwili kładę ją spowrotem. Po dwóch razach odkładania juz sie nie podności i po kilkunastu minutach usypia :) Kolejny sukces!!!! :)

mikołaj też zgrzyta!!! szok, ja takich dzwieków nie znoszę, ale cóż ;)

zaraz poślę książkę, a metoda jest zbliżona do Twojej, poczytaj, warto.

Sinka, Tobie też poślę, bo nie wiem, czy masz.

Smoczek najczęściej jak wypadnie Mikołajowi z dzioba to odbije sobie przy uszku, na policzku.

Śliczne zdjątka, Julcia piękna pannica i rozumiem, że jedno zdjęcie jest od "fryzjera" ?

A Ty z czego się odchudzasz Alutka??? podawaj tu wagi...
ja ważyłam po wielkanocy 78 :Szok: teraz 71 a mój ideał 65-mam 171 wzrostu, mysle, ze te 65 bedzie ok, bo dawno tak "mało" nie wazyłam. zobaczymy.

Sinko, widzę że Kubuś w chodziku, jestyes zadowolona z rehabilitacji? są postępy??
Piękny ten Twój Kubuś, jak dziewczynka laleczka!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

RenataOslo
Alutka7912
Moje dziecko zgrzyta zębami!!!!!! Masakra!!!! hihihihi :) Mlaszcze jak najęta i cmoka, a teraz jeszcze zgrzyta. Az mi ciarki normalnie przechodzą. Poza tym chyba jej służy klimat wsiowy hihihihihi bo śpi jak zabita. W sobote spała od 20 do 8.30 rano :) bez pobódki w nocy (zreszta ona i tak sie nie budzi). No i zaczęła zasypiać sama tzn. nie siedze juz obok niej dopóki nie zaśnie. Teraz udkładam ja do lóżeczka i wychodzę, a jak wstaje to po chwili kładę ją spowrotem. Po dwóch razach odkładania juz sie nie podności i po kilkunastu minutach usypia :) Kolejny sukces!!!! :)

mikołaj też zgrzyta!!! szok, ja takich dzwieków nie znoszę, ale cóż ;)

zaraz poślę książkę, a metoda jest zbliżona do Twojej, poczytaj, warto.

Sinka, Tobie też poślę, bo nie wiem, czy masz.

Smoczek najczęściej jak wypadnie Mikołajowi z dzioba to odbije sobie przy uszku, na policzku.

Śliczne zdjątka, Julcia piękna pannica i rozumiem, że jedno zdjęcie jest od "fryzjera" ?

A Ty z czego się odchudzasz Alutka??? podawaj tu wagi...
ja ważyłam po wielkanocy 78 :Szok: teraz 71 a mój ideał 65-mam 171 wzrostu, mysle, ze te 65 bedzie ok, bo dawno tak "mało" nie wazyłam. zobaczymy.

Sinko, widzę że Kubuś w chodziku, jestyes zadowolona z rehabilitacji? są postępy??
Piękny ten Twój Kubuś, jak dziewczynka laleczka!

Mam 172 cm wzrostu i waże 75 kg :Niewiniątko: więc co najmniej o 5 kg za dużo :) A chciałabym schudnąć więcej czyli ok. 8-9 kg :) Zobaczymy czy się uda :)