Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka

eeeeeeeeee, ale mnie nie bedzie, jak ja po powrocie sie dokopie do tych zdjec?
Dziubalo zanotuj na ktorej stronie beda :)

Dla chcącego nic trudnego :Śmiech:
Jak nie zapomnę to zanotuję.
A kiedy Ciebie nie ma?

od 27 czerwca do 11 lipca

My 29 czerwca będziemy w Krakowie, bo chcemy żeby Adaś 30 czerwca ostatni raz na pożegnanie poszedł do żłobka :)

asia78
Dziubala
asia78
Dziubala a przewidujesz pranie tam? czy bierzesz 4 wielkie walizy?bo ta wlascicielka mowila ze ostatecznie moze udostepnic swoja pralke

A. juz dzis wzial boxa od znajomych,wiec jakos sie zmiescimy mam andzieje

Co to box?
Biorę ubrań tyle żeby starczyło na cały urlop :D
Jak trzeba będzie to i przepierkę się zrobi, ale jak do tej nigdy mnie się to nie zdarzyło ;)

taka lodka bagaznik na dach:)

Acha, nie wiedziałam, że to box się nazywa ;)
Nam by się to też chyba przydało :D

kwiaciarka
Dziubala
asia78
Dziubala a przewidujesz pranie tam? czy bierzesz 4 wielkie walizy?bo ta wlascicielka mowila ze ostatecznie moze udostepnic swoja pralke

A. juz dzis wzial boxa od znajomych,wiec jakos sie zmiescimy mam andzieje

Co to box?
Biorę ubrań tyle żeby starczyło na cały urlop :D
Jak trzeba będzie to i przepierkę się zrobi, ale jak do tej nigdy mnie się to nie zdarzyło ;)
a u nas to ludzie przyjezdzaja z brudnymi ciuchami, od razu leca do pralki, zeby sobie wyprac za darmoche, ale wiocha co?:Szok:

E tam wiocha. Ciesz się, że takie czyściochy są, a nie "pachną" smrodem potowym ;)

asia78
Dziubala
asia78

???????????????????

Mnie to nie dziwi, skoro my musiałybyśmy wziąć do Niej łóżka, to czemu Ona ma nie brać mikrofali :Śmiech:

:sofunny:

a sie sobie smiejcie heh
jak po co, podgrzac wode w nocy :) hahha

a sluchajcie, z czego wasze maluchy pija te hebratki, bo ja Eli daje z kubka niekapka, jakby miala 200 wypic to by chyba z niego godzine ciagla, bo to nie tak szybko leci z niego.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
asia78
Ja mam czajnik w pokoju a do tego biore podgrzewacz,nie bede tachac mikro

czajnik dlugo grzeje, podgrzewac tez, a jak sie elka przebudzi to sekundy sie licza :)

Asia dalej dajesz kaszke w nocy Stefanowi?
ja sie zastanawiam, moze i by ona ta herbate wciagnela zamiast kaszki, ale moze jej slabo leci...

Nie od paru dni daje przed spaniem,ladni spi do 5-6 potem cycus i ranoz nowu kasza,ale wtedy zazwyczaj lyzka,chyba ze trzeba szybko to wtedy butla

asia78
kwiaciarka
asia78
Ja mam czajnik w pokoju a do tego biore podgrzewacz,nie bede tachac mikro

czajnik dlugo grzeje, podgrzewac tez, a jak sie elka przebudzi to sekundy sie licza :)

Asia dalej dajesz kaszke w nocy Stefanowi?
ja sie zastanawiam, moze i by ona ta herbate wciagnela zamiast kaszki, ale moze jej slabo leci...

Nie od paru dni daje przed spaniem,ladni spi do 5-6 potem cycus i ranoz nowu kasza,ale wtedy zazwyczaj lyzka,chyba ze trzeba szybko to wtedy butla

a Ela okolo 2 mi sie na kaszke budzi, kurcze no
wieczorem zabki , az te wszystkie dwa myjemy, a ona w nocy wszystko psuje :(

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
asia78
Dziubala

Mnie to nie dziwi, skoro my musiałybyśmy wziąć do Niej łóżka, to czemu Ona ma nie brać mikrofali :Śmiech:

:sofunny:

a sie sobie smiejcie heh
jak po co, podgrzac wode w nocy :) hahha

a sluchajcie, z czego wasze maluchy pija te hebratki, bo ja Eli daje z kubka niekapka, jakby miala 200 wypic to by chyba z niego godzine ciagla, bo to nie tak szybko leci z niego.

Na razie z butelki Aventa :)
Chciałabym kupić niekapka ale Adaś co go widzi w sklepie, to chce go dostać, a przecież nie będę go uwsteczniać ;)
Muszę kupić takiego niekapka Maciusiowi, który nie będzie przypominał dawnego Adasia (z Aventu) ;)