Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Dziubala
asia78
Dziubala i Lema---------> czy Wy chcecie tylko siedziec w JG czy bedziecie gdzies tez jezdzic po okolicy? bo my planujemy pare wycieczek:)

Oczywiście, że będziemy jeździć :lol:

Bo ja juz patrzylam na rozne miejsca m.in . na Dar Pomorza,fokarium,Muzeum Oceanograficzne i Rozewie:)

No, i jeszcze można do np. Trójmiasta :)

Dziubala
asia78
Dziubalko chlopaki wstaja ok 7 amy z Polcia najwczesniej o 8 ale zazwyczaj blizej 9

A o której chodzicie spać?

Pola o 9,Stefcio o 7 a my o polnocy

Dziubala
asia78
Dziubala

Bo ja juz patrzylam na rozne miejsca m.in . na Dar Pomorza,fokarium,Muzeum Oceanograficzne i Rozewie:)

No to tak,ale chodzilo mi o miejsca gdzie sa bilety

asia78
Dziubala
asia78
Dziubalko chlopaki wstaja ok 7 amy z Polcia najwczesniej o 8 ale zazwyczaj blizej 9

A o której chodzicie spać?

Pola o 9,Stefcio o 7 a my o polnocy

Dziubala
asia78

No to tak,ale chodzilo mi o miejsca gdzie sa bilety

A to ma jakieś znaczenie? Że są bilety albo ich nie ma?
Fajnie ze spaniem, długo Pola śpi.

Dziubala
kwiaciarka
Dziubala
Kwiaciarka - a Ela miała robione testy igE?

Z krwi ? nie miala.
A jak sie robi? z zyly czy z palca?
Jak z palca to chetnie jej zrobie.

U Maciusia pobierali z żyły. K z nim wchodził, bo o ja nie mogę patrzeć na takie rzeczy. Ale ponoć nawet nie zapłakał.
Dziś się dowiem jakie są wyniki.

:brawo: Franek mial pobierana w lutym z paluszka i wrzeszczal niemilosiernie:)

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Dziubala
cohenna
Mam pytanie:
Dziewczyny jak sobie radzicie z dzieckiem, domem, pracą i szkołą.............bo ja czasami nie daję sobie już rady :Smutny:

Ja do szkoły od dawna już nie chodzę, obecnie jestem na urlopie wychowawczym :). Z wszystkim dobrze sobie radzę, bo jestem dobrze zorganizowana :Śmiech:

Witaj Cohenna:)
A ja sobie z niczym nie radze i okazuje sie, ze tak tez mozna zyc;)

asia78
Dziubala
asia78
Dziubala i Lema---------> czy Wy chcecie tylko siedziec w JG czy bedziecie gdzies tez jezdzic po okolicy? bo my planujemy pare wycieczek:)

Jasne,ze my tez. Tylko jeszcze kompletnie o niczym nie myslalam, wiec chetnie skorzystam z Waszych pomyslow:)

Sinka
Ja już nie spie od 6 rano kawa wypita i szpital zaliczony.
My już po badaniach Kuby, po pobraniu krwi. Przyszła pielęgniarka z noworodków i tak szybko ukłuła i pobrała ze Kuba zdążył sie tylko skrzywić, a wchodziłam z sercem na ramieniu. o 13.30 wyniki.
Wlacze z lekarzem jeszcze o odpis z usg przezciemniączkowego, rany jaki matoł z niego zgubił kartoteke Kuby którą założył miesiąć temu a Kuba nawet nie jest wpisany w komputer jako pacjent, ani jego badania, ani to ze miał usg. Normalnie go wysmiałam i powiedziałam ze czekam na odpis do 12 jak nie to ide do dyrektora, nie bede robic prywatnie drugi raz skoro było robione i jest aktualne. Pierwsze robiłam na NFZ

:brawo:za dzielnosc:)

Dziubala
Sinka - oby się znalazło.

Dzwoniłam do lekarza a on do mnie z tekstem " czy napewno byłam na tym usg?" bo nawet nie moga znależć Historii choroby Kuby no smech na sali. Mówiłam mu ze ma czas do 12 a potem przyjde i jak sie nie znajdzie to zrobi Kubie to usg ja za nie nie zapłace i nie obchodzi mnie jak rozliczy sie z badania, to się zbulwersował

Marta, Lipcówka 2007
Mama Aniołka 6.2.2006 i Kubusia 15.07.2007
http://www.suwaczek.pl/cache/8ec35bf903.png%22%3E%3C/a

http://nasza-klasa.pl/profile/10836862

Asia, jestem w szoku ile Stefan spi:Szok: Od 7 do 7, to sa takie dzieci? My mamy za soba czwarta z rzedu nieprzespana noc:( Dzis spalam do 5.30 do 6.30 i to byl glupi pomysl. Czulam sie o niebo lepiej przed spaniem, nie powinnam byla zasypiac. Masakra.

W kazdym razie pomiajac to, ze Franio ostatnio nie spi to jego przecietna noc zaczyna sie tuz przed 21 i konczy o 6. I w dzien w sumie ze dwie godziny.

Sinka
Dziubala
Sinka - oby się znalazło.

Dzwoniłam do lekarza a on do mnie z tekstem " czy napewno byłam na tym usg?" bo nawet nie moga znależć Historii choroby Kuby no smech na sali. Mówiłam mu ze ma czas do 12 a potem przyjde i jak sie nie znajdzie to zrobi Kubie to usg ja za nie nie zapłace i nie obchodzi mnie jak rozliczy sie z badania, to się zbulwersował

Słusznie, nie możesz odpowiadać za czyjś bałagan.

Lema
My mamy za soba czwarta z rzedu nieprzespana noc:( Dzis spalam do 5.30 do 6.30 i to byl glupi pomysl. Czulam sie o niebo lepiej przed spaniem, nie powinnam byla zasypiac. Masakra.

W kazdym razie pomiajac to, ze Franio ostatnio nie spi to jego przecietna noc zaczyna sie tuz przed 21 i konczy o 6. I w dzien w sumie ze dwie godziny.

Maciuś co prawda chodzi spać ok. 19.30 ale budzi się najczęściej 5.30-6.00, widać tyle spania mu starcza. W dzień łącznie 2 drzemki to dodatkowo w sumie 2-3h snu.
U nas też ostatnie nocki nieprzespane, ale wiem, że to przez ząbki. Tyle mi dobrze, że K mi w nocy pomaga. Czekam na lepsze nocki, choć nie spodziewam się ich wcześniej niż za kilka dni.
Ale chyba Cię nie pocieszyłam...

Dziubala
asia78
Nie ma znaczenia,ale chcialam zobaczyc ich ceny i godziny wejsc zeby potem z dzieciakami nie czekac na wejscie

Aaa, może w necie jest info, ceny na pewno nie są powalające. Jak już się jedzie taki kawał Polski to można nie żałować kasy (oczywiśce bez przesady) ;)

No patrzac na ceny to wiecej niz 100 nie wydamy na bilety,nasze male i duz dzieciaki zazwyczaj wchodza za darmo:D:D

Lema
Dziubala
cohenna
Mam pytanie:
Dziewczyny jak sobie radzicie z dzieckiem, domem, pracą i szkołą.............bo ja czasami nie daję sobie już rady :Smutny:

Ja do szkoły od dawna już nie chodzę, obecnie jestem na urlopie wychowawczym :). Z wszystkim dobrze sobie radzę, bo jestem dobrze zorganizowana :Śmiech:

Witaj Cohenna:)
A ja sobie z niczym nie radze i okazuje sie, ze tak tez mozna zyc;)

Nie przesadzaj,jakos dziecko Twoje glodne o osr...ne nie chodzi;) bardzo dobrze sobie radzisz!!!

Lema
A ja wyhaczylam dzis dola na calego... I to by bylo na tyle:(

Gadaj szybko co to za dol i jak duza koaparka potrzebna do zasypania!!mieszkam na budowie i koparek umnie dostatek,wiec zaraz odpowiednia Ci podesle

babeczqa
asia78
No wlasnie pytalam mame powiedziala zeby siedzial w domu,bo on am caly czas 38-38,5:(

al e38 38 , 5 po odciagnieciu czy normlanie przed odciagnieciem??

Po jakim odciagnieciau??:Zakręcony:

Lema
Asia, jestem w szoku ile Stefan spi:Szok: Od 7 do 7, to sa takie dzieci? My mamy za soba czwarta z rzedu nieprzespana noc:( Dzis spalam do 5.30 do 6.30 i to byl glupi pomysl. Czulam sie o niebo lepiej przed spaniem, nie powinnam byla zasypiac. Masakra.

On spi od 7 do polocy potem zjada kasze i ok 6 cycusia, potem jeszcze dosypia. Ale tak spi dopieor od paru dni:)