Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
asia78
Babeczko ja juz mam 3 serie tych bodziakow sa zawaliste:D teraz tez wzielam 3 komplety. Teraz maluchy beda coraz czesciej chcialy same jesc,wiec sie przydadza:)

A od przyszlego tyg maja byc pizamki ,ale dla starszkow troszke po 12 zl
no własnie sie zastanawiam czy jeszcze nie wziasc;)

Bierz spokojnie za te cene takiej jakosc nie kupisz

Hejka:)

Bylismy dzis na rehabilitacji i... to byl chyba ostatni raz!!:Uśmiech::Uśmiech: Normalnie nie moge w to uwierzyc, nasluchalam sie tyle komplementow na temat Frania, ze spuchlam z dumy:) Pani powiedziala, ze nie ma co z Franusiem robic, wiec w przyszlym tygodniu wizyta u lekarki, bo to ona decyduje o zakonczeniu rehabilitacji:)

Ech, zeby jeszcze popoludniowa wizyta u neurolog byla taka udana... Na razie ze stresu mam kamien zamiast zoladka i serce w gardle...

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

babeczqa
Witam. :Oczko:

Oliwka walczy z kolejnymi ząbkami, na razie ma dwa ale do góry wychodza jej i jedyneczki dwójeczki, ahhh ale niejest tak zle jak by bmogło byc, np w nocy.:Śmiech:

Musze wam sie pochwalic, Oliwka kroczy sama bez trzymanki z metr przejdzie :)boskoooo...:Nieśmiały:
Wczoraj nabila sobie guza a to tylko dlatego ze stanela chwytajac siekrzesla i sie pod niego wewlokla, ah byla awantura, oczywiscie z K. pogryzona totalnie przez taka mala glupotke, ale juz jest ok, pogodzeni.
:Męki:
Dzisiaj rano byla w lozeczku, pra babcia do niej przyszla i ku``` niewidziala niby ze sie w nim przerwocila.????i kolejne limo??no jak do jasnej ciasnej bedac przy dziecku mozna niezauwazyc???????:Zły::Zły:

:brawo:

Dziubala
Kwiaciarka - pokaż Córusię.

Lema – jak nocka?

Nocka kiepsko. Wczoraj po poludniu Franus mi troche stracha napedzil- byl strasznie placzliwy, a podczas jedzenia desrku mial odruch wymiotny... Niby otwieral buzke i chcial jesc, a jak dostawal lyzeczke z jedzeniem to go podbijalo. W koncu rozplakal sie podczas tego jedzenia i bardzo dlugo nie mogl sie uspokoic. Nie wiem co sie dzialo, po jakims czasie odzyskal humor i swietnie sie bawil do konca dnia, zasnal tez ladnie, spokojnie. A w nocy poplakiwanie. Mam nadzieje, ze to zeby...

Dziubalko- juz dawno mialm to napisac- jestes niesamowita:) Pamietasz o wszystkich, zawsze napiszesz cieple slowo, troszczysz sie. Kochana jestes:Całus:

Lema
Bylismy dzis na rehabilitacji i... to byl chyba ostatni raz!!:Uśmiech::Uśmiech: Normalnie nie moge w to uwierzyc, nasluchalam sie tyle komplementow na temat Frania, ze spuchlam z dumy:) Pani powiedziala, ze nie ma co z Franusiem robic, wiec w przyszlym tygodniu wizyta u lekarki, bo to ona decyduje o zakonczeniu rehabilitacji:)

:brawo: