Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć::):

Dziś u nas chłodno, cały czas myślę czy nie za lekko ubrałam Frania:yes: Nie lubię tych jesiennych dylematów, czasem ranek jast chłodny a potem robi się ciepło (i na to liczyłam ), ale dziś jest zimno. Z dwojga złego wolę go ubrać za lekko niż za ciepło, no ale bez przesady, nie chcę żeby marznął.
Dziś się nie wyspałam, Franek fatalnie spał, węszyłam jakąś chorobę nawet, ale nic mu nie jest. Nie wiem o co chodziło, ale ledwo na oczy patrzę:yes: Wyrosłam już z nieprzespanych nocy:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Hej :)

Ale dziś zimno :Kiepsko:

Dziubala
Ooo, wreszcie jak wchodzę na parentingowego linka w mailu, to na forum wskakuję od razu na ostatniego mojego posta. W końcu nie muszę szukać gdzie ostatnio czytałam posta ;)

Za wcześnie się ucieszyłam. Znów nie wchodzę na bieżące posty, tylko otwiera mi na starym poście, dobrze, że wczorajszym, a nie sprzed 2 tygodni :D

Kwiaciarka – nie będę pytać mamy koleżanki o tego kota, bo w sumie mnie to nie interesuje aż tak bardzo ;). Napisałam o tej dziewczynce, bo akurat wspomniała o tym kotku. A ja i tak będę obserwować co Ty będziesz potem o tym rosyjskim niebieskim pisać :)

Lema
Dziubala

Lema - jak Franiu nie mówił, że mu zimno to chyba nie musisz się martwić. U nas codziennie z rana jest zimno, a jak później odbieram dzieci to jest już - że tak powiem - normalnie :)

Nie miał okazji, żeby mówić czy zimno, bo podjechał samochodem pod samo przedszkole:yes:

No to tym bardziej nie zmarzł ;). My chodzimy pieszo i luzik ;). Raz tylko (jakieś 2 tygodnie temu) usłyszałam od Maciusia, że mu zimno było.
Ale jak tak dalej się będzie ochładzało, to za kilka dni wskoczymy w zimowe kurtki.

Dziubala
Lema
Dziubala

Lema - jak Franiu nie mówił, że mu zimno to chyba nie musisz się martwić. U nas codziennie z rana jest zimno, a jak później odbieram dzieci to jest już - że tak powiem - normalnie :)

Nie miał okazji, żeby mówić czy zimno, bo podjechał samochodem pod samo przedszkole:yes:

No to tym bardziej nie zmarzł ;). My chodzimy pieszo i luzik ;). Raz tylko (jakieś 2 tygodnie temu) usłyszałam od Maciusia, że mu zimno było.
Ale jak tak dalej się będzie ochładzało, to za kilka dni wskoczymy w zimowe kurtki.

Ale że rano nie zmarzł to ja wiem, nie miał kiedy, chodzi mi o to, czy na spacerze w przedszkolu nie było mu za zimno i czy jak będzie szedł z L. z przedszkola nie zmarznie:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

K. dziś odprowadzał dzieci więc nie wiem czy jest bardzo zimno czy nie ;). Zapowiedź śniegu nie jest pocieszająca, ale w końcu nieuchronna, trzeba tylko pojechać i kupić buty zimowe dla chłopaków, te co miałam upatrzone odpadły, ale został jeszcze 1 sklep, który polecała kuzynka K., liczę, że tam już kupimy zimówki.

Planuję dziś w końcu zrzucić zdjęcia z wakacji. Nie zrobiłam tego do tej pory, bo chyba mam... "zdjęciowstręt" ;)

Kwiaciarka – jak będzie kiedyś okazja pogadać z tą mamą o tym kotku, to zapytam czym jest karmiony ;)

...sie witam po czasie dośc długim i na wsztepie wszystkie serdecznie pozdrawiam:yes:

Lema
Dziubala
Wszystkiego najlepszego Kasiu!

Ode mnie również:Całus:

i ode mnie :36_3_15:

Dziubala
, trzeba tylko pojechać i kupić buty zimowe dla chłopaków, te co miałam upatrzone odpadły, ale został jeszcze 1 sklep, który polecała kuzynka K., liczę, że tam już kupimy zimówki.

Planuję dziś w końcu zrzucić zdjęcia z wakacji. Nie zrobiłam tego do tej pory, bo chyba mam... "zdjęciowstręt" ;)
ja zrzucone mam, ale nie przebrane za bardzo, wyjechala tylko czesc typowo nieostrych i niepotrzebnych typu widok tyłu osoby itp...

my tez jeszcze nie mamy zimówek, tylko botki i kalosze ocieplane, trzeba sie rozejrzec...
ale juz nie zamierzam przeinwestowywac w skorzane buty na co dzien bo w przedszkolu sa zjechane od razu czubki od wspinania sie na drewniane zabawki, musza byc solidne ...

Lema
Cześć::):

Dziś u nas chłodno, cały czas myślę czy nie za lekko ubrałam Frania:yes: Nie lubię tych jesiennych dylematów, czasem ranek jast chłodny a potem robi się ciepło (i na to liczyłam ), ale dziś jest zimno. Z dwojga złego wolę go ubrać za lekko niż za ciepło, no ale bez przesady, nie chcę żeby marznął.
Dziś się nie wyspałam, Franek fatalnie spał, węszyłam jakąś chorobę nawet, ale nic mu nie jest. Nie wiem o co chodziło, ale ledwo na oczy patrzę:yes: Wyrosłam już z nieprzespanych nocy:Oczko:
mi panie w przedszkolu ostatnio powiedzialy ze mam Vickowi dawac lzejsza kurtke (ma materiałową taką przejściówke ale na kozuszku w środku, niemniej jednak to jeszcze nie zimowa puchówka) bo sie za mocno zgrzeje zawsze jak biega na placu zabaw, wiec woze go w cieplejszej, a lzejsza wisi na przebranie w przedszkolu, tak samo z butami, bo ma nowe ladne botki i zeby nie zdarł na placu to zaklada juz wyjechane adidasy...

Dziubala

Ale dziś zimno :Kiepsko:

Dziubala
Ooo, wreszcie jak wchodzę na parentingowego linka w mailu, to na forum wskakuję od razu na ostatniego mojego posta. W końcu nie muszę szukać gdzie ostatnio czytałam posta ;)

Za wcześnie się ucieszyłam. Znów nie wchodzę na bieżące posty, tylko otwiera mi na starym poście, dobrze, że wczorajszym, a nie sprzed 2 tygodni :D

:)

na P te cyrki to juz chyba norma, czesto otwiera mi sie na poscie sprzed kilku dni, tygodni, w zaleznosci od okresu, teraz chwilowo na biezaco, a wchodze zawsze z forum na ulubione

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

u nas kaszel od ponad 3 tygodni, najpierw Vic jak z wykle z przedszkola jakis wirus przyniosl, ja zalapalam, 3x katar leczylam, jemu dwa razy w tym czasie, osluchowo oboje ok, a kaszel jak jest tak jest, tylko sie zmienia na bardziej suchy, pani doktor syropki przepisala i wzmacniacze, znów jadę na miksturze czosnkowo-miodowo-cytrynowej, chyba ona daje najlepsze efekty...

zdałam pomyslnie egzamin zawodowy więc teraz jestem kosmetyczką praktykującą, do tego dwa szkolenia ze stosowania peelingów profesjonalnych na bazie kwasów :)

zaraz lece do hurtowni i do pracy, milego popoludnia wam zycze :)

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Zdjęć nadal nie zrzuciłam, kabelki leżą i czekają...

Deva - zdrowia dla Vica! Szkoda, że kaszel go tak długo męczy? A ile macie stopni w mieszkaniu? I czy palicie papierosy w mieszkaniu?
Gratuluję zdania egzaminu zawodowego :great:
A buty dla dzieci polecam kupować z takim zabudowanym przodem, chodzi o tę gumę, która jest mocno naciągnięta na wierzch noska buta ;)

Spokojnego popołudnia :)