Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Dziubala
asia78
Kurcze mam problem z Pola, bo nie bardzo chce brac leki:takwyszlo:Syropy spoko, ale ma dwa rodzaje tabletek i z tym jest problem. Rozgniatam na lyzkach, ale dzisiaj w ramach protesty zwrocila wszystko jak jej dalam tabletke:Zły:

Może rozkrusz tabletkę i dodaj do niej jogurtu albo serka? Tak żeby na łyżeczce było widać tylko ten serek/jogurt :)

O tym nie pomyslalam. A co to bylo ostatnio o jogurcie? Ze nie mozna jogurtu przy kaszlu?Nie wiem na 100% czy nie można ale czytałam, że nie powinno się pić jogurtu jak dziecko kaszle. Ale może 1 łyżeczka nie zrobi różnicy :Oczko:

Lema
My jutro idziemy na koncert Ani Dabrowskiej, bardzo sie ciesze::):

Super :great:. Ostatnio ładnie się udzielacie w kulturze :), to się chwali :yes:::):

Eli grupa bedzie miala 29 marca impreze uroczystego nadania imienia grupie - "kotki".
Mam ja przebrac za kotka.
Ela wniebowzieta bo przeciez kotki uwielbia :)

A Kuba bedzie mial przedstawienie , w ktorym gra wilka i mam go przebrac za wilka - z tym jest problem, bo przebrania jak dla malych dzieci. Ale zrobimy maske wilka i ubierze sie na czarno, jakis ogon mu zrobie :)
Eli nie bede kupowala przebrania ani wypozyczala, kupimy uszy i ogon, nosek i wasy sie narysuje, moze maske kotka na czolo, i ubiore ja na szaro rozowo :) widzialam juz spodniczke odpowiednia. Nie chce kupowac stroju na raz.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka

Dziubalo pewnie pies zostal sam, a on tylko dzis tak wyje?

Niestety pies nie tylko dziś wyje, to już od kilku miesięcy trwa, ale wcześniej było od czasu do czasu, a ostatnie tygodnie to dzień w dzień albo/i jeszcze wieczorami po 22.00 :Zły:
Dziś w końcu zlokalizowałam mieszkanie z tym psem, pójdę wieczorem pogadać z właścicielem, bo jak się jest w domu tyle czasu co np. ja dziś jestem, to można oszaleć od tego wycia :Kiepsko::Zły:. Niesie się przez wentylację :Kiepsko:
Biedny piesek, non stop sam :(