Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wtorkowo :)

Ale dałam chłopakom zajęcie :Śmiech:. Z pudła po fotelikach zrobiłam im domek :), wycięłam im drzwi i okna, a oni teraz malują swój domek :Śmiech:. A ile radości przy tym :Śmiech: i kłótni też :Śmiech:. Przydałyby się 2 takie wielkie pudła :)

Kwiaciarko – a propos uśmiechniętych zdjęć mikołajowych, to śmiać mi się chce oglądając zdjęcie grupowe z Mikołajem u Adasia i Maćka. Bo od Adasia jest takie radosne, wszystkie dzieci maja szeroko otwarte buzie, widać ktoś im powiedział co mają krzyknąć. A Maćka grupa jest taka smutne, jakby im ktoś powiedział, że nie dostaną prezentów.

Isa - straszne z tym okiem, biedna Alunia :(, a zachowanie pań pozostawia wiele do życzenia :Zły:. Wystarczyło żeby powiedziały, że doszło do jakiegoś incydentu między dziećmi. One nie muszą wszystkiego widzieć ale powinny mieć wszystko pod kontrolą.
Niech oczko szybko dochodzi do formy!

Lema – a dostajesz po oddaniu krwi np. czekolady?

Babeczqa - jakie dieta?

babeczqa
Isa- biedna Alunia, powinnas zwrocic tej pani uwage naparwde ja bym poszla do niej i jej powiedziała.
Moze rumianek przyloz jej na oczko...wacik namoczony w naparze to bedzie jej łagodzilo.

A zkropelkami to ja tez kiedys na sile musialam ale dotarlo i wsyztsko Oliwka daje sobie zrobic, tylko np...masakra tou nas jest jakjest jakas dzazga czy cospodobnego..wtedy jest szok dlamnie..boinaczej tego nazwac nieumiem:oczko:

tylko nie rumianek!!!!!!!!!!!! zadnego rumainku nie mozna pchac do oka!!!!!!!!!!

asia78
babeczqa
Isa- biedna Alunia, powinnas zwrocic tej pani uwage naparwde ja bym poszla do niej i jej powiedziała.
Moze rumianek przyloz jej na oczko...wacik namoczony w naparze to bedzie jej łagodzilo.

A zkropelkami to ja tez kiedys na sile musialam ale dotarlo i wsyztsko Oliwka daje sobie zrobic, tylko np...masakra tou nas jest jakjest jakas dzazga czy cospodobnego..wtedy jest szok dlamnie..boinaczej tego nazwac nieumiem:oczko:

tylko nie rumianek!!!!!!!!!!!! zadnego rumainku nie mozna pchac do oka!!!!!!!!!!

O, wlasnie mialam pisac, ze ja bym rumiankiem nie przemywala, a juz na pewno nie alergikowi :yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

nie, nie, rumiankiem bym nie przemyła. Wiem, że się nie powinno. Sobie np. robię esencję z herbaty. A Ali to niczym nie przemywam. Wystarczą te krople, raczej taki żel w kroplach. Mama nie zadzwoniła, więc Ala nadal nie dała sobie zakroplić. Masakra.

Wczoraj bym się dała pokroić za własne dziecko, żeby tylko nic jej nie było. Dzisiaj mam tak dość, że najchętniej bym wyjechała na tydzień. Normalnie schizofrenia... ::(:

Dziubala fajny pomysł :great: a jak teatr?

Lema :Całus: mam nadzieję, że do popołudnia będziesz się już dobrze czuć.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Czesc!! A sie zdenerwowalam tym rumiankiem

Chora jestem na calego, wszyscy mamy stan podgoraczkowy i mega katar. Chusteczki schodza w tempie ekspresowym:takwyszlo:

Isa jest supermama!!! Pola moja tez nie chce sobie dawac zapuszcza zadnych kropli. Wszystko na sile, ostatnio odkryla wode morska i sama sobie zapuszcza. No do nosa to da, ale do ucha teraz ma bo ja boli albo do oka to nie ma mowy. Dziwne te panie:takwyszlo:

A propos Acatar zrobil krople do dzieci. Maja dwa rodzaje aplikacji, jak w dol ro krolpe leca jak w gore to mgla. I tanie jak barszcz:Szok:8,82 a nasivin place prawie 15

dziubala patrz jak to dzieciakom niewiele trzeba do szczescia a my tu tor za 100 albo 2, lego za 300:takwyszlo: Moje tez lubia namiot z krzesel i kocow:great:

lema podziwiam cie za te krew. :brawo:

Asia, nasz laryngoplog mowi, ze teraz absolutnie nie wpuszcza sie niczego do ucha. Ucho boli, bo jest katar, leczyc katar, do ucha- NIE.

Ja sie jego slucham, w koncu to on chyba sie zna, nie ja.

Zdrowka dla Was wszystkich:Całus:

Isa, daje sobie reke uciac, ze dzis tez dalabys sie pokroic za Ale:Całus: A wkurzyc sie, opaSC Z SIL, MIEC DOSC- RZECZ LUDZKA:Całus: a MATKA TEZ CZLOWIEK, PRAWDA?

Sorki za capsa::(:

asia78
isa32
asia78
Chce koca, lozka i herbaty z cytryna!!!!!!!!NATYCHMIAST!!!

Co stoi na przeszkodzie? :Oczko:

też chcę...

Isa no bo sama z nimi jestem, wiec nie pojde spac na calego, bo jeszcze cos wymysla:takwyszlo:

lema ja juz zglupialam, nasza kazala wpuszczac....

Nawet nie wiesz jak mnie to wkurza- to my mamy byc madrzejsze do lekarzy czy jak? Komu wierzyc?

Nam pediatra dala Otinum bodajze do ucha, laryngolog skrytykowala, kazal odstawic. Posluchalam jego:yes:

Spektakl „Dziwna Para” rewelacyjny :yes::yes::yes:. Uśmialiśmy się po pachy, aż nas szczęki bolały. Świetna komedia!!! Myślałam, że tylko Żak i Barciś tam będą grać, a była jeszcze 4 innych aktorów znanych z szerokiego ekranu. Polecam, choć ceny biletów są droższe niż przy zwykłych spektaklach w danym teatrze, ale warto :yes::yes::yes:. Nawet poszłabym jeszcze raz na ten sam spektakl, bo teksty mieli kapitalna :D:D:D
Za miesiąc idziemy też na spektakl, ale tym razem "Boeing, Boeing". Też komedia i też ze znanymi aktorami :)

Lema
Kupilam dla Kubusia taki album, bardzo mi sie podoba, jestem zachwycona nim:
Album mojego dziecka Dziewczynka - Mendenhall... (1413220379) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko oczywiscie niebieski, dla chlopca ( nie moge znalezc w necie niebieskiego). Podoba Wam sie?

Śliczny :yes:

Asia - zdrówka dla Was!

Lema
asia78
Isa to sa normalne uczucia. Kiedys ogladalam u super niania kobitke, ktora mowila, ze corka doprowadza ja do takiej pasji, ze ma ochote wyjsc i wrocic za kilka dni. Pomyslalam sobie, zenie tylko ja mam takie odczucia

Ja tez mam takie chwile, ze mam dosc:yes:

Ja też :yes:. Chyba każdy tak ma. Mnie ostatnio tak Maciuś wkurzył, że musiałam pójść do sypialni żeby ochłonąć bo inaczej tak bym krzyczała, że cały blok by mnie słyszał :Nieśmiały:
A normalnie to Maciuś taki słodziak, że trudno uwierzyć, że potrafi być denerwujący :Oczko:

A Ala ma uszkodzoną rogówkę, więc trzeba ją zaleczyć odpowiednimi do tego kroplami. Rano jak wstała to prawie nic nie było widać, że oko chore. Tylko później jak się rozpłakała to znów napuchnięte pod okiem. Koszmar. Oczywiście nadal ma nie zakroplone. Załamię się chyba. Cała nadzieja w D.
Ala jest tak bardzo niedotykalska, że masakra :Męki: Dobrze, że chociaż ciało daje sobie posmarować balsamem po kąpieli. Na ranę plasterek i jakąś maść czy przemywanie to jeszcze po wielkich namowach dajemy radę. Ale nos, oczy i gardło to nie ma szans. Krople czy areozol działają na nią jak płachta na byka.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png