Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Kwiaciarko - u nas trzeba było do 21.12. wpisać na listę dzieci, które przyjdą w Wigilię i po Świętach. Nasze po Świętach nie będą chodzić. Na dzień wigilijny je wpisałam żeby mieć spokój przy gotowaniu i sprzątaniu :Oczko:, ale K je skreślił z listy. Zapowiada się ciężki piątek :Kiepsko::Oczko:

Lema - remont jest dobrym pretekstem do generalnych porządków :yes:
Powodzenia ze stroikiem, dasz radę :yes:

Dzwonilam do przedszkola, jesli bedzie malo dzieci to grupy beda laczone. Hmm, musze sie zastanowic co z Franiem, porozmawiam z L., ale tak na goraco to mysle sobie, ze moze do obiadku by chodzil. On tak lubi tam byc.
Zobacze co L. na to i co moja mama na to, zeby go odbierac o 12:yes:

Najwyzej jak we wtorek okaze sie, ze grupy sa laczone, a Frankowi to nie pasuje to od srody nie bedzie chodzil wcale:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

kwiaciarka
Lema a masz zywe galzaki do stroika ?
napewno wyjdzie Ci piekny stroik ( sadzac po pierniczkach :) )

Hehehe, z tych dwoch choinek co mam to tyle obetne, ze dla calej wsi moge robic stroiki:sofunny:
Ja do domu tez sama robie zawsze stroiki (choc zawsze jestem z nich niezadowolona, ale ja juz tak mam- nigdy nie jestem z siebie do konca zadowolona::(:)

Ja lubie sama robic niektore rzeczy, bo dla mnie to tworzy klimat niepowtarzalny- co z tego, ze cos jest niedoskonale, ale moje, wlasne.

Do taty zawsze tesciowa robila, troche sie boje, ze mi nie wyjdzie, ale mam pomysl juz (mam mautkie srebrne bombki, takie wilkosci przepiorczego jaja, chce ja nawlec na drut i jakos powyginac). Na pewno tesc sie ucieszy, ze sama mu zrobie, to dla mnie tez wazne:yes:

My zawsze tez na grobie taty spiewamy koledy- ludzie czasem na nas dziwnie patrza:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Dziewczyny, zbieram się pomału do domu więc już dzisiaj chciałabym złożyć wam życzenia świąteczne.

Tak więc życzę wam aby te Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

Wesołych Świąt!!!!!!!

___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$
_____________$$$$$

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

kochane moje !!

witam Was dzień przed wigilijną wieczerzą ::):
przepraszam, że się nie odzywam, że nie zasiadam na nasze forum, ale zabiegana jestem i to poważnie!!

Alka od 1 grudnia chodzi do przedszkola ::): nie ukrywam, że bardzo się cieszę :yes: były próby buntu, alejak już spoko się zaczęło robić to Alka mi załapała wirusa żołądkowego i poszło na gardło i ogólnie drogi oddechowe dolne i górne - ZINNAT i wielkie wymiotywanie :Oczko:

ja też kończę antybiotyk, ale już jest lepiej!

dzisiaj mamy w planach jechać do rodziców na wigilję, święta również spędzamy poza domem ::):

z okazji świąt Bożego Narodzenia składam Wam najserdeczniejsze życzenia! aby święta pachniały pysznymi potrawami, oczy cieszył blask choinki a ciepło rodzinne umilało każdą chwilę spędzoną z najbliższymi ::): niech nadchodzący rok niesie Wam same dobroci, każdy dzień sprawia, że się uśmiechacie i cieszycie się życiem w pełni ::):
ŚCISKAM WAS MOCNO, do zobaczenia w 2011 ::):

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Witam czwartkowo

Mamy od wczoraj ubraną choinkę ale wcale mnie nie cieszy. Narasta we mnie coraz większa frustracja i przestały mnie cieszyć Święta :(

Lema – to takie konsultacje, na które wypada przynajmniej raz w semestrze się stawić by porozmawiać o swoim dziecku :). Samych super rzeczy się dowiedziałam i jeszcze mnie nawet zaskoczyła :)

Isa – zdrówka! I dobrych wyników moczu!

Kajoszka – zdrówka!
Super, że Ala chodzi do przedszkola :)

Asia - owocnego sprzątania :)
Ja prezenty wczoraj spakowałam :)