Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

No i zwialy mi wszystkie::(:

A moj brat pisze, ze ma dla mnie dwie ksiazki- Jez i Wieza z klockow. Jeza czytalam z piec razy juz (z biblioteki mialam wyppozyczonego, to jest ksiazka, a w zasadzie bajka na 15 min czytania), splakalam sie za kazdym razem kiedy czytalam (juz mam pelne oczy lez jak o tym mysle). Ciekawa jak ta druga ksiazka, ale czuje, ze czeka mnie dzis wieczor wrzuszen...

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam środowo

Za oknem jakoś smutnawo, ale już przynajmniej nie ma takiej gołoledzi jak wczoraj :Kiepsko:

Rozmawiałam z K o składce na komitet rodzicielski i doszliśmy do wniosku, że chyba przedszkole musi trochę dofinansowywać część tych imprez, bo niemożliwe żeby z samego komitetu tyle rzeczy było, przecież rytmika chyba "zjada" całą kwotę. Jakieś to dziwne :Oczko:

Renia – gratuluję :great:
Super Mikołajek wygląda w tej kaskadzie wody z kranu :Śmiech:

Lema – ja już włączyłam sobie to Radyjko :). Nastrój mi się rozaniela :Śmiech:

Kwiaciarko - ja byłam śpiąca z rana, nie mogłam się zwlec z łóżka i odprowadziłam chłopaków dopiero na śniadanie, chociaż chcieli być wcześniej, może jutro się uda :Śmiech:

Isa - Ty chyba masz dziś wolne? Owocnego dnia Ci życzę, by udało się pozałatwiać wszystko co na dziś planujesz :)

U nas śnieg się topi, jak tak dalej pójdzie, to za 2 dni śniegu nie będzie :Śmiech:. Temperatura dodatnia chyba +5st, a ciepło jakby było co najmniej 10st. No ale mówią, że ma się ochłodzić, zobaczymy :)

Idę trochę później po dzieci, bo u nas w przedszkolu dziś i jutro jest akcja dla rodziców (nie muszą być rodzice :Oczko:) i dzieci w robieniu ozdób na choinkę, które potem wezmą udział w konkursie, a następnie będą sprzedawane na kiermaszu. Dochód będzie przeznaczony na zakup słodyczy dla dzieci z Domu Dziecka.
Dziś u Adasia będzie moja bratowa, bo ma talent plastyczny, to na pewno coś pięknego zrobią, a ja jutro pójdę do Maciusia ::):

Hej ::): nie mam czasu, jutro inwentaryzacja a dzisiaj milion rzeczy do zrobienia.
Płytkarz się rozchorował, więc się wczoraj nie spotkaliśmy, ale i tak musiałam jechać na budowę, byłam umówiona z panią z banku na kontrolę.
Płytki rozrysowane, jutro jadę dopilnować, zobaczymy czy mi się uda :Oczko: jeszcze zamówiłam trochę mozaiki, podjadę odebrać, bo zmieniła się troszkę koncepcja układania :Oczko:
Ala chyba się rozłoży ::(: jakaś niewyraźna była od rana... jeśli będzie musiała w domu zostać od poniedziałku to biorę opiekę.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png