Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie przez cały tydzień jest mama, poprasowała wszystko! Do tego stopnia zaczęło mi to działać na nerwy, że cały wczorajszy wieczór przesiedziałam w kuchni :Rozgniewany:
Nie można pogadać, usiąść z herbatką, bo ona nie może bezczynnie siedzieć :Zły: no tak, rozmowa z córką to bezczynność ::(: ale dziś już mi przeszło, bo wczoraj to nawet D. jak wrócił to mnie pytał czemu mam taki humor paskudny? No miewam... aż się popłakałam wieczorem...w łazience, żeby nikt nie widział :oops:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Kwiaciarko - z okazji urodzin - spełnienia marzeń - wszelkich - tych duzych i tych malutkich i tych głęboko w serduszku :)

Przekleiłam, bo nie dałabym rady pisać od nowa, w trza iść spać...
A ja dzis od rana - dziecie do przedszkola, Lubego z wiertarką zagonilam zeby rolety zalożył w przedszkolu, zajechalismy, przedluzacze, drabiny, nie bylo kolkow rozporowych takich jak trzeba w skrzynce, wiec castorama, kolki, z powrotem, wiercenie !za male kołki! castorama, powrót wiercenie, zakladanie, zbrojenia, wiercenie, styropian, wiercenie, makabra, zalozone 3 lazienkach po 3 rolety, niby nic, ale zeszlo czasu i roboty, pani sprzatajaca niezbyt szczesliwa, bo okna pomyte, a pył od wiercenia, zmylam jej tyle ile zdazylam z tych okien...
potem w biegu - Luby do pracy na popoludniu, ja podrukowac ogloszenia do rozwieszenia dla chętnych na światłoterapię, bo mikolajkowa promocja z tygodniem bezplatnych zabiegów, porowieszalam troche po blokach, pojechalam po Vicka, z nim do gabinetu w centrum zrobic jednej Pani zabieg Nu Skin galvanic spa z żelami ageLOC na twarz i szyję, potem wlaścicielce gabinetu tez (w prezencie mikołajkowym)- plus objaśnic jej kosmetyki, zabiegi itp itd bo ją wprowadzam w firmę - dziecko moje grzecznie w tym czasie bajke ma mini tv ogladal, z nim potem do auta, zakopalam sie wyjezdzajac, auto mi 3x zgaslo, przod tyl przod tyl wyjechalam, Luby dzwoni jedz zaplac za opony, po drodze odbierz sprzegło, ciemno, zimno do domu daleko, dziecko mowi ze w brzuchu mu burczy, po drodze do KFC(wyrodna matka) i tam zamowilam happy meal a pani mi na to ze to nie mc donalds tylko kfc,co robi zmeczenie i zalatanie z czlowieka... pojechalam zaplacic za opony (bo do mojego auta) choc i tak mam zalozone tylko 2 na przod a na tyl dwie w przyszlym tyg dopiero (logistycznie nie dojechal pelen komplet tych opon) sprzeglo olałam, dziecko do domka, i do spania...
potem sie obrobiłam,odwłosiłam, henna na brwi i rzęsy,wysypalo mnie na twarzy po tej depilacji i jakas taka podrazniona bylam i zaczerwieniona, potem wklepałam w się moje cudne kosmetyki Nu Skin, wyszczypało mnie chwilę po kazdym (duza zawartosc skladników odżywczych) , tonik, enchancer, moisture restore - obserwuję efekty i zachwycają mnie po prostu,no skonczylam sie wklepywac koło 22ej, w miedzyczasie nie bylam przy lustrze ale teraz podeszlam i zero zaczerwienien itp po depilacji, skóra napięta, miekka w dotyku, nawet po kremach Diora czy Estee Lauder nie miałam takiego efektu a były nieporównywalnie droższe...
bede z siebie królika doświadczalnego teraz robic w kwestii tych kosmetyków, załuję, że sie nie sfotografowałam po tej depilacji, bo robiąc zdjęcie teraz już miałabym jedno realne przed i po foto...zamówiłam już z neta kolejne (po cenach hurtowych :) i bedę stosować galvanic spa z tru face line corrector na zmarszczki palacza i siateczkę wokól oczu oraz na cellulit i na pewno foty zrobię !

lece spac, bo nie wiadomo jak dlugo jutro(dzis!) Vic pospi...kaszlał przez sen, ale juz jest cisza, oby pospał spokojnie, a ja na bank jutro zadzwonie sie dowiedziec ile kosztuje test z krwi na tą mykoplazmę, bo mnie ten kaszel niepokoi,nawet jak zakaszle 2-3 razy na dobę oby to nie bylo nic poważnego - ale ile dziecko moze kaszlec skoro osluchowo nie ma zadnej infekcji...

Dobranocka :)

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Czesc::):

Bylyscie grzeczne i dostalyscie prezent do Mikolaja?:Oczko:

U nas z rana pisk radosci, Franus znalazl przy lozku prezent, wielce byl przejety tym, ze Mikolaj przyszedl w nocy::): I z prezentow tez bardzo sie ucieszyl::): Popoludnie mamy zapalnowane na zabawe cala rodzina::):

A wczoraj bylismy na gorce i na zjezdaniu na jabluskzu lub na pupce, ale bylo szalenstwo!::): W sobote z kolei szalelismy na sankach i ogolnie na sniegu, tez byla kupa smiechu::): Ogolnie weekend minal wesolo i rodzinnie::): Fotorelacja za jakis czas bedzie;:):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

a na zabawie mikolajowej zorganizowanej przez solectwo swietnie, Kuba nawet w wezyku biegal a mowil, ze nie bedzie bo jest za stary ;)
Ela spotkala prawie cala grupe swoja z przedszkola lacznie z pania :)
Co chwila bylo - o ten z mojego przedszkola, o ta z mojego rpzedszkola, pozniej latala z nimi po sali, wariowali niezle. Ele najbardziej ciagnelo do chlopca, ktory uchodzi za najwiekszego rozrabiake w przedszkolu :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Witam poniedziałkowo

My mielimy intensywny ale bardzo fajny weekend, teraz zaczyna się tydzień Mikołajowy, aż zazdroszczę dzieciom :Oczko:

Deva – ale u Ciebie intensywnie :)
Fajna praca społeczna dla przedszkola z tymi roletami :yes:
A z tym kaszlem to oby to nic poważnego nie było!

Lema – u nas Mikołaj tylko do dzieci przychodzi :Oczko:, do zeszłego roku jeszcze do K przychodził, ale w tym roku K prosił, by Mikołaj przyniósł mu prezent tylko pod choinkę :Oczko:
A Targi super, nawet K się do tego później przyznał, a zanim tam dojechaliśmy (niestety byliśmy bez auta) to się nasłuchałam, że po co, że zimno, itd. A jak tylko weszliśmy to dzieci od razu wciągnięte były do różnych zajęć i od razu humory inne :Śmiech:. Nawet K już zmiękł, na szczęście, bo już miałam dość jego marudzenia :Kiepsko::Oczko:

Kwiaciarko - super macie sołectwo, że organizuje takie zabawy dzieciom :great:

Wysłałam Renii sms, bo widzę, że ciągle jej nie ma, ale jeszcze nie odpisała.