Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

W domu mamy 18-19 stopni :Kiepsko:. W sypialnia mi taka temperatura nie przeszkadza ale w reszcie mieszkania już tak. Jak się nie ociepli na zewnątrz to chyba farelkę włączę żeby dogrzać mieszkanie :Kiepsko:

Deva – ja też się nieraz dziwię jak dziewczyny są w stanie tak dużo pisać, ale jest potem co czytać :Oczko:. Ja najczęściej piszę jak Maciuś jest na drzemce :)

Isa - no, nareszcie jesteś ::):. Mam nadzieję, że jednak będzie Cię więcej :yes:
Fajnie, że u Was ok ::):. A jak tam postępy z domem?

asia78
Jeszcze sobie dokupie to do autka
VTS--WYJ�TKOWE Naklejki na samochód- 63 wzory (1219647597) - Aukcje internetowe Allegro albo to Bezdyskusyjnie oryginalne naklejki na samochód (1219875963) - Aukcje internetowe Allegro zeby nie bylo takie smutne:yes:

i to z odpowiednimi imionami
Naklejki na samochĂłd z imieniem dziecka PROMOCJA (1218470937) - Aukcje internetowe Allegro
NAKLEJKI NA SAMOCH�D Z IMIENIEM DZIECKA NOWO��! (1219019713) - Aukcje internetowe Allegro
Nie podobaja mi sie naklejki na samochod, to nie moj styl i nie moja bajka:Oczko: Dla mnie to go oszpecisz, ale wiadomo, ze o gustach sie nie dyskutuje:Oczko:

A te naklejki dla dzieci fajne, moze sciagne od Ciebie:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Dziubala
W domu mamy 18-19 stopni :Kiepsko:. W sypialnia mi taka temperatura nie przeszkadza ale w reszcie mieszkania już tak. Jak się nie ociepli na zewnątrz to chyba farelkę włączę żeby dogrzać mieszkanie :Kiepsko:

U mnie podobna temperatura, do spania super, jeszcze pod letnia koldra dajemy rade::): W lazience troche za chlodno, poza tym ok, ale wczoraj rozpalilismy w kominku po raz pierwszy w tym sezonie, fajnie posiedziec przy ogniu::): Francik teraz chodzi spac przed 20, kominek, winko i maz= super wieczor::)::Oczko:

Lema

Chlopcy nie tesknili za rodzicami? Z ktora szwagierka zostali?

Jak Macius sie czuje?:Całus:

Ale Cie zasypalam pytaniami:Oczko:

Chłopcy nie tęsknili :Oczko:. Szwagierkę mam tylko 1 :Oczko: - to siostra K :Oczko:. Mieli fajnie bo szwagierka z mężem są uwielbiani przez moich chłopaków. Poza tym mieli gości z dziećmi więc w szczycie mieli nawet 6 dzieci naraz :Oczko:

Dziękuję, Maciuś czuje się super, jakby zabiegu w ogóle nie miał :Oczko:

Nie mogę się doczekać jutrzejszej kontroli z Maćkiem, mam nadzieję, że będziemy mogli wyjść na spacer i ciekawe kiedy Maciuś będzie mógł pójść do przedszkola?

Dziubala
Lema

Chlopcy nie tesknili za rodzicami? Z ktora szwagierka zostali?

Jak Macius sie czuje?:Całus:

Ale Cie zasypalam pytaniami:Oczko:

Chłopcy nie tęsknili :Oczko:. Szwagierkę mam tylko 1 :Oczko: - to siostra K :Oczko:. Mieli fajnie bo szwagierka z mężem są uwielbiani przez moich chłopaków. Poza tym mieli gości z dziećmi więc w szczycie mieli nawet 6 dzieci naraz :Oczko:

Dziękuję, Maciuś czuje się super, jakby zabiegu w ogóle nie miał :Oczko:

Nie mogę się doczekać jutrzejszej kontroli z Maćkiem, mam nadzieję, że będziemy mogli wyjść na spacer i ciekawe kiedy Maciuś będzie mógł pójść do przedszkola?

Zastanawialam sie czy to o nia chodzi, bo pamietam, ze ma malutka corcie:yes: Nie kazdy na jej miejscu chcialby zostac z dwojka szkrabow i to na dwa dni, :brawo: dla niej, super szwagierka:yes: