Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Kwiaciarko - dziękuję, Maciuś czuje się świetnie, ostatni raz gardło go bolało wczoraj w południe, ale na noc dostał jeszcze syrop przeciwbólowy, dziś też dostanie, tak na wszelki wypadek. Najtrudniejsze jest stopowanie go, w takich chwilach wolałabym żeby był mniej żywiołowy :Oczko:
Właśnie mu zrobiłam przekąskę - biszkopty i zimne mleko do maczania tych biszkoptów :Oczko:

asia78
Umre z tego bezrobocia::(::Padnięty:

Zacznij handlowac na allegro :Oczko::36_3_15:

Bylas kiedys na gieldzie kwiatowej???
Nie wiem czy takie gielda jest w okolicy, ale tam pelno sezonowych pierdolek, moze warto sie zainteresowac.
jak ja prowadzilam kwiaciarnie to bywalam na gieldzie we wroclawiu Dolnośląskie Centrum Hurtu Rolno-Spożyywczego S.A. - Godziny otwarcia

Bo na gieldzie nie tylko sa kwiaty ale cala chinszczyzna, dekoracje swiateczne, znicze, swieczki, chusteczki itp.
Wszystko co w kwiaciarni /za wyjatkiem zniczy i wkladow do nich/ jest minimalnie ze 100% marza.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Na zewnątrz ładna pogoda a my w domu :(
Czekam na brata, ma odebrać Adasia i zostanie z dziećmi, a ja z K jadę po buty dla niego, potem on do fryzjera a ja na manicure i pedicure, jutro fryzjer. Przynajmniej trochę "rozrywek" mam :Oczko:

Renia - super to chińskie Allegro :sofunny:

Asia - czekam na takie "bezrobocie", może po 17-tym się uda :)

Kwiaciarko - to jest życie :), super masz :yes:
Z tego co widzę i słyszę to gardełko po zabiegu boli tak do 2-4 dni.

Hej::):

W przedszkolu bylo kiepsko, Franus wiekszosc czasu przeplakal. Rozplakal sie po sniadaniu, pani mowi, ze rozpacz byla straszna, dlugo trwalo zanim sie uspokoil, prosil, zeby zadzwonic po mame. Po jakims czasie przestal plakac, ale byl smutny. Bardzo ladnie zjadl zupke, drugiego dania tylko troche skubnal i po obiadku znow zaczal plakac, jak przyjechalam to pani mi go placzacego przyprowadzila. Mnie tez kilka lez poplynelo::(:
Widzialam, ze musialo byc ostro, bo Franek jest zachrypniety i bardzo spuchniete mial oczka::(: Ale jestem dobrej mysli, bo jak mnie zobaczyl to przytulil sie, troche wyrzutow porobil, ze sie spoznialm, ze nie mogl sie na mnie doczekac, ze plakal, ale blyskawicznie sie rozchmurzyl, oprowadzil mnie po przedszkolu, rozbierajac sie powiedzial, ze kapciuszki beda na niego czekaly, a pani na odchodne powiedzial, ze jutro nie przyjedzie bo jest weekend, ze przyjedzie po weekendzie::):
Potem powiedzial, ze nie bedzie chodzil do przedszkola, bo musi jeszcze dorosnac:Oczko: ale juz za chwile zmienil zdanie, stwierdzil, ze bedzie chodzil tylko bedzie plakal do mamy:Oczko:
Teraz wszystkim z duma opowiada, ze byl w przedszkolu, ze bylo fajnie, ale troszke plakal do mamy:Oczko: Takze traumy nie ma:yes:

Jakos damy rade, choc nie jest mi lekko::(: W poniedzialek przede mna wyzwanie, bo Franek chce, zebym to ja go odwiozla:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png