Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!!

WITAM W PRZDSZKOLAKACH!!!:lol:

U nas tez dosc zimno chyba ze 20*:takwyszlo:

Stefan mial te drapane testy, nie dostalam wynikow, bo zostaly w karcie, zeby pokazac na wizycie alergolog. Siedzial bardzo dzielnie a na koniec prawie zasnal. Gdyby A. nie zaczal do niego gadac to by zasnal:sofunny:

Wczoraj malo nie spuchalm z dumy. Zadzwonilam w panice do pani od basenu, bo na stronie ich sie ukazala info, ze juz nie ma miejsc. No i p.Asia powiedziala, ze dla nich miejsca sa tylko na innym basenie w grupie dla DZIECI UCZACYCH SIE PLYWAC!!!:Szok:Ze dla Poli bedzie tam miejsce to wiedziala, ale ze Stefana tam przerzuci to mnie zdziwila. No ale w koncu ona jest specjalista i wie co on umie:yes:

Czy i jakie ryby jedza lipcowiatka? Stefan juz 2x raz jadl wedzone szportki:Szok: Bylismy u mamy kiedys i wyjela je i z nim siadla i jadla a nia. Zjald tylko kilka, a dzisja ze mna z 15:Szok: Sam urywa lebki i ogonki i wcina:happy: A na koniec jak juz nie bylo w pudeleczku to skomentowa:" O nie, nia ma brybra":sofunny: Mam nadzieje, ze to bedzie poczatek jedzenia ryb przez niego.bo Pola ani A. nie sa fanami:takwyszlo:

kwiaciarka
A ja kupilam Eli do rpzedszkola juz kurtke przeciwdeszczowa, kalosze ocieplone , czapke i zastanawiam sie nad plecaczkiem, Ela ma nowy niebieski z rozowa syrenka ale chce rozowy koniecznie. Bez sensu kupowac jak ma.

Ja kalosze, deszczak to mam. Plecak tez ma taki maly z minimini. kwiaciarko teraz maja byc z pepa jakies zestawy, ma byc bidon, plaszcz i plecak, tylko nie wiem czy razem czy kazda rzecz oddzielnie

Lema
Rozmawialsimy z Frankiem o przedszkolu wczoraj, Franek pyta: mamo, jak po mnie bedziecie przychodzic a ja bede chcial jeszcze zostac i poprosze Was, zebym mogl zostac to mi pozwolicie?::): Takze nastawienie ma chlopak super, zobaczymy co z tego zostanie po pierwszym dniu:yes:

Mnie sie wydaje, ze nie bedziesz miala zadnego problemu!

asia78
Czy i jakie ryby jedza lipcowiatka? Stefan juz 2x raz jadl wedzone szportki:Szok: Bylismy u mamy kiedys i wyjela je i z nim siadla i jadla a nia. Zjald tylko kilka, a dzisja ze mna z 15:Szok: Sam urywa lebki i ogonki i wcina:happy: A na koniec jak juz nie bylo w pudeleczku to skomentowa:" O nie, nia ma brybra":sofunny: Mam nadzieje, ze to bedzie poczatek jedzenia ryb przez niego.bo Pola ani A. nie sa fanami:takwyszlo:

asia78
Co gotujecie dzisiaj? Nie mam weny w tej sprawie

Jedza. Wszelakiej masci:Oczko:
Bardzo czesto lososia fileta. I wlasnie dzisiaj 3 rybki sie pieka na obiad, juz wstawione, jeden dorsz i dwie ichniejsze, nie znam polskiej nazwy-oczywiscie zlowione przez Michala:Oczko:
Do tego zapiekane ziemniaki i cos zielonego, pasowalaby kapusta kiszona ale nie mam.
I jeszcze barszcz ukrainski z wczoraj.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

:brawo: dla Stefanka!!!

NO i musze pochwalic mojego Mikolajka!!! /oby nie przedwczesnie :oops:/
Pomaszerowal do przedszkola, juz nie wspominal, ze nie chce isc tylko, zebym byla troche z nim /zawsze jestem/. Lezki na pozegnanie lecialy, dawal buziaka przez ogrodzenie, machal paaa ze lzami ale bez cyrkow, bez histerii i darcia. Jak odeszlam nie slyszalam zeby plakal jak to bylo dotychczas, bo darl sie na caly park.
I dzisiaj pierwszy raz bedzie do 14.00-cale 4 godziny.
A ja jajko znosze z nerwow.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

RenataOslo
:brawo: dla Stefanka!!!

NO i musze pochwalic mojego Mikolajka!!! /oby nie przedwczesnie :oops:/
Pomaszerowal do przedszkola, juz nie wspominal, ze nie chce isc tylko, zebym byla troche z nim /zawsze jestem/. Lezki na pozegnanie lecialy, dawal buziaka przez ogrodzenie, machal paaa ze lzami ale bez cyrkow, bez histerii i darcia. Jak odeszlam nie slyszalam zeby plakal jak to bylo dotychczas, bo darl sie na caly park.
I dzisiaj pierwszy raz bedzie do 14.00-cale 4 godziny.
A ja jajko znosze z nerwow.

ale fajnie, bardzo sie ciesze, ze coraz lepiej, 4 h szybko leca ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png