Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
Asia nadal nie wiem co znaczy jednorazowy aparat - jednorazowy dla mnie to po uzytku do wywalenia. To o czym Ty piszesz, to starej technologii aparat ale nie jednorazowy tylko na klisze. A wogole chyba juz klisz nie ma ? :Zakręcony:
Myslalam, ze moze chodzi o polaroida ?

Kwiaciarko, sa takie aparaty, kupujesz od razu z klisza zalozona, robisz zdjecia, wyjmujesz klisze, a aparat nadaje sie tylko do wyrzucenia, drugiej kliszy juz nie mozesz zalozyc:yes:

Klisze dalej sa:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

asia78
Dziewczyny jakie pizamy dajecie do przedszkola? Nowe czy stare? I krotkie czy dlugie rekawy? Dajecie tez jakas przytulanke? U nas nie ma poduszek, wiec bede Stefciakowi jakas poduszeczke kupowala jeszcze

Ja nie mam pojecia, bo jestem totalnie niezorientowana jak jest w naszym przedszkolu. W kazdym przedszkolu przebieraja dzieci do spania?

Musze zadzwonic i dowiedziec sie co mama przygotowac, jaki jest rozklad dnia w przedszkolu itp.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

kwiaciarka
czesc :)

Renata
jak dzis Mikolaj?
.

Lema
Reniu, trzymam kciuki, zeby dzis bylo bez zadnej lezki:Całus: I czekam na relacje:yes:

no i niestety czarna rozpacz z rana, niby szedl do przedszkola ale nie chcial sie ubrac w gumowce i spodnie gumowe /popadal deszcz/, potem pozegnal sie z placzem ale nie histeria, potem jak juz poszlam zadzwonila pani-poszli na spacer na jakis plac zabaw i wogole nie chcial isc, pani go niosla /21kg:Histeria:/ prosila by wytlumaczyc, ze ida na plac i wroca do przedszkola, on panicznie boi sie wyjsciapoza ogrodzenie, bo pewnie mysli, ze w tym czasie mama po niego przyjdzie a jego nie bedzie, ide po niego za chwile, bo dzisiaj troche pozniej wroca z tej wyprawy, az sie boje co mi pani bedzie mowila :Płacz:

asia78
On juz zaczal wiecej mowic, nawet tesc go rozumie:sofunny:I zaczal laczyc po 2-3 wyrazy:happy: dlaje mu trudno za czasownikami idzie, no ale do przodu bardzo jest:lol:

:36_7_8: dla Stefusia!!

Lema
O, np. taki:

APARAT FOTOGRAFICZNY JEDNORAZOWY �lub wesele (1175932034) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba nowa moda nastala na takie aparaty na weselach, choc w naszych stronach jeszcze o tym nie slyszalam.

ja tez nie

asia78
Znalazla sie watroba dla 6 letniego chlopca, ktory zjadl muchomora sromotnikowego:happy: I lekarz mowil, ze do 12 lat dzieci nie powinny jesc w ogole grzybow

dobrze, ze sie znalazla, poza tym rodzice dali tego grzyba do jakiejs potrawy, ale wypowiadal sie lekarz z centrum zdrowia dziecka, to byl przypadek, ze rodzice dodali grzyba do mleczka kilkumiesiecznemu dziecku:Histeria:
ja w swojej kuchni nie dodaje grzybow do niczego, za wyjatkiem aromatu i zapachu nie maja zadnych wartosci odzywczych

lece po mojego szalonego synka

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif