Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ::):
ależ Wam zazdroszczę urlopów, szczególnie, że pogoda ma być piękna :yes:

Ja dziś lepiej, wczoraj po pracy o 17 położyłam się z koszmarnym bólem głowy do łóżka wstałam przed 21 - zjadłam, pokręciłam się i znów do łóżka. Dobrze mi to zrobiło. Mam nadzieję, że po południu będę się równie dobrze czuła jak teraz.

Kwiaciarko fajne prezenty dla Eluni :yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Lema – ja chciałam zrobić blok (Adaś strasznie się napalił na pomoc :Oczko:) ale nie mogłam kupić mleka w proszku :(
Fajnie z Franiem-dziewczynką :D

Isa - nadziejo urlopowa trwaj :yes:
I zdrowiej nam Kochana! :Całus:

Alutka – dzięki za wieści o Sobieszewie :). W weekend K mi mówił, że fajnie, że tam plaże nie są takie zaludnione, to się zdziwi :Śmiech:. U nas dzieci nie mogą się doczekać morza, Adaś pyta czy jutro (wtedy przestanie do przedszkola chodzić) nie moglibyśmy już wyjechać nad morze :D
A gdzie tam mają trampolinę? Moje chłopaki uwielbiają skakać na trampolinie :D

Renia
– na długo musiałaś wrócić do Oslo?

Cześć Kwiaciarko :)

Isa – ale cudne zdjęcie w podpisie ::):. Pokaż duże.

Lema
– fajnie, że przedszkole zaliczone na plus :great:. A z tym zostawianiem u wujka czy dziadka to przejściowe faworyzacje :Oczko:. Co jakiś czas ktoś inny będzie tym Ulubionym, ale mama z tatą i tak ZAWSZE będą najważniejsi :yes:::):

Kwiaciarka – a byliście w weekend u Julka?
Co do prezentów to trampolina jest super, a te wrotki z dodatkami jak dla mnie są nadto przesłodzone tym różem i Barbi. Ale jak Ela jest jej fanką to bardzo się ucieszy z takiego prezentu, a w końcu radość dziecka najważniejsza :yes:
A przedszkolem tak się nie martw, to bardzo rzadkie sytuacje gdy jest jednocześnie 25 dzieci naraz :Oczko:

Isa – jeszcze nie mam upatrzonej hulajnogi, ale na pewno będę chciała z gumowymi kółkami. Chciałabym nad morze wziąć dzieciom ale nie wiem czy zdążymy nowe kupić przed wyjazdem, bo K mocno obłożony pracą a jeszcze jutro jedzie do Zakopanego. Zamiast uciekać od dodatkowej pracy to jeszcze sobie dokłada w tym i tak intensywnym tygodniu. Dla Adasia chciałam hulajnogę już z takimi większymi pojedynczymi kółkami, a dla Maciusia z takimi co z tyłu mają 2 a z przodu 1 kółko.

:)
Ela ma bardzo fajna hulajnoge , dostala od mojej siostry, jak znajde na necie to wstawie .
Wrotek nie dostanie, nie wiem, boje sie ,ze jeszcze za mala, mimo, ze pisza, ze od 3 lat i Ela ma swietnia koordynacje ruchow - jednak jest zosia samosia, jestem pewna, ze byloby, nie ruszaj, ja sama ..... wiec narazie moze jednak zrezygnujemy - a Wy co myslicie?
Dostanie jeszcze plecak barbi bo sobie sama zazyczyla.

Dziubalo bylismy u Julka :) ale on nie wygladal na chorego. Bardzo ladnie z Ela sie bawia.
Isa sliczna Alunia z kotkiem.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Kwiaciarko – no jakby się tak zastanowić, to ja też bym wrotek nie kupiła 3-latkowi, mimo że jestem otwarta na sporty i doświadczenia :Oczko:. Na wrotki to jest jeszcze czas.

My w końcu przywieźliśmy rowerek dla Maćka z tamtego mieszkania, ale okazało się, że poszła dętka w przednim kole, a nie ma kiedy tego zrobić więc w użyciu są hulajnogi :)

Szkoda, że więcej czasu nie mam, to bym dokładniej pooglądała hulajnogi na Allegro. Teraz tak na szybkiego znalazłam, to ta hulajnoga podoba mi się dla Adasia HULAJNOGI: Hulajnoga koĹ�a - 16 cali POMPOWANA !!! (1082792353) - Aukcje internetowe Allegro. Ciekawe czy Adaś chciałby taką?

A dla Maciusia np. ta NOWA SMOBY HULAJNOGA HULAJNOGI DISNEY 3 KOLORY !!! (1087526730) - Aukcje internetowe Allegro Szkoda, że nie ma jakiegoś koszyczka.
Ta jest fajna i tak prosta ale ma plastikowe kółka hulajnogi SCOOTER hulajnoga NIEBIESKA 3-koĹ�owa (1090015341) - Aukcje internetowe Allegro
Na Allegro nie zdążymy kupić ale jakby K miał czas to chętnie zajrzałabym do Decathlonu.

Zmykam parę rzeczy pozałatwiać. A chciałabym jeszcze strój kąpielowy sobie kupić ale chyba dziś już nie zdążę. A jeszcze sandałów nie mam i też by pasowało kupić...

Miłego dnia :)

Dziubalko, Franek jest dosc staly w swoich upodobaniach i ulubieniach- od bardzo dawna dziadek jest na pierwszym miejscu. Mama i tata, a zwlaszcza mama- wiadomo, sa najwazniejsi, ale juz inaczje niz jeszcze kilka miesiecy temu. Choc jak krzywda czy bol to nawet dziadek nie pomaga- tylko mama, ale zdarza sie, co mnie ogromnie cieszy, ze do taty biegnie sie przytulic. A z tym, ze chce do cioci/wujka itp. to chyba znak, ze sie usamodzielnia, rosnie. I mnie to cieszy::): Choc zal, ze to wszystko tak szybko sie zmienia czasem jest:Oczko:

Isa, a ja slyszalam, ze tylko w tym tygodniu ma byc piekna pogoda. A my mamy urlop od przyszlego poniedzialku, a nad morze za dwa tyg. wyjezdzamy. Oby nie padalo non stop.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png