Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piątkowo

Pogoda daje popalić, te zapowiadane 32 stopnie to w cieniu mierzone, a w słońcu wychodzi o połowę więcej stopni :Szok:

U nas w domu na razie nie pojawiły się komary ale bardzo dużo ich jest w ogrodzie przedszkolnym :Szok:

Renia – ja planuję kupić Off do pryskania, wcześniej już kupiłam Fenistil bo Adaś ciągle przychodzi pokąszony przez komary, bardziej go lubią niż Maćka :Oczko:
Oryginalne klapki kupiłaś, i w moim ulubionym kolorze :Oczko:

Asia - zdrówka dla Funia, niech nic się nie rozwinie!

Też chciałabym burzę, żeby trochę orzeźwiła to parne powietrze. U mnie jak słońce przechodzi na stronę balkonu to na Vp. mamy ponad 50 stopni :Szok:, w cieniu "tylko" 37 st. Dobrze, że w domu panuje przyjemny chłodek. K wczoraj kupił chłopakom basen na balkon, tylko trochę za duży (kto by tyle wody lał :Oczko:) i trzeba go wymienić na mniejszy :Śmiech:

Witam poniedziałkowo

My weekend mieliśmy całkiem fajny, mieliśmy debiut basenowy na balkonie :Śmiech: i niespodziewanie byliśmy na urodzinach mojej bratowej ::):. Moje chłopaki całkiem byli wyluzowani czyli świetnie się tam czuli.
Mnie dziś burza obudziła przed 5.00 :Szok:, próbowałam zasnąć ale bez skutku więc od wczesnego rana jestem na nogach. A poszłam spać przed 2.00, bo przez dużą ilość kawy i coli :Nieśmiały: nie mogłam zasnąć.
Dziś jestem w pracy więc nie wiem na ile dam rady zaglądać ale będę się starać :)

Czesc!!

Dzieki za troske o Stefana:smile: W nocy kiepsko spal, bo z nami. Krecil sie srasznie, nie wiem czy z goraca czy z ciasnoty.... Mial jeszcze goraczke w nocy, ale niewysoka. A ta choroba to jakas wirusowka

U nas od rana burze,grzmi i pada co chwile. Ale wczoraj patzrylam na meteo na 2 tyg prognoze i ma byc 23-26, wiec upalow masakrycznych na razie nie bedzie:happy: