Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny :wink:

U nas do rana piękne słoneczko, chyba czas kupić Julci sandałki :mdr:

Pracy mam mnóstwo, prócz tego kontrola, z niczym się nie wyrabiam ::(:

Obok wstawiłam kilka zdjęć z budowy.

Asiu
- Julka czasem jeszcze jeździ wózkiem ale na ogół chodzi sama 9lub jest na rękach noszona)

Kwiaciarko - najbardziej na plaży widać nadwagę dzieci :wink: My w tamtym z przerażeniem właśnie to stwierdziliśmy....a to że dzieci za ciepło są ubierane to już inna sprawa :wink:

Dziubalko - fajnie że spotkanie się udało:great:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Ja nie wiem co kupic... Eli moze nowe kredki, Kubie? nie wiem, moze ksiazke .. musze szybko cos wybrac bo czasu juz nie duzo zostalo. dzis musze upiec ciasto na jutrzejszy festyn i jeszcze na 17 z Kuba do okulisty do szcz-na.
Owozilam z Ela moja mame i Ela zasnela po drodze, spi sobie teraz. Jak wstanie to chyba pojedziemy wszyscy razem do szcz-na moze przy okazji okulisty kupie im cos na dzien dziecka.
Przypomnialo mi sie, ze Ela chciala rolki :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarko ja tez mam Kube do kupienia prezentu i chyba pojade do decathlonu i kupie mu takie do plywania jakby pletwy na rece. I worek na mokre rzeczy. To jest takie kolko, ktore mozesz rozlozyc na podlodze i na nim stanac, wdlac rzeczy a potem sciagnac to wszystko sznurkiem. No bo nie mam pomyslu dla takiego starszaka. A Ty co myslisz o takim prezencie?

O takie lapki
Decathlon - pływanie - basen ćwiczenia swim paddle NABAIJI - Swim paddle small NABAIJI - dla osb trenującychw basenie lub wodach otwartych.

My przykróciliśmy listę prezentów na Dzień Dziecka. Adaś dostanie od nas grę Zygzakową, kolorowankę z kartami Zygzakowymi i jak uda mi się kupić to jeszcze takie autka Dziunię i Niunię :Oczko:. Maciuś dostanie koraliki do nadziewania na sznurek, autka Złomka i Pana Króla, no i chyba ciężarówkę do piaskownicy, bo zauważyłam, że podbiera dzieciom (w sensie pożycza :Oczko:). W zależności jak rozplanujemy weekend to weźmiemy je do sklepu żeby każdy sobie jeszcze coś wybrał dla siebie. Ciekawa jestem co wybiorą :Oczko:
Trzeba rozplanować prezenty na każdy dzień żeby się nie okazało, że potem jeszcze od rodzinki dostaną wszystko na raz.

My dzis jedziemy po ksiazki co rano wygralam w naszej lokalnej gazecie:) I jest impreza w centrum. Liceum z ulicy Ogrodowej bedzie pokazywalo jej historie. Beda kawiarenki, uczniowie w storjach sprzed 100 lat prawie a potem moze lody:)

kwiaciarko Kuba chodzi do szkly z basenem i jeszcze czesto w weekend jezdzi na basen. A tchibo nie wiem czy jest w Lublinie

No, w końcu pranie się skończyło, szybko je rozwieszę i zbieramy się po Adasia a potem na lody :)
Zapowiada się nam emocjonujący weekend. Adaś jutro ma z przedszkola występy w Domu Kultury (ze względu na pogodę nie ryzykowano występów pod gołym niebem). Będą obchody związane z nadaniem przedszkolu imienia, i jeszcze 30-ta rocznica przedszkola, do tego występy z okazji Dnia Matki i na Dzień Dziecka :). Mam nadzieję, że Maciek wytrzyma przez ten czas :Oczko:
Jeszcze w weekend zakupy dla dzieci, ciekawe co sobie wybiorą :Oczko:. W niedzielę pojedziemy do mojej mamy na urodziny. Będzie się działo ::):

Kwiaciarka - każdy chodzi w tym co lubi i mu wygodnie :)

Miłego weekendu :)