Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
Dziubalko mówisz i masz :Oczko: na tych przynajmnie oko zawiesiłam...

Tubądzin - Kolekcje - Ceramika Pięknego Wnętrza

te są świetne w realu, tutaj w ogóle nie widać ich uroku

Zgadza się. Widzę jak na Muratorze pokazują linki do płytek a potem zrobioną łazienkę i czasem trudno uwierzyć, że to te same płytki są.
Płytki fajne ale dekory nie wszystkie mi się podobają. A widziałaś kolekcję Harion?

Maciuś wstał z drzemki w świetnym humorku. Odzyskuje apetyt bo pierwszy raz zjadł płatki z mlekiem. Teraz w głowie mu tylko figle i zabawy, ale muszę mu towarzyszyć bo inaczej buczy :Oczko:

Asia - udanych zakupów :)

Isa - fajnie z 2 łazienkami :)
Owocnej pracy :)

Idę do mojego radosnego Maciulka :)
Później zaglądnę :)

Jestem juz po przerwie wywyolanej wyjazdem na weselicho na Mazury - było gitesowo!!!

Fot nie mam jak wstawic ze swego zapchlonego netboka bo mi sie zawiesza jak probuje to zrobic...postaram sie foty wrzucic w przyszlym tygodniu z jakiegos normalnego kompa...

Droga do Olsztyna byla uciażliwa, deszcz wisiał nad nami, mnostwo tirów i 3 wypdki po drodze widzielismy w tym jeden bardzo powazny...za to przygotowania do wesela juz byly opijane, w dzien weselny byla najpierw ! komunia sunka pani mlodej, popoludniu ceremonia w USc a potem weselicho na ktorym bylam morze wódki wypiłam i za wszystkie ostatnie lata sie wybawiłam do 6ej rano, a poprawiny byly w 2 turach bo pierwsza juz od sniadania z panstwem mlodym w poludnie, a po kilku godzinach spania mały balet w domku w ktorym mieszkalismy... kolejnego dnia nie wiedzialam z ktorej strony mam zoladek a z ktorej glowe, ale jest co wspominac!!! ból stóp i mięśni przypominal jeszcze kilka dni jakie byly balety :)
a niskromnie powiem, ze wygladałam (w parze z moim Lubym) jak z żurnala wycięta ;)

największe jaja były z prezentem dla młodej pary, ktory został w moim aucie w P-niu!!!
dobrze ze rodzinka kumata nadała mi go pociągiem, z którego został odebrany "w locie" na dworcu w Olsztynie ;)

was nie jestem chyba w stanie nadrobic, grupa tak liczna i tak aktywnie piszaca ;)

buziaki dla was, zdrówka dla wszystkich, pozdrawiam serdecznie :) :) :)

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Czesc,
u nas kolejny dlugi sloneczny, nawet bardzo sloneczny weekend, jutro jeszcze drugi dzien zielonych swiatek i wolne od pracy.

Koncza sie odwiedziny mamy a szkoda, bo mam troche luzu, pozalatwialam sobie kilka zaleglych spraw miedzy innymi lekarza i chora nerke. Zakamineniona jestem cala, ledwo ta laparaskopia a tu 1cm kamolek na lewej nerce, czekam na wizyte w szpitalu. Bede miala kontrast, potem zobacza co dalej, czy laser czy zabieg.

Mikolajek byl dzisiaj z babcia i Michalem w muzeum-zoologicznym, byl zachwycony, ale makiety szkieletu dinozaura sie bal, choc po powrocie do domu z wielkimi oczkami opowiadal co widzial.

kwiaciarka

Do lekarki weszlysmy, powiedziala ladnie dziendobry, dodala ,ze jest chora.
Po wchili:
ja mam pytanie , czy masz cukierki?

cukierki byly, Ela dostala 1szt,.
na wychodne jeszcze zapytala czy moze lody jesc, jak uslyszala ,ze nie , to mina zrzedla i nawet poleciala lezka ;)

Lema
Franek ma dzis faze na pytanie o wszystko: "mamo, a czemuż tak?"::): Smieszny jest::):

tez bylam u lekarza z Mikolajem, bo dlugo kaszlal, rowniez pytal lekarza, czy moze jesc lody i lekarz oczywiscie zabronil, Mikolajowi mina zrobila sie smutna, ale przyszedl do domu i tylko powtarzal,ze lodow jesc nie moze

w przychodni zaczepial ludzi, do kazdego >haj>, starsze malzenstwo do niegopo norwesku a on odwrocil sie do mnie i text> mamuś co oni do mnie takie pierdoły gadają :Oczko:

Lema

Niestety postanowilam dzis rano, ze wracamy do pieluszek nocnych::(: Nie wiem juz ktora to z rzedu noc zsikana, Franus zsikuje sie juz okolo polnocy. A ze jestem przeciwna budzeniu i sadzaniu na nocnik to postanowilam wrocic do pieluszek::(:

u nas to samo niestety

asia78
Isa sama nie wiem co lepiej oczoplas czy jak nasi rodzice mieli 3 kolory do wyboru:oops:

i to w pewexie :Oczko:

isa32
Dziubalko mówisz i masz :Oczko: na tych przynajmnie oko zawiesiłam...

te są świetne w realu, tutaj w ogóle nie widać ich uroku

asia78
Mi sie podoba 1 i 3. Do 2 to trzeba jednak bardziej cala chalupe dostosowywac. A te sa bardziej neutralne

mnie tez 1 i 3 ze wskazaniem na 3:36_1_1:

Lema, zapomnialam napisac, ze mikolajek w zeszlym roku dostal taki sam traktor z przyczepa jak Franio dostanie , byl zachwycony!!!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif