Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny witam was wszystkie serdecznie "po przerwie":Oczko:

ostatnimi czasy u mnie troche sie znowu dzieje no i nie nadązam za wami - tyle piszecie:Oczko:

asia78
IDe po Funia, bo juz sie stesknilam:yes: Cikawe czy cos zjadl czy siedzi i teskni

A swoja droga nie myslalam, ze bede go zostawiala tak chetnie:Szok:

Do jutra!! Milego dnia!!

Vic tez chodzi do przedszkola - zaczął 1 kwietnia, pierwsze 2 tyg chodzil tylko od rana do poludnia, bo to spanie po obiedzie, nie chcialysmy z Paniami zeby sie zraził...bo w domu nie spi...ale kolejny tydzien juz był na cały dzien i jest super - tak mi sie dziecko zaaklimatyzowalo ze w ogole ani razu za mną nie płakał:yes:
wszystkie panie tak go chwalą, ze pekam z dumy...

Dziubala
Wczoraj Maciek był w żłobku a tam śpią ok. 1.5h, a Maciek potrzebuje dłuższej drzemki więc może dziś odsypia :Śmiech:

Miłego popołudnia :)

a Vic sie przyzwyczaił do drzemek w przedszkolu, czasami tylko leżał i słuchał bajek,ale ostatnie dni zaczął spać...

asia78
Cale szczescie, ze chociaz schudlam tyle ile trzeba bylo:happy: Ide obok popisac

:brawo: gratki schudnięcia!!!!!!!!!!

Dziubala

Renia - oby otworzyli przestrzeń powietrzną. Jest jeszcze trochę czasu :)

Ano! ja leciałam do Oslo w srodę, pierwszego dnia jak otworzyli przestrzen powietrzna po wybuchu wulkanu, jeszcze rano byly loty do/z Sandefjord odwołane,ale popoludniu juz puscili i teraz wizzair wykonuje wszystkie planowe loty...

asia78
Renata z Oslo lataja samoloty!!!:lol: a do czwartku to jak zamkna to i otworza pewnie

no mam nadzieje ze nie zamkna, a przynajmniej nie w poniedzialek kiedy to mam bilety na powrót do PL!

isa32
Ja nie wiem co bym zrobiła jak by wygrał JK :Szok: emigracja na 5 lat :Oczko: liczę na narodowy rozsądek :yes:

no mam nadzieje ze nie wygra, bo nie po to sie zdecydowalam na powrót do PL zebym musiala stamtad uciekac jak wszystko trachnie pod rządami tego pana...moim zdajem to on sie nie nadaje, chociażby (!) z braku zony...(i nie tylko )

RenataOslo
My mamy komunie 2 maja, na przyszly czwartek zarezerwowany samolot, ale jesli nie beda lataly to samochodem z Mikolajkiem sie raczej nie wybieram, moze T pojedzie z Michalem-nie wiem- Skandynawia znow zamknela przestrzen, od zachodu Norwegii idzie kolejna fala pylow

Komunia u corki T brata

wczoraj nie sprawdzalam, ale dzis tez planowo loty z sandefjord lecą...chyba ze macie wykupione z gardemoen, tam bylo lotnisko zamkniete - ale trudno sie dziwic, to lotnisko jest i tak zbudowane w bardzo niesprzyjajacym lotniczo terenie (mgły itp, jakas taka "czarna dziura" juz lepsze było to na Fornebu w Oslo ale nie chcieli miec lotniska w miescie - a ja za to własnie Poznan uwielbiam...)
w razie czego bedziesz wnosic o zwrot kosztów a sprawdx sobie loty na wizzair...

alecwi
isa32
Alecwi zazdroszczę, że sama sobie szefujesz :Oczko: też bym chciała :yes:
Michaś chodzi do żłobka? Jak z chorobami? Bo my niestety zrezygnowaliśmy.

Isa, moja kochana teściowa zajmuje się Michasiem jak jesteśmy w pracy, także na razie mało nam choruje. Od września mały idzie do przedszkola (dostał się hurra) i mam nadzieję, że dobrze to zniesie. Bedzie miał kontakt z rówieśnikami a i babcia wreszcie sobie odpocznie...
Pozdrawiam pa..

Vic w przedszkolu a ja wzielam sie ostro za dzialania w celu bycia sobie znowu szefową - znalazlam fajny lokal na studio masazu tylko jest w stanie deweloperskim wiec teraz mnie czeka urządzanie jesli sie dogadamy z wlascicielami bo teraz pomiary itp i trzeba pomyslec jak to technicznie rozwiazac...
dzielnica willowa, piekne spokojne uliczki, wokol mnostwo gabinetow lekarskich prywatnych...
opcja tylko finansowa jak zwykle, bo wszystko wlasnym nakladem, nie mam co liczyc na kredyt a dofinansowania unijne zajmuja rok od rozpoczecia starań do wypłaty kasy...ale bede sie starala, na sprzety i tak...

chwilowo jestem w NO, umówiona wizyta u ojca Vicia...
w Wielkanoc to on był w PL...

udanego weekendu wam zycze:36_3_15:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

no tego ci zycze, ja sie dosc nastresowalam w srode czy polece czy nie i czy to aby na pewno bezpieczne...ale ponoc znad PL chmura pyłu idzie na Rosję...

zaluje ze do Poznania nic nie lata z blizszego lotniska i ze trzeba sie telepac az do Sandefjord...ale za to w P-niu mam do domu z lotniska kwadrans ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

W sobote u logopedy nie dowiedziala sie niczego nowego. Cwiczenia, ktore mi pokazala sma z nim robie od dawna. Powiedziala, ze mozna przychodzic raz w miesiacu. Ale dlaczego nie mowi nie pwoeidziala, chyba sama nie wiedziala.

A z postepow to Stefan zaczal wczoraj robic siku na trawke. A sobote jak jezdzilismy do logopedy top moj szalony maz zapakowal nocnik i Stefan sikal na nocnik na trawie. Dobrze, ze to bylo pod kurierem wiec nikt tego nie widzial. A wczoraj w Kaziutku mielismy nocnik, ale w samochodzie a bylismy na spacerze daleko. No i zrobil na trawe a potem nawet na stojaco:Szok: Oczywiscie dzisiaj jak bylismy na tarasie to tez chcial na trawke:smile: