Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Nagram Ci wieczorem filmik za Stefanem. Nam bardzo dobrze wychodzi to z pomoca loteryjki z Granny albo ksiazek. Mowie gloweni ja oczywiscie. Co to jest? Stefan ze cos tam. Tak, to jest grzebien. Czerwony grzenien. A gdzie on lezy? Stefan. Tak na stole. Itd... No po prostu musisz bardzo duzo mowic i pytac go co to jest i opowiadac o tym co jest na obrazkach

kwiaciarka
Alutko a po co az o 5.40 ? na ktora masz do pracy?
Ja wstaje 6.10 , spac srednio 22.

Do pracy mam na 7,30 najpóźniej z domu muszę wyjść o 7.10 :wink:
Wstaje o tej porze żeby mieć trochę czasu dla siebie tzn. na ubranie się, umalowanie, przygotowanie wszystkiego dla Julki a o 6.20 przyjeżdża moja mama już bo tak jej dojazd pasuje więc mam czas żeby z rana z nią pogadać bo jak wracam z pracy to ona od razu na autobus powrotny idzie :wink:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Noz eby o 4 ranos tac w klejce zeby dziecko zapisac do przedszkola to dla mnie juz "chore" no boshe jak wyscig to wyglada...
ja juz wiem na99 % ze Oliwia sie niedostanie tu u nas ....mimo ze niezanioslam deklaracji, 1 marca byl pobo deklaracji a 1 marca w tens am dzien juz wsztsko zajete....
a ja niepracujaca wiec niewiemniemam co wogole zanosic chyba...:eee:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

asia78
kapiele slowne - Szukaj w Google

A u logopedy nie robicie takich cwiczen? Macie cos robic w domu czy tylko w gabinecie?

U Maćka jest inny problem więc i inne ćwiczenia robimy. W domu też, obowiązkowo :yes:. Odpuściłam mu przez ostatnie dni bo zaczął się denerwować ale przy okazji nas zaskoczył kilkoma słowami z różnymi sylabami więc puchnę z radości ::):

asia78
Dziubala
Asia - aaa, to już wiem o co chodzi. Fajnie, że Funio nie ma problemów z mową :)

Jak nie ma? Ma tylko caly czas cwiczymy. Codziennie cos tam sie z nim robi

No wiem, że ma, tak ogólnie w związku z ORM. Mi chodziło o to, że Funio powtarza nowe słowa i robi to z tego co widzę bezproblemowo :)
Maciuś też zrobił wielkie postępy w porównaniu z tym co mówił 2 m-ce temu.

Babeczqa - koniecznie zanieś formularz do przedszkola :yes:. Co z tego, że jesteś nie pracująca? Jak nie zaniesiesz to tym samym nie dasz szansy Oliwce. Masz jeszcze czas, z tego co kojarzę to w Poznaniu podania składa się do 26 marca. I też tak macie, że oprócz głównego przedszkola wpisujesz 2 rezerwowe więc szanse rosną. Głowa do góry.

Asia - ja zdjęłam pieluchę najpierw w dzień, a potem patrzyłam czy po nocy są suche. Kilka z rzędu było suchych więc przestałam zakładać. Na spacery od razu wychodził bez pampka.
A sika na siedząco do nocnika albo do muszli. Na muszli sobie radził od początku a nie mamy nakładki więc tym bardziej się cieszyłam :)
Na stojąco próbował kilka razy ale widzę, że woli na siedząco. Adaś też tak miał i nie wiadomo kiedy przeszedł na tylko stojąco więc czekam kiedy Maciek tak będzie miał :Oczko: