Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
isa32
asia78
Znalazlam sobie robote. Posprztam lodowke

a nie miałabyś ochoty posprzątać dwóch? Ja mam taką niedużą :Oczko:
Tia a moze Ci jeszcze dokumenty i listy poukladac?? Mam dwie znienawidzone czynnosci, lodowka i wlasnie taka kupa korespondencji:takwyszlo:

:sofunny: to są też moje dwie znienawidzone czynności. Papiery sprząta D. jak już się porządnie na mnie wkurzy, że w nich bałagan, ale za lodówkę nie chce się wziąć :Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Vic zjadl tylko pol miseczki malej zupy i dostal kaszke w butli i polozylam go...
na 14ta moja maman jest umowiona do kliniki weterynaryjnej z moim rotweilerem, ktorym sie zajmuje odkad ja wyjechalam do NO - wczesniej myslalysmy ze to "tylko" stawy i porazenie miesni i nerwow po probie otrucia przez sasiada - wczoraj usg wykazalo duzy 3x4cm guz nowotworowy na sledzionie...robili mu wszelkie badania, dzis maja byc wyniki, dostal blokady na stawy...

nie wiadomo czy wkrotce nie bede musiala wypelnic najsmutniejszego obowiazku wlasciciela chorego psa...
ma juz ponad 11 lat, jak na rotka to juz duzo, srednio zyja 8lat potem starzeja sie w szybkim tempie...
nie mniej jednak jakby go msciwy sasiad nie probowal otruc (za to ze jego kundel rzucil sie na moja mame i Ardan ją obronil i w efekcie tamtego pogryzł ale nie mocno jak na rotkowe mozliwosci, raczej byla to typowa obrona) to pewnie zylby dluzej w zdrowiu a tak od zeszlego lata bardzo podupadl na zdrowiu...

w tym roku moja maman musiala jechac uspic psice swojej córy, 14 letnia sukę owczarka kaukaskiego, tez stawy, nie miala juz sie sil dzwignac po spadnieciu ze schodow...

zawsze kochalysmy wielkie psy, ale maman juz wiecej miec nie chce, ja tez nie - chyba ze sie domu z ogrodem dorobie, bo w mieszkaniu to ciezko psa trzymac a jorka nie kupie ...
siostra kupila teraz beagla - slodka wariatkę ;)

i o ile kaukaska siostry byla grozna dla wszystkich oprocz domownikow to Ardan - rotek jak maskotka wielka, ile dzieci sie przy nim wychowalo...
wielkich szans nie ma - wczoraj weterynarz powiedzial ze nawet jak reszta wynikow bedzie dobra to przy tym guzie to maks rok by mu dal, ale Ada nie ma apetytu a u niego to juz oznacza stan cięzki...w koncu pies cinie powie ze go boli, a rotki maja niski prog bólu, wiec piszczalby juz zdychajac, jesli w ogole...

od szczeniecia go chowalam, tresowalam, jedzonka jak dla dziecka, treningi, wystawy...przykro ze jest w takim ciezkim stanie...

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

asia78
Powiem Ci Reniu ze ja juz calkiem zglupialam teraz z tym CBA i calkiem nie wiem co myslec...

jak dla mnie to dawne KGB!!!

asia78
U Stefana tez chyba jeszcze piatek nie ma

Mikolaj ma 2 na dole

Dziubala
Devachan
dziewczyny szczepicie dzieci p/grypie??

Nie. Nikt się u nas na grypę nie szczepi.
U mnie tez nikt.

isa32
Dziubala
Devachan
Dziubalko, u nas kromka to piętka ;)
Hehe, u nas piętka i kromka to 2 różne rzeczy, ale obie dot. chleba :Śmiech:

to tak jak u nas ::):

i u nas.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Dziubala
Ale mi faceci w domu popadali, hehe. Adaś niespodziewanie padł o... 17.30, pół godziny później nie szło go dobudzić więc na śpiocha przebraliśmy go w piżamę i zanieśliśmy do jego pokoju. K padł o 18.30 (jego rozumiem, bo całą noc pracował), po czym Maciuś jeszcze w czasie trwania bajki zaczął mi usypiać na kolanach więc bez kąpania położyłam go spać. Dziwnie tak wcześnie zostać samemu na posterunku :Śmiech:

fajnie!! super ::): można posłuchać... ciszy :D

Dziubala
A, masaż boski, godzina WSPANIAŁEGO relaksu, normalnie odleciałam w czasie tego masażu relaksacyjnego. Za tydzień idę na masaż kamieniami :Śmiech:. Ciekawe jak wtedy będzie :Oczko:

aż Ci zazdroszczę :Oczko:

isa32
Witam ::):
Ala dycha jak 'stary gruźlik' z nosa się leje, ale noc naprawdę ok :yes: przespała się po południu, sama chciała, przed 20 szybkie mycie i znów do spania, ale dostała nurofen, bo znów ucho bolało... padła po czym wstała po 30 min. rześka jak skowronek: "nie chcę pać, chcę czytać" :Oczko: no i do 22 nam zeszło, pewnie siedziałaby dłużej, ale ja zasypiałam na stojąco i jakoś ją przekonałam do wspólnego spania.
D. wrócił o 1 w nocy - tym samym koniec pobytów poza domem :yes:
Mam dziś dzień na 'nie' wstałam chyba lewą nogą :Oczko: taka wkurzona jestem na wszystko i na nic... na 15 do dentysty a nie wiem czy mi się uda z pracy zwolnić.

dzielna dziewczynka :yes: niech szybko zdrowieje!!
Tobie kochana zycze poprawy nastroju!

Lema
CZesc::):

Wrcoilam do domu po 18 wczoraj, Franio byl taki steskniony, ze juz poplakiwal do mnie. W nocy nadrabial, kilka razy sie budzil na przytulanie:yes: A rozbroil mnie jak konspiracyjnym szeptem powiedzial: mamo, pokaz mi, co mam Ci pokazac? gdzie mam Ciebie pocalowac::):

słodziak kochany ::):

asia78
U Stefana tez chyba jeszcze piatek nie ma

u nas tez brak 5-tek

Alutka7912
Podroż samolotem minęła nam bez żadnych przygód tzn. w tamtą stronę Julka przespała lot samolotem razem z lądowaniem a spowrotem już sie trochę nudziła zwłaszcza że mieliśmy małe opóxnienie ze startem a póxniej w Gdańsku straz graniczna nie chciała nas z samolotu wypuścic bo wczoraj z uwagi na złe warunki pogodowe na inncyh lotniskach wszystkie samoloty lądowały w Gdańsku :Szok:

super, ze wrociliscie cali i zdrowi! fajnie ze jestes zadowolona z wyjazdu ::):

asia78
Znalazlam sobie robote. Posprztam lodowke

a moją tez możesz??

asia78
Paczka!!!!!!!!!!! I coli!!!!!!!!!!!!!

:sofunny:

Dziubal jak mozesz syna oszukiwać ze placek to mieso ? hee :Oczko:

O Kwiaciarce myślę...

Babeczqo trzymam kciuki zeby u Oliwki sie nic nie rozwineło!

Deva
przytulam!

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png