Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Alutka7912
Lema
asia78

Nastepna?? To juz chyba tylko Julka Alutki zostala grzeczna:smile:

Stefan od paru dni nie chce jesc obiadu. Ani zupy ani drugiego:Zły:

Alutka
pislaa, ze Julcia od czasu do czasu tez sie umie pozloscic, mniej lub bardziej, ale chyba wszystkie dzieci sie awanturuja::): Przeciez wszytskich emocji sie ucza i wszystkie emocje odczuwaja, zlosc tez:yes:

Juluś czasem jak wstanie lewa noga to od rana jest na NIE...nic jej nie odpowiada, nic nie pasuje....na szczęście zdarza się to sporadycznie :wink: Najczęściej złości się jak chce obejrzeć bajkę a ja jej na to nie pozwalam....wtedy zazwyczaj rzuca bajkę na podłogę i jest obrażona.....jednak jak proszę ja żeby podniosła to co rzuciła i położyła na półkę słucha się mnie. Jakos nie moge narzekac na mojego Julusia :mdr:

No wlasnie, taki zlosci sa u kazdego malucha::): A Franus tez czasem wstaje lewa noga, ale to z popoludniowej drzemki. Rano zawsze jest jak skoworoneczek, i albo chce od razu wstac i sie bawic albo chwilke poprzytulac do mamy. Uwielbiam ten drugi wariant::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

kwiaciarka
Ela od paru dni ma swoje fochy.
Czasem trace cierpliwosc i mowie = a siedz sobie i wrzeszcz :)
Po paru minutach sama przychodzi w przeprosiny i mowi - Ela be czy Ela dobra?
Nawet zaliczylysmy foch podlogowy z tupaniem nogami :)

Stefan pare dni temu obudzil sie w nocy i wola pic. Ide niose wode, nie. Wzielam Poli sok i mu daja a ten fry go przez pokoj. To powiedziala, ze z niegrzecznymi chlopakami nie gadam i ide spac. Poszlam a tu histeria. Waenie nogami w podloge i inne atrakcje:Zły: Ale zadne z nas sie nie ruszylo z lozka:lol: i za chwilke przyszedl soie polozyl miedzy nami. I wtedy sobie pomyslalam, ze dobrze jest mieszkac na parterze:lol:

asia78
kwiaciarka

Stefan pare dni temu obudzil sie w nocy i wola pic. Ide niose wode, nie. Wzielam Poli sok i mu daja a ten fry go przez pokoj. To powiedziala, ze z niegrzecznymi chlopakami nie gadam i ide spac. Poszlam a tu histeria. Waenie nogami w podloge i inne atrakcje:Zły: Ale zadne z nas sie nie ruszylo z lozka:lol: i za chwilke przyszedl soie polozyl miedzy nami. I wtedy sobie pomyslalam, ze dobrze jest mieszkac na parterze:lol:

:sofunny:

Lema
kwiaciarka

No juz nie przesadzaj z ta utrata cierpliwosci::)::sofunny: Cikawe co bys zrobila jakbys byla mama Funiowatego. Chyba musialabys byc na lekach:smile:

Lema
kwiaciarka

No juz nie przesadzaj z ta utrata cierpliwosci::):

no co, wczoraj sie we mnie gotowalo heheh
zostawilam ja, powiedzialam ,ze ide siku, a tak naprawde poszlam do lazienki policzyc do 10 :Oczko: zlapalam gleboki oddech i wyszlam ponownie ujarzmic "potworka" heheh

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
Lema
kwiaciarka

No juz nie przesadzaj z ta utrata cierpliwosci::):

no co, wczoraj sie we mnie gotowalo heheh
zostawilam ja, powiedzialam ,ze ide siku, a tak naprawde poszlam do lazienki policzyc do 10 :Oczko: zlapalam gleboki oddech i wyszlam ponownie ujarzmic "potworka" heheh

Kwiaciarko, no ja nie wiem jakim trzeba byc czlowiekiem i jaki miec nerwy, zeby dzieci czasem nie wyprowadzily z rownowagi. Dla mnie utrata cierpliwosci to jest krzyczenie na dziecko na przyklad, ale to, ze mnie wkurza Frania zachowanie to nie. Tez licze do 10, tez wychodze. Czasem jego zachowanie mnie zupelnie nie rusza, jestem sila spokoju, a czasem jak przegina to mnie nosi.

czesc

jestem u mamy.
Dlatego rano mnie niebylo:oczko:
Dzisiaj znowu mega histeria..K. wstal. i uspokoil ja w doslownie minute:lol: wdziecznamu za tojestembardzoooo.
Moze jakospoowli jej przejdzie.

Oliwii idzie teraz dlna 5- tka ząbek..znowupaluchy do buzi kladzie.
POgryziony smoczek raz teraz wlozy do buzi idzie wodstawke..no niechce laska ikoniec a be mowi i fujjj!!:oczko:

W nocy mielismy maly wypadek- zsiusiane lozko...ale przebranei spanko dalej...

Alutka - "Podstawy prawa cywilnego...auto E. G...niepamietam niemam przed soba wykazu....ale jeszcz ejakakolwiek o podstawach prawa....zreszta napisze Ci jeszcze na jaki temat bym potrzebowala...bylabym wdzeczna...na wlasny koszt biore wsyztsko!!!!jakbys miala:yes:

Kaszki -Oliwia niechce i niedostaje....Nutramigenu tez juz dawno nie dostala....Raz w tygodniu dostaje zwykle mleko z platkami...narazie zadneuczulenie niewyszlo.
Na sniadanie i kolacje to: kanapki, tosty, jajo, kielbaska, jajecznica....

raczej Oliwka jest karmiona typu zupki, i inne dania jak wiem ze niezje a chce zebycos tkneła....ale tez sama zje...kotleta widelcem i w rece trzyma tez...frytki zje sama i tak dlugo siedzi i wtyka ten widelec az konca niewidac.... jajo sama... jogurtu nie, zup raczej sama nie....raz po raz zdazysie ze zje ale wodnita czesc:oczko:

Tak tran dostaje Oliwia na zmiane z witamina C i multiwitamina...procz tego wapno codziennie...

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png