Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Renata robi sie!!!!!!!! Pralka wlaczona:sofunny:

:sofunny:

Lema
Wsrod wielu okreslen jakich uzywam wobec Frania jest słodyczka i wczoraj mowi do mnie: mamo, patrz co Twoja slodyczka zrobila::): A jak wracalismy do rodzicow wieczorem to pyta mnie gdzie zaparkujemy samochod, mowie, ze nie wiem gdzie bedzie miejsce, a on na to: mamo, nie przejmuj sie, obok garazu zaparkujemy::):

slodycz, sama slodycz! pieknie Franiu mowi!

brac!!
wcale barierki nie sa za dlugie czy za wysokie, Mikolaj ma i do tego 70 tke i sie nie obija, schodzi bardzo ladnie w miejscu do tego przeznaczonym, nie przez barierki, ani razu nie spadl ani nie obil a wczesniej w lozeczku byl jak wańka wstanka i tez sie balam!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

isa32
samochód jest fajny :yes: moja przyjaciółka też kupiła synkowi, efekt taki, że i tak do mamy do łóżka idzie :Śmiech:

fajny, ale jak sie rozgladalam za lozeczkiem dla Mikolajka, to zazwyczaj te samochody mialy plyte zamiast szczebelkow pod materacem, trzeba na to zwrocic uwage

isa32
Asia mówisz i masz :Oczko:

PIEKNA!!!!!!!

kwiaciarka
Lema ja bym kupila samochod - napewno :)

ja nie

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Wpadlam jeszcze na chwile::):

Reniu
, no chyba jednak nizsze se ta barierki u Ciebie jak patrze na zdjecie:yes: I wyjscie tez jakby szersze, ale z tym to chyba nie bedzie problemu, zeby je porzerzyc, po prostu uciac barierke i tlye. W sumie do polowy lozka by wystarczyla:yes:

A z samochodem to sama nie wiem, L. na pewno bedzie przeciwny.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam środowo

Maciuś dziś przespał calutką nockę i wstał dopiero o 6.10. Ale nas rozpieścił, chcę tak codziennie :D
Byłam dziś na kontroli u ginki (spóźniłam się jakiś rok :Nieśmiały:) i cytologię zrobiłam więc to mam już z głowy. A potem z Maciusiem byłam w Ikei (w końcu mam narzutę do sypialni :D), poszalał w kulkach, potem jeszcze poszliśmy do parku i jak wróciliśmy do domu to padł szybciutko :Śmiech:

Renia - zdrówka dla Mikołajka!
Fajny ten laptop na prezent :great:

Deva - super, że za tydzień Vic będzie miał już swój paszport. Jakie masz dalsze plany na swoje życie? (ale to brzmi) :Oczko:

Babeczqa - zdrówka dla Was!
I oby smoczek już nie wrócił!

Sinka - fajnie, że już we własnym domku. Kubuś śliczny i zdolny chłopczyk ::):

Asia - super takie miniprzedszkole :great:. A Ty musisz z nim siedzieć?

Kwiacarka - powodzenia Kubusiowi w nauce sakramentu!

Isa - świetnie, że udało się kupić sukienkę. Ja bym nic już do niej specjalnie nie kupowała, na weselu jest gorąco i tak się szybko rozbierzesz :Oczko:
A taki protest żłobkowy to normalka, na szczęście mija :yes:
Zdrówka dla D!

Renia - dobrze, że udało się ze smoczkiem. Nie wracajcie do niego, wyrzuć wszystkie do kontenera :Oczko:

Lema - słodziutki Franio z tą "słodyczką" :Podziw:

Lema
Co myslicie o takim lozku dla Frania:
ŁÓŻKO 90 x160 ORANGE OD MEBLO-DEK, 2 LATA GWAR. (750733185) - Aukcje internetowe Allegro
Brac?

Ja bym nie wzięła, bo wg mnie za długi ten bok ochronny. Poza tym to łóżko jak dla mnie jest takie przytłaczające. Ale to Tobie i Franiowi ma się podobać :Oczko:

Lema
A o takim co sadzicie?:
ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE SAMOCHÓD-ŁÓŻKO NODY (738118964) - Aukcje internetowe Allegro

Mnie się takie autkowe bardzo podobają :yes:. Tylko zwróć uwagę na długość materaca i na ciężar dziecka, które może na nim leżeć.

Lema
A posciel jaka macie, jaki rozmiar i gdzie kupowana?
Pościel z tych "dorosłych" 140x200 (mają tapczan 80x180), tylko oczywiście z motywem dziecięcym. Na razie kupiłam im tylko 1 prześcieradło, a tak to dostawali pościel w prezencie (za naszą podpowiedzią) :Oczko:

Lema
Wpadlam jeszcze na chwile::):

Reniu
, no chyba jednak nizsze se ta barierki u Ciebie jak patrze na zdjecie:yes: I wyjscie tez jakby szersze, ale z tym to chyba nie bedzie problemu, zeby je porzerzyc, po prostu uciac barierke i tlye. W sumie do polowy lozka by wystarczyla:yes:

A z samochodem to sama nie wiem, L. na pewno bedzie przeciwny.

Moj T tez byl przeciwny.
Sa nizsze albo tak sie wydaje, bo jak pisalam wczesniej kupilam 12 cm materac a nie jak zalecali 6cm. A mnie sie wydaje, ze to materac powinien by najwazniejszy w łóżku i kupilam lepszy gatunkowo.Tak mi sie zdaje przynajmiej.
W tych barierkach sa nawiercone otwory do mocowania, wiec jak utniesz, to juz bedzie jakis klopot.
tu kupilam ŁÓŻKO DLA DZIECKA 70x160 BIAŁE GWARANCJA !!! (698082905) - Aukcje internetowe Allegro
a materac tu Materac do łóżeczek SYLVI kokos-bonel 70/160/15 (703986022) - Aukcje internetowe Allegro

o i nawet doczytalam, ze materac ma 15 cm a nie jak pisalam wczesniej 12cm.:oops:

Lema
A posciel jaka macie, jaki rozmiar i gdzie kupowana?

posciel to mam jeszcze ze starego łózeczka
koldre mam z jyska Dyne 2x280g Høie ALLERGO 100x140 hos JYSK.
u nas nie ma takich rozmiarow w jysku
i pościel rowniez z jyska Junior sengesett OLE BRUMM hos JYSK.