Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc::):

Wczoraj zasnelam razem z Frankiem:Szok: Nie pamietam kiedy mi sie to zdarzylo ostatnio. A dzis obudzilam sie z takim bolem glowy, ze oczu nie moglam otworzyc. Dzien zaczleam od tabletki przeciwobolwej. ALe najlepszym lekiem okazal sie Franus- skacze po mnie (a mi przy kazdym jego ruchu glowa peka) i mowie Franio, co Ty wyprawiasz- a on: mamo, przeciez jestem niemozliwy::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema

A zlew jest taki jasny, ze nie wiem czy bedzie latwy w utrzymaniu czystosci:Oczko:

polecam taka paste biologicznie degradowalna taka biala, produkt taki kiedys reklamowany w TV shop ale ja mam taka i bez szorowania doczyszcza pieknie wszystko!
no i nie uszkadza powierzchni, a to wazne jaksie ma wszystko ladne i nowe...

ja mam taka firmy Zielinsky "UNIVERSAL STEIN" prdukcja niemiecka zielona plastikowa "puszeczka" z takim drzewkiem bialym ze to takie nieszkodliwe i bio :Oczko:

Lema
najlepszym lekiem okazal sie Franus- skacze po mnie (a mi przy kazdym jego ruchu glowa peka) i mowie Franio, co Ty wyprawiasz- a on: mamo, przeciez jestem niemozliwy::):

:yipi::yipi: Franio jak zawsze super :36_1_11:

babeczqa

jak juz zasnela..to myslalam ze chociaz do 8. pospimya tu 7.00 pobudka z wielkim usmiechem Oliwii....:Szok:niewiemskad miala energie wstac
Jestem mega zmeczona, niewyspana, z bolem glowy..wszystko mnie drazni.wrrrrrr

Babeczqo, to mam nadzieje ze juz tabletka zadzialala!!!:yes:
i ze cie juz glowanie boli ...
pewnie ci malutka w dzien padnie na dluzej, ale za dlugo jej nie pozwol spac,bo bedziesz miala powtorke z rozrywki...

w poradnikach jest napisane zeby sie z dzieckiem nie bawic w nocy bo sie przyzwyczai juz po 2-3 razach...ze jaknie chce spac to nie, ale malutka lampka i ze ma byc cicho bo jest noc-do spania:Oczko:
ale to tak tylko...

ja tez nigdy nie rozumiem skad u Vicka taka energia do wstawania rano, nawet jak poszedl ekstremalnie pozno spac czy cos...:Szok:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Witam piątkowo

Ja dziś z 2 dzieci w domu, zaraz ich energia rozsadzi :Oczko: więc idziemy na plac zabaw.
Miałam wczoraj popołudnie z Adasiem i byliśmy na zakupach. Adaś wybrał sobie ciufcie z bajki Tomek i przyjaciele (trochę spóźnione zainteresowania :Oczko:). Wzruszył mnie bo oprócz tego, że wybrał ciufcię dla siebie to wybrał ciufcię też dla Maciusia i to tą główną - Tomka. Bardzo mi się podoba, że Adaś tak dba o braciszka ::):

Isa - super, że już jesteś ::):. Buziaki dla Was, a dla Ciebie pozytywnego podejścia do życia i nie tylko :Całus:

Deva - całe szczęście, że synkowi nic się nie stało!

Babeczqa - niezła nocka, współczuję. Sił na cały dzień i niech ból głowy szybko przechodzi.

Lema - ale słodziak z Frania, jest niemożliwy :Śmiech:
Współczuję bólu główy, niech szybko minie!

Kwiaciarka - a chandra chociaż minęła?

Alutka - owocnej kontroli!
A co to za kontrol?

Wpadnę na drzemce Maciusia, może i Adaś padnie po spacerze :Oczko:

Tabsy kupilam Ibuprom MAX tylko on mi pomaga wzialm..i juz dobre pol godziny nic..nadal bol odczuwam..
ale dopiero jak kupilam pomyslalam ze Ketonal mialam...wrazie W...no ale....zapomnialam

Deva - niebawilam sie znia...ja lezalam..ona po mnie skakała, kladala sie i tak wkolko.... i taks ie dziwie ze mimo bolu jaki znosilam..i nieprzespanej nocki, mialam stoicki spokoj.....:Niespodzianka: bo zazwyczaj gdy niespi..chodze jak byms ie wscieklizny nabawila...:Histeria:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Hej,
mnie nadal glowa boli, staram sie bez tabletek, ale chyba nie dam rady.

Lema

Wczoraj zasnelam razem z Frankiem:Szok: Nie pamietam kiedy mi sie to zdarzylo ostatnio. A dzis obudzilam sie z takim bolem glowy, ze oczu nie moglam otworzyc. Dzien zaczleam od tabletki przeciwobolwej. ALe najlepszym lekiem okazal sie Franus- skacze po mnie (a mi przy kazdym jego ruchu glowa peka) i mowie Franio, co Ty wyprawiasz- a on: mamo, przeciez jestem niemozliwy::):

:sofunny::sofunny: faktycznie niemozliwy!

Lema
Mam juz pomalowany prawie caly dom::): :

super!

Dziubala, a dlaczego Adas nie poszedl do przedszkola?

Asia, poloz sie i odpocznij.

Babeczqo przestala bolec glowa?

Deva, dobrze, ze nic sie dziecku nie stalo! :Całus:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Lema

ja o 1 w nocy bralam tabletke bo myslalam, ze mi glowe rozsadzi.
Franiu wspanialy :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Maciuś miał króciutką drzemkę, Adaś o to zadbał :Oczko:, ale o dziwo Maćko jest w świetnym humorze :Śmiech:. Oglądają teraz Peppę, jak bajka się skończy to idziemy na rekonesans placów zabaw z drugiej strony osiedla.

Kwiaciarka - wiem jak to jest, zatem życzę by chandra nie wróciła! :Całus:

Babeczqa - jak Twój organizm przywyczojny do Ketonalu to nie dziwne, że na ból to potrzebuje tylko mocnych tabletek :Oczko:

Asia - lepszego samopoczucia na resztę dnia :Całus:

Renia - Adaś ładnie nas rano prosił, że chce w domu zostać i pobawić się z Maciusiem... ciufciami (tymi kupionymi wczoraj :Oczko:). Ostatnio codziennie wszyscy rano wychodziliśmy z domu i jak dziś Adaś zobaczył, że zostaję z Maćkiem to też chciał zostać. Mnie to nie przeszkadzało :Oczko:

Alutka - ::):