Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie ciągle w biegu, miałam odpoczywać po przeprowadzce a nie mam kiedy. Brakuje mi... rutyny, ale może w październiku będę mieć więcej czasu. Wczoraj miałam spotkanie mamuś krakowskich i nie poszłam bo bym się nie wyrobiła. Tęsknię za forum i pisaniem ale nie mam kiedy ostatnio, co prawda mogłabym wieczorem siadać ale padam jak mucha :Kiepsko:. Dobrze, że na siłę nie kupowałam lampek nocnych do sypialni bo raz, że nie byłabym zadowolona a dwa, że i tak nie miałabym sił czytać wieczorem.

Wczoraj chciałam sobie kupić kabelek do aparatu do zrzucania zdjeć (do tej pory pożyczałam od siostry po tym jak mój ukradli) i okazało się, że taki no name (niefirmowy) kosztuje 120 zł :Szok:, to ile kosztowałby oryginalny? Nie kupiłam bo nie można było oddać (jakby nie pasował) tylko wymienić na inny towar. Jednak pojadę do sklepu firmowego i tam kupię, tylko kiedy ja się tam wybiorę... Póki co znów pożyczę od siostry i Wam w końcu pokażę zdjęcia :Oczko:

Lema
Dziubalko, jakie masz lozka dla chlopcow?

Ja chcialam dla Frania takie:
Łóşko dla twojego dziecka 90x160 kolor !!! (722845461) - Aukcje internetowe Allegro

Koniecznie szerokosc 90, zeby mial wygodnie, bo 70 to wg mnie za malo, bedzie sie obijal od tych listewek. No i chcialam doookola obudowane, bo ono nie bedzie stalo przy scianie. Ale moze mu kupic taki "doroslejszy" tapczan?

Łóżka to mają takie tapczany, coś podobnego jak to KANAPA MŁODZIEĹťOWA (737557207) - Aukcje internetowe Allegro. Całe tapiecerowane, płaskie, z pojemnikiem pod spodem. Robione na zamówienie 80x180.

Lema
Aha, i jeszcze Dziubalko powiedz mi jakie masz w koncu lampy u chlopakow?

Wiszącą lampę mają taką Lampka CARS wisząca do pokoiku SUPER CHŁOPCA (740722540) - Aukcje internetowe Allegro. Chciałam im potem kupić tą z samolocikami wiszącymi (a tą z Zygzakiem oddać), ale ku mojemu zdumieniu obaj jej nie chcieli więc został Zygzak. Mają jeszcze lampki nocne. Maciuś z motywem Zygzaka, a Adaś ze Spidermanem. Sami wybierali, innych nie chcieli :Oczko:

Kajoszka - niezmiennie zdrowia!

Asia - zdrówka dla Wszystkich!

Renia - gratuluję ubytku kg :great:

Kwiaciarka - jak będziesz mieć jeszcze jakieś linki do ładnych narzut a zwłaszcza kocy, to wstaw, proszę. Szukam dla chłopaków czegoś fajnego, ale jak już znajdę to mam problem z rozmiarem, zazwyczaj są mniejsze, a ja potrzebuję takich "dorosłych" rozmiarów.
A prześcieradeł jeszcze nie kupowałam na All. Ostatnio dostaliśmy w prezencie prześcieradło na gumkę z Jysku - badziewie totalne. Niedawno kupiłam prześcieradło na gumkę w Ikei, jakościowo wygląda super, jest już wyprane, zobaczymy jakie będzie w użytku.